mélykék76 Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 ezt hogy érted? Digitműszerfal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gmarci76 Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Sziasztok Már lassan egy hete nem lehet rámenni a PartsNET-re. Nem tudja valaki, hogy miért nem???? :Hangman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
akosvar Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 opel16v és a többiek! Köszi a tanácsokat, ma kicserélték a kocsiban a termosztátot, az volt a ludas, a fulladozásért és a nem megfelelő motor hőmérsékletért. Üdv: Akosvar Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Örülünk hogy meggyógyult a vas! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Uhuhu! Mi az az aláirat alattad? Melóhelyváltás? Varrónő leszel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 opel16v és a többiek! Köszi a tanácsokat, ma kicserélték a kocsiban a termosztátot, az volt a ludas, a fulladozásért és a nem megfelelő motor hőmérsékletért. Üdv: Akosvar Termosztát a fulladozásért ????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Kess! Vedd má le azt a csúnya avatart! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 állandóan kötözködsz :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
akosvar Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Termosztát a fulladozásért ????? Igen, bár először én is a gyújtásra gyanakodtam. Kiderült, hogy a rossz termosztát miatt nem melegedett fel a motor és alacsony fordulatszámon alig húzott. Csere óta néhány km-en belül eléri az üzemi hőmérsékletet és húz rendesen... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Február 1-től nem értek az autókhoz. Én is csak egy felhasználó leszek Mesélj :?: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Mesélj :?: :evil: :arrow: Go to: társalgó-cset topik.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 Zőcséges leszek ilyen kisteherautó kéne nem tud valaki egy eladót! http://www.japanesemotorsport.com.au/46rot...3vanburnout.mpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Sziasztok! Madisontól kérdezném, honnan szerezte azt az opeles logót (grafitit), esetleg elküldhetné az e-mail címemre: szcitroz@citromail.hu Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Sziasztok! Madisontól kérdezném, honnan szerezte azt az opeles logót (grafitit), esetleg elküldhetné az e-mail címemre: szcitroz@citromail.hu Köszi! Ha az avatarra gondolsz, ami baloldalt a neve alatt van, akkor régebben mintha lettek volna ilyenek a Profil/Avatar/Galériában, egyébként meg jobbklikk és kép mentése más néven... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Te Gabi16V! Csak nekem van olyan érzésem, hogy ez nagyon hasonlít a Te kütyüdre :?: Kép nincs róla, csak máshonnan még nem nagyon hallottam eme szerkezetről :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 lopják az ötletet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 lopják az ötletet? Lehetséges, hogy egy Kaposvári viszonteladó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Lehetséges, hogy egy Kaposvári viszonteladó A végén kiderül, hogy Gabi egész hálózatot épít a terjesztésre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Gabi viszont a harmadával olcsóbban adja. Úgyhogy még nincs veszve az üzlet. Viszont ha lelopták az ötletet az tényleg nagy szemétség. :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Ez csak hasonló, mert amit beszerkesztettek Gepárd gépébe, az ennél többet tud! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Lehetséges, hogy egy Kaposvári viszonteladó Kiaz miaz ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Gabi viszont a harmadával olcsóbban adja. Úgyhogy még nincs veszve az üzlet. Viszont ha lelopták az ötletet az tényleg nagy szemétség. :evil: Nagyon nincs mit lelopni, én úgy tudom eddig a Gábor, a te , és az én gépemben van Futó féle kütyü. Tehát elvileg nincs esély a másolásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Nagyon nincs mit lelopni, én úgy tudom eddig a Gábor, a te , és az én gépemben van Futó féle kütyü. Tehát elvileg nincs esély a másolásra. Nem a szerkezetre gondoltam hanem magára az ötletre. A fórumra is be volt linkelve a használati utasítás (abban azért sokminden benne volt), tehát ha majdnem ugyaúgy működik akkor szemétség. Mert elvileg ő függetlenül is kitalálhatta, de lássuk be erre kevés az esély. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Ez éppen igaz lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 Ez egy érdekes helyzet, mert a srác rendelt tőlem egy komputert, amit elvileg a jövő héten le is postázok neki, a saját beállításaival. Viszont elfelejtette említeni, hogy nagykereskedést akar nyitni belőle... :) Mert akkor felvilágosítottam volna hogy ez nem polcos termék, nem tudok naponta új komputert adni. Az meg mondjuk nem nagyon érdekel, hogy valaki eladja drágábbért, ügyes üzletember. Csak nemtom a garanciáját hogy oldja meg. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts