mélykék76 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Közlekkari napok voltak és kellett a muníció. :sowwy: Helyes :lol: Csúnya dolog a szomjanhalás, minden eszközzel védekezni kell ellene :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 unatkoztam ma nemröhög, mert csak probálkozás :sowwy: http://novy.5mp.eu/web.php?a=novy&o=GRuEuXTjpn Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Hogyan fényezed le? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Hogyan fényezed le? :sowwy: :lol: Amit kitakart,az marad tiszta,a többire megy a fösték! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 unatkoztam ma nemröhög, mert csak probálkozás :sowwy: http://novy.5mp.eu/web.php?a=novy&o=GRuEuXTjpn Ej,de ismerős :lol: :BMW. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 unatkoztam ma nemröhög, mert csak probálkozás :sowwy: http://novy.5mp.eu/web.php?a=novy&o=GRuEuXTjpn Az Opel igyekszik minél nagyobb világító felületet biztosítani, hogy jobban láss az éjszakában, te meg igyekszél abból a felületből a lehető legtöbbet leragasztani, hogy minél kevesebbet láss az útból! :lol: Ez is egyfajta koncepció! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 nah a nagy unatkozásomnak meglett az eredménye... vagyis jobban mondva nem fogok egy darabig unatkozni. na este jöttem haza barátnőmtől, és 60al elkaptam egy őzet:S félreértés ne essék, nem volt rajta amit csináltam délelőtt. eredmény: balos lámpa index, hűtőmaszk, meghajlott zárhíd, kis horpadás a mocitetőn.... hűtő is kapott, de rem nem lukadt ki nem folyik a víz, és még 20kmet jötte vele haza de nem vettem észre erősebb melegedést.... valakinek estleg elfekvő cucca ezek közzül??? Tiszaujba irtam mailt Ferinek, neki van e cucc... várom az ő reakcioját is... ha nem lesz akkor uj valeo elektromos állítású 15 ezer körül...vagy bontokba el kell néznem majd ... tiszta jo levezettem 120km, et és az utolsó+20km en ez lesz:S pedig vasuti átjáró után kezdtem gyorsítani szép nyugisan 40ről, és felraktam 3ba, és pont elémugrik:S hát eddig nem akartam elhinni, de tényleg a semmiből terem ott:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 ...balos lámpa index, hűtőmaszk, meghajlott zárhíd, kis horpadás a mocitetőn.... hűtő is kapott, de rem nem lukadt ki nem folyik a víz, és még 20kmet jötte vele haza de nem vettem észre erősebb melegedést.... :lol: :lol: :sowwy: Részvétem. Még jó, hogy a szélvédőd nem kapott belőle... Őzzel mi lett, elszaladt? Az megússza egy futómű állítással jobb esetben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 ott fetrengett a földön... nemhiszem hogy kell már rajta valamit is állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 ott fetrengett a földön... nemhiszem hogy kell már rajta valamit is állítani. Szerencsétlen, gondolom sokkot is kapott :sowwy: . Bakker, azért csak megmarad... Rohadt véletlenek, ilyenkor tényleg belegondol az ember, hogy ha mondjuk 1 másodperccel előbb vagy később ér oda... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 ott fetrengett a földön... nemhiszem hogy kell már rajta valamit is állítani. És legalább elhoztad? Egy hétre meglenne belőle a kaja... :sowwy: Én múltkor majdnem egy rókát csaptam el, a sztrádán (!) szaladt át előttem. Nem sokon múlt, a farka végét még talán el is érte a lökhárító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Nem sokon múlt, a farka végét még talán el is érte a lökhárító. Perverz! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Perverz! :sowwy: Csalódtam volna, ha erre nem mozdulsz rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Én múltkor majdnem egy rókát csaptam el, a sztrádán (!) szaladt át előttem. Nem sokon múlt, a farka végét még talán el is érte a lökhárító. És akkor az én vadászgörényem + nyulam , egy szegedi éjszakai vezetésnél smafu ? :lol: Igaz, egyiket sem ütöttem el, mindkettő éppen átszaladt előttem :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 új vagy régi lámpa kell? (ráncfelverrás előtti?) talán használható még az enyém Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 És akkor az én vadászgörényem + nyulam , egy szegedi éjszakai vezetésnél smafu ? :lol: Igaz, egyiket sem ütöttem el, mindkettő éppen átszaladt előttem :sowwy: Ezzel a rókával én is éjszaka találkoztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 És akkor az én vadászgörényem + nyulam , egy szegedi éjszakai vezetésnél smafu ? :lol: Igaz, egyiket sem ütöttem el, mindkettő éppen átszaladt előttem :lol: Igen smafu, mert egyiket sem találtad el. :lol: Amugy "ha vadászni mész, válaszd a legjobb fegyvert" . 4 éve én az előző F caravanommal egyszerre két őzet ütöttem el. Nem szenvedett egyik sem. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 4 éve én az előző F caravanommal egyszerre két őzet ütöttem el. Ezzel asszem elnyerheted a MOTE Interceptor nagydíját... :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 bardinál 18 ezer körül vana lámpám.... facelift elektromos amugy most megyek bontóba, érdeklődni, ha ott semmi jo,a kkor van egy srácc aki elég olcson hozza a cuccokat. Ferinek sincs most semmije:S am a mocitetőmön 3 darab horpadás van, kettőt tuti ki lehet huzni ezzel a ragasztgatós tapancsokkal, a 3. az kérdéses... zárhidat már egyengettem, kezd visszaálni rendesen a helyére... ragasztgatni is kell, pl a elektromos fényszóró állító motorjának a foglalatát, meg a hűtőmaszkot... rem egy darabig kitart majd... am igen azok a percek... amivel hamarabb vagy korábban... a barátnőmnél csak egyí fél perccel maradtam volna tovább:S na de mindegy akkor lehet mást kaptam volna a sorstol... üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 ... a barátnőmnél csak egyí fél perccel maradtam volna tovább:S na de mindegy akkor lehet mást kaptam volna a sorstol... üdv Vagy fél orával. Akkor mit kaptál volna? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 hát kitudja, azzal is csak a baj van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Nők..... Az a baj... (a Belga megmondta a tutit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 de azé egy idő után a hokizás is kínos nem? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Megtudná nekem valaki mondani hogy a vészvillogó kábelei a középkonzolból hova mennek???????Mert szereztem középkonzolt,szinte teljesen szétszedtem,de a vészvillogó kapcsoló mögött lévő vezetékeket nem tudom kiszedni.....Létezik hogy az fixen ott van a kapcsoló mögött????????? Kapcsolót elöröl kiszedtem...az egyszerü volt,de nem tudom a csatit kipattintani :sowwy: Hátúlról is hogy teljesen egyértelmű legyen mit szaretnék kiszedni :lol: :lol: :lol: Ha innen nem lehet akkor ez a vezeték hova megy??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 ....a barátnőmnél csak egyí fél perccel maradtam volna tovább:S na de mindegy akkor lehet mást kaptam volna a sorstol.... Felesleges ilyesmin töprengeni, vannak helyzetek, amit nem lehet kivédeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts