Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sziasztok!

Trayal téli gumiabroncsrol tud valaki valamit?

9000 korul van az ara...

Csak kerdes hogy milyen lehet:)

1 hónapja tetettem fel előre 175/65 R14-es Trayal-t.

Ezidáig jól vizsgázott. Nincs vele probléma.

Hogy milyen lesz hosszú távon és az igazi

télben, azt nem tudom. Hátul Pneumant van, ami szintén

nagyon jó.

Elküldve

Sziasztok.

Nagy nehézségek árám, de sikerült a müszervilágítást elkékítenem.

Mit mondjak, éjjel nagyon király. :mrgreen: . Igaz, még nem teljes a siker, mert a számok nem látszanak olyan jól, de majd beépül még néhány led, és minden oké lesz. Ha valakit érdekel, betehetek egy-két képet.

Hali.

Elküldve

Tündérkék, ne majmoljuk már a konkurrens márkát...

Elküldve

Biv!

Kb. olyan lehet, mint a többi olcsó kategóriás gumi, nem nagy eltérés van köztük... Mennek egy vagy két telet, aztán kuka. Közel sem olyan jó, mint a drágább fajták (Good Year, Dunlop, stb), de még mindig sokkal jobb télre, mint a 4 évszakosak közül bármelyik. :)

Joker!

10.5 gyárilag az érték. 1-es hengerben hamar beég a kipufogószelep valamiért, úgyhogy az általában már 100E km-nél kevesebbet nyom.

Elküldve

koszi

Amugy azt teszem, hogy veszek hasznaltan kb 70%/5-6mm/ gumedlit

aminek ara 5500/db. Mondjuk nemtudom megvannak e jelolve, mert ezek import ch gumik...

jovohet kedden jon szajra nekik es akkor megyek guberalni...

Elküldve

Biv!

Jó az. :)

FBalázs!

Nem tűntem el, igaz sok dolgom volt, így most kicsit leszakadtam a netről, kevés időm jutott rá. Meg asszem még kell kis idő, mire megszokom és átlátom ezt az új fórumot, elég bonyolult... :lol:

Igen, suliba megyek ma is, holnap is. De utána meg rokonok.

GSi.Tomi!

Valahol a neten van egy oldala azoknak, akik foglalkoznak ilyen pólókkal, asszem 3000 HUF volt /db + posta.

Elküldve

Sziasztok.

Tudna nekem valaki segíteni?? :roll:

F Astra fehér müszer számlap kéne. Vagyis inkább Vectra, mert ilyen az üzemanyagjelző müszerem / alul benzinkut alaku narancs lámpa /.

Fordszámmérős. Honnan tudnék ilyet szerezni? És hogy müködik ennek a világítása? :idea: :?: :!:

Előre is köszi.

Tiv.

Elküldve

jo....csak nem sikerült bejutnom :) mind1...fastra a király :lol:

Elküldve
opel16v

Rájöttem honnan van! De az AVATAR galériába ki tette fel és honnan és egyébként is ?

Tomika!

Te csak nézegeted a Tuning & Stereot vagy olvasni is szoktad???

Figyelmes olvasás meghozza a gyümölcsét és lehet, hogy lesz olyan giccses pólód is :)

Elküldve

Tomika!

Te csak nézegeted a Tuning & Stereot vagy olvasni is szoktad???

Figyelmes olvasás meghozza a gyümölcsét és lehet, hogy lesz olyan giccses pólód is :D

Vállalom a vendég szerepét :) elfeledtem belépni :lol:

Elküldve

Eladó első toronymerevítő F Astra C20Xe GSI be!

Márkája OMP, szine sárga.

Cserélhető C20ne-hez valóra. Értékegyztetéssel

Ár: 25.000 Ft

Érdeklődni: hemi@opelklub.hu

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.