loogan23 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Nem tudjátok, hogy a csegőnek van-e valami neten elérhető árlistája? Most néztem az oldalukat, elég jól hangzik a 20 %-os kedvezmény, de jó lenne tudni, hogy mennyiből is jön le a 20%. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Nem tudjátok, hogy a csegőnek van-e valami neten elérhető árlistája? Most néztem az oldalukat, elég jól hangzik a 20 %-os kedvezmény, de jó lenne tudni, hogy mennyiből is jön le a 20%. :D Természetesen van, Letöltések -> Modemes árlista :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyszervolt Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Sziasztok! Az a helyzet, hogy törött az egyik indexbúrám, úgyhogy cserére szorul. Ez még a régebbi astrás búra, ami ugyebár sárga. Azon agyaltam, ha lecserélném fehér búrára, az nem lenne gáz mondjuk műszakin? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Sziasztok! Az a helyzet, hogy törött az egyik indexbúrám, úgyhogy cserére szorul. Ez még a régebbi astrás búra, ami ugyebár sárga. Azon agyaltam, ha lecserélném fehér búrára, az nem lenne gáz mondjuk műszakin? :D nemhiszem ,hogy gond lenne...nkem is fehér van rajta sárga izzókkal és nem szóltak érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyszervolt Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Köszi, akkor asszem arra cserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 cső emberek!! valaki adjon már 1 linket amivel lehet hirdetni a 15-i Opel talit,mert ami volt annál csak error-t ír már ki :D szeretném hirdetni erre felé is köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Szerintem már mindenki tud róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Szerintem már mindenki tud róla. remélem is :D :D jó lenne 1 kis összeröffi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Köszi, akkor asszem arra cserélem. Ha cseréled, ne csak búrát vegyél, kell hozzá foglalat is! :D Az átlátszó búrába sárga izzó kell, az meg nem megy bele a mostani foglalatodba, ugyanis nem egymással szemben van az izzó oldalán az a 2 kis pöcök. Pár fok eltérés van csak, lehet, hogy bele lehetne faragni éppenséggel, de én inkább vettem újakat (1000/db).A búra meg 1500 körül van, de volt ahol 2500-ért akarták adni ugyanazt, és még xarul is volt összeragasztva :D .Amúgy meg sokkal szebb a fehérrel :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ha cseréled, ne csak búrát vegyél, kell hozzá foglalat is! :D Az átlátszó búrába sárga izzó kell, az meg nem megy bele a mostani foglalatodba, ugyanis nem egymással szemben van az izzó oldalán az a 2 kis pöcök. Pár fok eltérés van csak, lehet, hogy bele lehetne faragni éppenséggel, de én inkább vettem újakat (1000/db).A búra meg 1500 körül van, de volt ahol 2500-ért akarták adni ugyanazt, és még xarul is volt összeragasztva :D .Amúgy meg sokkal szebb a fehérrel :D . Én a Caravanon vasárnap cseréltem fehérre a búrákat (bolt sehol sincs nyitva ilyenkor), úgyhogy lereszeltem a sárga égők egyik pöckét, és úgy raktam be. Eddig semmi gond velük... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Én a Caravanon vasárnap cseréltem fehérre a búrákat (bolt sehol sincs nyitva ilyenkor), úgyhogy lereszeltem a sárga égők egyik pöckét, és úgy raktam be. Eddig semmi gond velük... :D Cseles :D De akkor nem árt a tartalék izzóról is lereszelni, sose lehet tudni, mikor lesz rá szükség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Cseles :D De akkor nem árt a tartalék izzóról is lereszelni, sose lehet tudni, mikor lesz rá szükség. Ha cserélni kell, kap új foglalatokat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Én a Caravanon vasárnap cseréltem fehérre a búrákat (bolt sehol sincs nyitva ilyenkor), úgyhogy lereszeltem a sárga égők egyik pöckét, és úgy raktam be. Eddig semmi gond velük... :D Nekem is így van és Udinak is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
phishR Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Sziasztok, Ha már szóba került az izzók pöcke: Én is végigjártam két hete vasárnap a győri benzinkutakat, de nekem a Caravan hátsó helyzetjelző/ködzárófény (kétfonalú) izzó kellett volna. Ráadásul a jobb oldali, ahol a ködzárófény be sincs kötve. ( vagy csak a Classic-ban nincs? :D ) Az izzókészletben is, meg az összes benzinkútnál is csak szembe pöckös izzó volt. Senki nem tudta a kutaknál és -eddig- én sem, hogy hátul nem 21/5W-os, hanem 21/4W-os izzó van az F Astra Caravan-ban. Sőt nem is tudta senki, hogy létezik ilyen izzó. (Minden előző autómban 21/5 vagy 21 és 5 ill. 10W izzó volt) Mivel nem akartam lámpa nélkül autózni, végül befeszegettem egy 21/5-öst; működik, de vigyázni kell, hogyan teszed be, mert ha fordítva van, a helyzetjelző lesz a 21W-os. Ha könnyebben meg be, úgy van fordítva :D Azóta vettem az Opel boltban 21/4-est. A készletben is kicseréltem. A 21/5-öst viszonylag egyszerű volt berakni, de kivenni szenvedés. Nekem nem jutott eszembe lereszelni a pöcköt, de jó ötlet. Nem rázódik ki az izzó a foglalatból? Nem áll ferdén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Én elébe megyek az effajta problémáknak. Hátrahagyom azokat, akiket potenciálisan idegesíthetek vele. :D Ha ez netán nem sikerülne amikor egy bordó Astra Caraván megy előtted akkor az ÉN vagyok! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Ha ez netán nem sikerülne amikor egy bordó Astra Caraván megy előtted akkor az ÉN vagyok! :D :D :D Résen leszek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Fogyasztás téma ha csinálnánk ilyet, akkor szerintem 3 kategóriát kellene csinálni. 1. dízel 2. benzin, 8v 3. benzin, 16v de akár a benzineseket is vehetjük egy kalap alá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Üdv mki, ez az első hozzászólásom itt sok-sok olvasgatás után... :D Egész hasznos dolgokat irosgattok errefele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Üdv mki, ez az első hozzászólásom itt sok-sok olvasgatás után... :D Egész hasznos dolgokat irosgattok errefele :D Hi! Igyekszünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Résen leszek. :D Rendezzetek valami hegyifelfutóversenyt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 méghogy classicba nincs mindkét oldalon ködfény :D nekem is van bebeee :D sőtt fékre világít az is, és neekm nagyon tetszik igy THX to Gabi :D lassan felrakom azt is az oldalamra, csak fateromat rá kéne venni hogy nyomogassa a féket, mert semmivel se sikerült eddig kitámasztanom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 ....sőtt fékre világít az is, és neekm nagyon tetszik igy.... Ha fékezel, akkor világít a ködlámpád ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Ha fékezel, akkor világít a ködlámpád ? :D :D igen, mindkét oldalon :D ezt még annó én kezdtem el így megcsinálni, mert így az egész sor piros világít fékezésnél, és ez szebb, mint egy pötty :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 igen, mindkét oldalon :D ezt még annó én kezdtem el így megcsinálni, mert így az egész sor piros világít fékezésnél, és ez szebb, mint egy pötty :D De e ködlámpáva való izzók világítanak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 De e ködlámpáva való izzók világítanak ? Mi ezen annyira érthetetlen? :D Igen, azok :D Ugyanúgy funkcionálnak ködlámpaként is, de fékezésnél is világítanak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts