Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Beégetett üdvözlőszövegnek javaslom a következőt:

"Készítette Futó Gábor,

A lopást a törvény bünteti,

további kellemes napot!"

:twisted: :twisted:

Elküldve
Ez egy érdekes helyzet, mert a srác rendelt tőlem egy komputert,

amit elvileg a jövő héten le is postázok neki, a saját beállításaival.

Viszont elfelejtette említeni, hogy nagykereskedést akar nyitni

belőle... :) Mert akkor felvilágosítottam volna hogy ez nem polcos

termék, nem tudok naponta új komputert adni. Az meg mondjuk nem

nagyon érdekel, hogy valaki eladja drágábbért, ügyes üzletember.

Csak nemtom a garanciáját hogy oldja meg. 8)

Szerintem ez így akkor se korekt-Szerintem.

Elküldve

Mindaddig korrekt a dolog, amíg Gabitól vásárolja a dolgot, és ezt árulja magasabb áron...de ha már koppintja és saját maga állítja elő, na az már pofátlanság... :roll:

Kéne rendelni tőle vagy 20 db-ot, aztán meg jól nemelhozni... :roll: :) :D ..na persze meg nem kifizetni... :roll:

vagy elhozni és nem kifizetni... :roll: :lol:

Üdv.: Atommanó

Elküldve

Anti!

Skodára cserélted a GSi-t? Azt szokták csodának becézni... :)

Egyébként meg Nekem mindegy, ki mennyiért adja tovább, csak nem

szerencsés a dolog, mivel supportot is kell hozzá vállalni (egyedi

beállítások, szoftverfrissítés, opciók hozzáépítése).

De tegnap leíméleztük a dolgot.

Elküldve

A tetokarpitomon fura csikok vannak!Szerintetek mivel probaljam meg kitakaritani?Hosszanti iranyban vannak a csikok a vezeto oldalon es az anyos ules felett is harom csik! :)

Kicserelni eleg sok melo lenne ahogy elnezem!

Elküldve
A tetokarpitomon fura csikok vannak!Szerintetek mivel probaljam meg kitakaritani?Hosszanti iranyban vannak a csikok a vezeto oldalon es az anyos ules felett is harom csik! :)

Kicserelni eleg sok melo lenne ahogy elnezem!

Hát ha ugyanabból az anyagból van az Astra tetőkárpitja, mint a Kadetté, akkor az a lényeg hogy próbáld minél kevésbé vizezni. A víztől ugyanis leázik a vékony textil az alatta levő papírról :arrow: tetőkárpit kuka. Úgyhogy kevés víz, sok tisztítószer (lehetőleg olyan ami jó habképző), és gondos szárítgatás. Mondjuk én tetőkárpitot ezzel nem próbáltam, de ajtókárpitra bevált a Vanish OxiAction :wink:

Elküldve

Gabi ha minden igaz menni fog!

Elvileg az volt a terv, hogy most ki lakkatoljuk a hibákat fényezünk motort igazítunk, csak most kellett kidobnom 4kilót, mert a }{@&>#># vízcsövek megadták magukat :evil:

Elküldve

OFF mint tudod Pista elköltöztem otthonról Nagyimmal élek egy kertesházban és az ilyen kiadások általában rám maradnak :idea: ON

so a c20let itt van a házban csővek formájában :) :D

Elküldve

Megértem. Namost képzeld milyen költségei vannak egy ekkora háznak, plusz bnő effekt nekem is bejáccik... kari előtt a gépem is végig égett so most vhogynem szeressük 2k5-t :)

Elküldve

nemtom :roll: panel nem gyere be laktam ott 2x is... nagy fos.

Már nem azért,h bkit is megsértsek, akkor már inkább téglaház saját fűtéssel kevés örült szomszéddal!

Elküldve
OFF mint tudod Pista elköltöztem otthonról Nagyimmal élek egy kertesházban és az ilyen kiadások általában rám maradnak :idea: ON

so a c20let itt van a házban csővek formájában :) :D

Így már értem, csak azt hittem az autó vízcsövei kapcsán írtad az összeget :roll:

Majd nyárra összegyűjtögetsz, annyit, hogy nézelődj a ménes kapcsán 023.gif

Elküldve

á már nem először van, hogy bukom az álmaim.

nade nem sírok legalább van 1 betegágyam, de rá van írva GSI16V :)

így marad a tipikus magyar tuner megoldás: szépen lassan mint csillag megy az égen, autót építeni csak így lehet (JA után szabadon.)

Elküldve
nemtom :roll: panel nem gyere be laktam ott 2x is... nagy fos.

Már nem azért,h bkit is megsértsek, akkor már inkább téglaház saját fűtéssel kevés örült szomszéddal!

2 apróbb megjegyzés. Elképzelhető panelház is saját fűtéssel - értsd : nem távfűtéssel -. Téglaházban ugyanúgy lehetenek örült szomszédaid, mint ahogy családi házban is. Bár a négyzetméter/fő érték nagyobb az első két esetben, így a valószínűsége is, hogy ilyesmi bekövetkezik :wink:

Elküldve

igencsak mind2 panelban ahol laktam (district XI) fűtés nem ért semmit, mert hiába lett hőszigetelve az egész lakás lefagytunk... tégla meg jobban megtartja a hőt :idea: az örült szomszéddal nem lehet micsinálni... az 1ik helyen 6 éven át hallgattam minden este, ahogy ... na mind1, a lényeg életveszély volt :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.