Guest Elküldve December4, 2003 Megoszt Elküldve December4, 2003 Sziasztok! Trayal téli gumiabroncsrol tud valaki valamit? 9000 korul van az ara... Csak kerdes hogy milyen lehet:) 1 hónapja tetettem fel előre 175/65 R14-es Trayal-t. Ezidáig jól vizsgázott. Nincs vele probléma. Hogy milyen lesz hosszú távon és az igazi télben, azt nem tudom. Hátul Pneumant van, ami szintén nagyon jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December4, 2003 Megoszt Elküldve December4, 2003 Sziasztok. Nagy nehézségek árám, de sikerült a müszervilágítást elkékítenem. Mit mondjak, éjjel nagyon király. :mrgreen: . Igaz, még nem teljes a siker, mert a számok nem látszanak olyan jól, de majd beépül még néhány led, és minden oké lesz. Ha valakit érdekel, betehetek egy-két képet. Hali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve December4, 2003 Megoszt Elküldve December4, 2003 Tündérkék, ne majmoljuk már a konkurrens márkát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December4, 2003 Megoszt Elküldve December4, 2003 Ha valakit érdekel, betehetek egy-két képet. Hali. nyomjad! :) (elég a linket ne terheljük a forumot) enyém: http://norby.csing.hu/muszfal_nagy.jpg http://norby.csing.hu/muszfal.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December5, 2003 Megoszt Elküldve December5, 2003 nyomjad! :lol: (elég a linket ne terheljük a forumot) enyém: http://norby.csing.hu/muszfal_nagy.jpghttp://norby.csing.hu/muszfal.jpg Hali. Felesleges betennem, pont ilyen az enyém is. :-))) Egyébként nem tudom hogyan lehet linket betenni. :) Elmagyaráznád? Köszi. :D Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December5, 2003 Megoszt Elküldve December5, 2003 nyomjad! :lol: (elég a linket ne terheljük a forumot) enyém: http://norby.csing.hu/muszfal_nagy.jpghttp://norby.csing.hu/muszfal.jpg Elég vicces, hogy a km/h mutatóját megpróbáltad alapesetben középre kalibrálni :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December5, 2003 Megoszt Elküldve December5, 2003 Biv! Kb. olyan lehet, mint a többi olcsó kategóriás gumi, nem nagy eltérés van köztük... Mennek egy vagy két telet, aztán kuka. Közel sem olyan jó, mint a drágább fajták (Good Year, Dunlop, stb), de még mindig sokkal jobb télre, mint a 4 évszakosak közül bármelyik. :) Joker! 10.5 gyárilag az érték. 1-es hengerben hamar beég a kipufogószelep valamiért, úgyhogy az általában már 100E km-nél kevesebbet nyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December5, 2003 Megoszt Elküldve December5, 2003 :twisted: :twisted: :twisted: Előkerült, hehe... :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December5, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2003 opel16v Honnan szetted azt a karikatúrát akarok olyat polóra! Ha jól látom az egy Astra F GSI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December5, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2003 opel16v Rájöttem honnan van! De az AVATAR galériába ki tette fel és honnan és egyébként is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December5, 2003 Megoszt Elküldve December5, 2003 Amadeus tolta fel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve December5, 2003 Megoszt Elküldve December5, 2003 koszi Amugy azt teszem, hogy veszek hasznaltan kb 70%/5-6mm/ gumedlit aminek ara 5500/db. Mondjuk nemtudom megvannak e jelolve, mert ezek import ch gumik... jovohet kedden jon szajra nekik es akkor megyek guberalni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
biv Elküldve December5, 2003 Megoszt Elküldve December5, 2003 en voltam:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December5, 2003 Megoszt Elküldve December5, 2003 Biv! Jó az. :) FBalázs! Nem tűntem el, igaz sok dolgom volt, így most kicsit leszakadtam a netről, kevés időm jutott rá. Meg asszem még kell kis idő, mire megszokom és átlátom ezt az új fórumot, elég bonyolult... :lol: Igen, suliba megyek ma is, holnap is. De utána meg rokonok. GSi.Tomi! Valahol a neten van egy oldala azoknak, akik foglalkoznak ilyen pólókkal, asszem 3000 HUF volt /db + posta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December6, 2003 Megoszt Elküldve December6, 2003 Elég vicces, hogy a km/h mutatóját megpróbáltad alapesetben középre kalibrálni :) :lol: :D nem én fotoztam :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ViSoR Elküldve December6, 2003 Megoszt Elküldve December6, 2003 Aaaassztaaaaa :) A kék müszerfalas kép... nekem eddig még sosem volt a tank mutatóm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December7, 2003 Megoszt Elküldve December7, 2003 Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni?? :roll: F Astra fehér müszer számlap kéne. Vagyis inkább Vectra, mert ilyen az üzemanyagjelző müszerem / alul benzinkut alaku narancs lámpa /. Fordszámmérős. Honnan tudnék ilyet szerezni? És hogy müködik ennek a világítása? :idea: :?: :!: Előre is köszi. Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve December8, 2003 Megoszt Elküldve December8, 2003 jo....csak nem sikerült bejutnom :) mind1...fastra a király :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve December8, 2003 Megoszt Elküldve December8, 2003 opel16v Rájöttem honnan van! De az AVATAR galériába ki tette fel és honnan és egyébként is ? Tomika! Te csak nézegeted a Tuning & Stereot vagy olvasni is szoktad??? Figyelmes olvasás meghozza a gyümölcsét és lehet, hogy lesz olyan giccses pólód is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve December8, 2003 Megoszt Elküldve December8, 2003 Tomika! Te csak nézegeted a Tuning & Stereot vagy olvasni is szoktad??? Figyelmes olvasás meghozza a gyümölcsét és lehet, hogy lesz olyan giccses pólód is :D Vállalom a vendég szerepét :) elfeledtem belépni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December8, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2003 Renzsi Ne kötekedj tudom hol laksz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve December9, 2003 Megoszt Elküldve December9, 2003 Renzsi Ne kötekedj tudom hol laksz! Én is, hogy Te!!! Ja és a barátnőd :) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December9, 2003 Megoszt Elküldve December9, 2003 a két rendőrasztrás egymásnak esett :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve December9, 2003 Megoszt Elküldve December9, 2003 a két rendőrasztrás egymásnak esett :twisted: :twisted: Persze, de a miénk legalább elfogó autó, na de a Tiéd????? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December9, 2003 Megoszt Elküldve December9, 2003 Eladó első toronymerevítő F Astra C20Xe GSI be! Márkája OMP, szine sárga. Cserélhető C20ne-hez valóra. Értékegyztetéssel Ár: 25.000 Ft Érdeklődni: hemi@opelklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts