Korzika Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Majd kedden mikor megyek megszakérted? (akkor kipróbálok egy másik F Astrát is és összehasonlítom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 12.-én? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Ja,az szerda mi??Bocs.. De most kedden is megyek arra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Gyere, csak annyi a helyzet, hogy tp-n leszek itthon. Amit meg beszéltünk, az 12-ére terveztem be. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Már megint tp?(vagy még mindig?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Már megint tp?(vagy még mindig?) novemberben voltam 2 hétig tp-n. Most ez egy újabb. Egyre inkább kezdek megijedni, hogy talán köze van a munkámhoz. Nem szoktam én ennyit betegeskedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Allergia,stressz,mérgező vegyületek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Allergia,stressz,mérgező vegyületek? Amit a múltkor linkeltem anyag. Asszem a debreceni chatben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Ja emléxem a mikofenol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Az. Immunszupresszív anyag. Mióta ezzel melózunk, picit hamarabb vagyok taknyos is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 egyébként a piros hátás elérhető fóliával, és eyzserűbb is, illetve festett izzóval is. a kékkel nem lehet, csak ledesítéssel jó munkát végezni :D gondolkodtam már vallami hőálló üvegfestéken de még nem találtam meg az igazit.. pláne eredetileg kékre tervezttem az egész világítást, de pirosat kaptam...megteccett, marad :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Akkor az orrodat nem tisztíccsa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 ez a kuplungos golog is volt már téma, ahogy a világítás is :D igaz a keresőt még nekem se sikerült eredménnyel használnom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 részletes ekresés és ne témánként, hanem hozzászólásonként jelenítse meg a találatokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Megtaláltam a keresőben !Valóban kuplungbovden csere!(2700 ft körül van.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Én nemrég vettem kuplungbowdent, mert már kicsit odavan a külső borítása, aztán előbb lecserélném mielőtt csak egy sebességem lesz. Ha jól emlékszem 2,800 Ft volt. Amúgy könnyen kell járnia a pedálnak, mert határozottan emlékszem, hogy anno '93-ban egy 0 km-es F Astrának majdnem kirúgtam az alját az első kuplungolásnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 eltérések lehetnek, motorfüggő, más más az erő, ami összenyomja a tárcsát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Pottr vegyél ki a címlistádból, mert a forum hibája miatt így nem tudok neked PÜ-t küldeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 A bowdenes témához: Én is nemrég vettem. Utcán cseréltem és még napraforgóolajat is kapott. (itt jegyzem meg nem lett keményebb később sem... :) ) Nekem is 2700 körül volt, de javaslom mielőtt beszerzed vedd ki a régit. Vagy menj a vassal vásárolni és had válasszon ő a lehetőségek közül. Én beleestem abba a hibába, hogy elmentem és azt mondtam hogy ilyen meg ilyen autóba, ilyen évjáratba szeretnék bowdent. Elémkerült 3 darab, persze, hogy nem a jót választottam.... :D És akkor zuhogó esőbe vissza a jóért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Pottr vegyél ki a címlistádból, mert a forum hibája miatt így nem tudok neked PÜ-t küldeni. VEszlek már... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Na és az aktuális téma. Úgy látom elsősorban Fpepe-hez, de senki ne fogja vissza magát! SZóval megérkezett Hening műszerfala. Csak a kilométeróra mutatóját nem tudom levenni.TEhát első kérdés: Hogy kell? :) Használjam az energiámat vagy van valami cseles megoldás a levételére??? Másik: Azt hogy lehet megoldani, hogy a mutatók más színben pompázzanak, mint a számlap háttérvilágítása? Mert ugye a mögötte lévő üveg(?) anyagában vezeti és töri a fényt, ami a számlap többi részét is megvilágítja. Szóval egyelőre ennyi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Na és az aktuális téma. Úgy látom elsősorban Fpepe-hez, de senki ne fogja vissza magát! SZóval megérkezett Hening műszerfala. Csak a kilométeróra mutatóját nem tudom levenni.TEhát első kérdés: Hogy kell? :) Használjam az energiámat vagy van valami cseles megoldás a levételére??? Másik: Azt hogy lehet megoldani, hogy a mutatók más színben pompázzanak, mint a számlap háttérvilágítása? Mert ugye a mögötte lévő üveg(?) anyagában vezeti és töri a fényt, ami a számlap többi részét is megvilágítja. Szóval egyelőre ennyi! :D lengyel megoldás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 néztem őket, de egy valamit nem látok tisztán a képen a meglévő foglalatból viszi be az ampert? a másik: ha egy ellenállással csinálja az egészet, az mekkora? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Csak a kilométeróra mutatóját nem tudom levenni.TEhát első kérdés: Hogy kell? :) Láttam valahol, hogy egy egyszerű villával (lopjál a konyhából, ha nem látja az asszony!) nyúltak alá, és feszegették le. Én nem próbáltam még. Csak saját felelőségre! Nagyon vigyázz a számlapon levő fóliára is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Van egy OFF kérdésem. Az előző verdám bontásra itélt, mozgásképtelen, lejárt műszakival. A bontóban azt mondták, vigyem be, nem kell érte fizessek! :) Volt egy olyan kóbor ötlet, (tanács), hogy egy külföldivel (itt van a Román határ) kössek adásvételi szerződést, és akkor meg van oldva a forgalomból való kivonás. Járható út ez szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts