Kess Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 bár inkább a talira mennék.... na ez még eldől addig :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Kess! Kelleni kellene... :) Csak az a baj, hogy még nincs meg a cucc. Már noszogatom a Rolit, de hát ugye occsó cucc nem ugrik mindjárt az ölembe. :lol: Szerintem vasárnap ebédeljetek korábban, aztán nyomás fel a talira! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Kess! Kelleni kellene... :) Csak az a baj, hogy még nincs meg a cucc. Már noszogatom a Rolit, de hát ugye occsó cucc nem ugrik mindjárt az ölembe. :lol: Szerintem vasárnap ebédeljetek korábban, aztán nyomás fel a talira! :lol: ez nem is rossz ötlet :D lehet később is csatlakozni??? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Szerintem senki nem fog megsértődni, ha kettőre vagy háromra értek csak oda... :) A listára iratkozz fel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 ez nem is rossz ötlet :lol: lehet később is csatlakozni??? :shock: Késöbb nem lehet csatlakozni. Az ajtók bezárulnak és morcona kopasz testőrök fogják azt mondani, hogy öcsi zártkörü a buli :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 ejjjj milyen undok vagy :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 ejjjj milyen undok vagy :? Ne legyé mán ilyen szenzitív :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Segítségeteket kérném abban, hogy jobbá és tartalmassssabbá tegyük a MOTE Opel Magazin oldalát. 1. Ha klubtag vagy akkor kérlek írj egy rövid beszámolót az autódról és csatolj hozzá 5db max 300x300-as felbontású képet. 2. Bárki akinek van szerelési tapasztalata , írja le is mi publikáljuk! 3. Linkgyűjteményünket te is gyarapithatod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Hemi! ha lesz egy kis időm, akkor írok a gépemről.... Lehet később is menni a talira??? mert akkor jelentkezek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 lehet, de attól még nemlesz olcsobb a beugró:_) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 lehet, de attól még nemlesz olcsobb a beugró:_) nem is gondoltam :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 nem is gondoltam :roll: De ha az after partyra jössz :arrow: takarítani :) akkor csak 50% :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 akkor vigyek seprűt??? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 Hólapát lesz nálam :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 akkor vigyek seprűt??? :wink: Azt hittem kocsival jössz :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 Hehe..sepregetés..jó is az...én is megyek és kisepregetem a verdát....csupa csúzz szegény kivül belül...kap egy nagytakaritást...bár porszivozni jobb lenne :D No meg végrehajtok rajta némi nemi tuningot :wink: levegöszűrö csere :lol: jo kis magyar armabigyóra... :twisted: tegnap kiszedtem a régit, hogy milyen...hááát majdnem megilyedtem...a szűrö házában meg áll a homok 8) nah azért ez mondjuk enyhe túlzás, de van benne rendesen..hiába...szerettek "rallyzni". jó kis poros földút...adott neki biztos :wink: :) nah megyek is...mindenkinek jo bulizást majd...én sajna melózok akkor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 Hali kéne nekem egy kis help tudja -e valaki hogy mennyi Impuluzsu kell az ASTRA GSI BC hez ?? és hogy a GSI ben lévö kmora W=1111 mennyi impulzust ad a BC nek ? tudjatok az a kis fekete doboz a kilimeter ora hatuljan... mert be raktam a digit kmorat de sajna a BC nek nem jo a 16imp os jelado elvileg a 16imp jelado valo a c20xe be de ugye a kadett gsi ora muxik 6imp al is ... és ha az jo a bc nek akkor már csak egy olyat kell szereznem .... Masik problemam a benzinszint jelado sajna megont csak nem kompatibilis az astrával igy ki kéne deriteni mennyi az ellenálása az astranak és a kadett nak full és üres állaputban mert igy talan egy kis plussz elennállásal meg tom oldalni a dolgot nem kell a tankot szét szedni Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 TIS-ben nincsenek benne ezek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 csinált már vki pótféklámpát a GSI hátsó szárnyába??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 TIS-ben nincsenek benne ezek? hat én meg nem találtam meg bár az az igazság hogy nem is tudok ki igazodni néha a TIS en ha te is belenéznél jo lenne hatha te bele futsz mert én semmit nem találtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 Gazpedal mellett jobbra az a fekete muanyag doboz az micsoda? (c14se) Egesz jol futi a labteret olyan forro, csak nyaron nem igazan elonyos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 GH! Az a fűtőradiátor. :) SXP! Soxor Én sem igazodom ki. :lol: Most pl. a fék miatt kevert meg annyira, hogy fel is adtam, mert egy csomó hülyeség is van benne. Úgyhogy gyakorlatiasan fogunk holnap próbálkozni a féképítésnél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 GH! Az a fűtőradiátor. :) Es muszaj annak folyton a labteremet futeni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 Nah re! Megvolt a légszürö csere projekt :) elég hasznos volt...kiszedtem a légszürö házat is, és kiboritottam a gyerekeknek egy egész homokozót :wink: na meg észrevettem hogy ki van törve a szivócsö. az a része, ami a légszürö házat köti össze a ..bigyóval. :shock: levegömennyiség mérövel? nem tom mi micsida.. :oops: csak tippelek. és ebben a gumicsöben,ami ki volt repedve, is van egy érzékelö. talán levegö hömérséklet? nah szal ez a kis csödarabb ki volt törve a bilincsnél :| gyors suftnituning..jo kis magyar szigetelöszallag :mrgreen: igy legalább nem szív falsot :wink: Viszont tudom ajánlani mindenkinek a szüröcserét...jo pszihés tuning. Legalábbis én most ugy érzem jobban harap a kicsike :lol: meg mintha jobban is menne :twisted: ...megérte :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 Es muszaj annak folyton a labteremet futeni? :) a középkonzolon van 3 kapcsoló, amiket forgatni lehet jobbról balra és vissza. na szóval a jobboldalit ( tőled a legtávolabbit, már ha a kormány mögött ülsz:))) forgasd el olyan irányba ahol a kis jelen a nyil nem a fickó lábára mutat, és már nem is fűti a lábad. kettes verzió: a középső kapcsolót tekerd magad felé, amíg a ventillátor ki nem kapcsol. hármas: a hozzád legközelebbit forgasd a kék szín irányába. :) :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :P ha ezek után is meleg van akkor kezdj imádkozni és ha tudod mi a megoldás oszd meg velünk :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts