gmarci76 Elküldve Január19, 2005 Elküldve Január19, 2005 Sziasztok Már lassan egy hete nem lehet rámenni a PartsNET-re. Nem tudja valaki, hogy miért nem???? :Hangman:
akosvar Elküldve Január19, 2005 Elküldve Január19, 2005 opel16v és a többiek! Köszi a tanácsokat, ma kicserélték a kocsiban a termosztátot, az volt a ludas, a fulladozásért és a nem megfelelő motor hőmérsékletért. Üdv: Akosvar
opel16v Elküldve Január20, 2005 Elküldve Január20, 2005 Uhuhu! Mi az az aláirat alattad? Melóhelyváltás? Varrónő leszel? :)
uhuhu Elküldve Január20, 2005 Elküldve Január20, 2005 opel16v és a többiek! Köszi a tanácsokat, ma kicserélték a kocsiban a termosztátot, az volt a ludas, a fulladozásért és a nem megfelelő motor hőmérsékletért. Üdv: Akosvar Termosztát a fulladozásért ?????
akosvar Elküldve Január20, 2005 Elküldve Január20, 2005 Termosztát a fulladozásért ????? Igen, bár először én is a gyújtásra gyanakodtam. Kiderült, hogy a rossz termosztát miatt nem melegedett fel a motor és alacsony fordulatszámon alig húzott. Csere óta néhány km-en belül eléri az üzemi hőmérsékletet és húz rendesen... 8)
kori Elküldve Január20, 2005 Elküldve Január20, 2005 Február 1-től nem értek az autókhoz. Én is csak egy felhasználó leszek Mesélj :?: :evil:
uhuhu Elküldve Január20, 2005 Elküldve Január20, 2005 Mesélj :?: :evil: :arrow: Go to: társalgó-cset topik..........
gsi.tamás Elküldve Január21, 2005 Szerző Elküldve Január21, 2005 Zőcséges leszek ilyen kisteherautó kéne nem tud valaki egy eladót! http://www.japanesemotorsport.com.au/46rot...3vanburnout.mpg
szantozoli Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 Sziasztok! Madisontól kérdezném, honnan szerezte azt az opeles logót (grafitit), esetleg elküldhetné az e-mail címemre: szcitroz@citromail.hu Köszi!
tgabika76 Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 Sziasztok! Madisontól kérdezném, honnan szerezte azt az opeles logót (grafitit), esetleg elküldhetné az e-mail címemre: szcitroz@citromail.hu Köszi! Ha az avatarra gondolsz, ami baloldalt a neve alatt van, akkor régebben mintha lettek volna ilyenek a Profil/Avatar/Galériában, egyébként meg jobbklikk és kép mentése más néven...
aztec Elküldve Január26, 2005 Elküldve Január26, 2005 Te Gabi16V! Csak nekem van olyan érzésem, hogy ez nagyon hasonlít a Te kütyüdre :?: Kép nincs róla, csak máshonnan még nem nagyon hallottam eme szerkezetről :roll:
mélykék76 Elküldve Január26, 2005 Elküldve Január26, 2005 lopják az ötletet? Lehetséges, hogy egy Kaposvári viszonteladó :wink:
tgabika76 Elküldve Január26, 2005 Elküldve Január26, 2005 Lehetséges, hogy egy Kaposvári viszonteladó A végén kiderül, hogy Gabi egész hálózatot épít a terjesztésre. :)
Tápiószecső Elküldve Január26, 2005 Elküldve Január26, 2005 Gabi viszont a harmadával olcsóbban adja. Úgyhogy még nincs veszve az üzlet. Viszont ha lelopták az ötletet az tényleg nagy szemétség. :evil:
warwolf Elküldve Január26, 2005 Elküldve Január26, 2005 Ez csak hasonló, mert amit beszerkesztettek Gepárd gépébe, az ennél többet tud!
Szabyka Elküldve Január26, 2005 Elküldve Január26, 2005 Lehetséges, hogy egy Kaposvári viszonteladó Kiaz miaz ? :)
Gepard Elküldve Január26, 2005 Elküldve Január26, 2005 Gabi viszont a harmadával olcsóbban adja. Úgyhogy még nincs veszve az üzlet. Viszont ha lelopták az ötletet az tényleg nagy szemétség. :evil: Nagyon nincs mit lelopni, én úgy tudom eddig a Gábor, a te , és az én gépemben van Futó féle kütyü. Tehát elvileg nincs esély a másolásra.
Tápiószecső Elküldve Január26, 2005 Elküldve Január26, 2005 Nagyon nincs mit lelopni, én úgy tudom eddig a Gábor, a te , és az én gépemben van Futó féle kütyü. Tehát elvileg nincs esély a másolásra. Nem a szerkezetre gondoltam hanem magára az ötletre. A fórumra is be volt linkelve a használati utasítás (abban azért sokminden benne volt), tehát ha majdnem ugyaúgy működik akkor szemétség. Mert elvileg ő függetlenül is kitalálhatta, de lássuk be erre kevés az esély.
opel16v Elküldve Január27, 2005 Elküldve Január27, 2005 Ez egy érdekes helyzet, mert a srác rendelt tőlem egy komputert, amit elvileg a jövő héten le is postázok neki, a saját beállításaival. Viszont elfelejtette említeni, hogy nagykereskedést akar nyitni belőle... :) Mert akkor felvilágosítottam volna hogy ez nem polcos termék, nem tudok naponta új komputert adni. Az meg mondjuk nem nagyon érdekel, hogy valaki eladja drágábbért, ügyes üzletember. Csak nemtom a garanciáját hogy oldja meg. 8)
Recommended Posts