Gboysoft Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 az erős napsütésben nem láttam meg egy várostáblát :) ezek a várostáblák mindig elbújnak a napsütés mögé . . . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 ha kitöröm, az tulképpen rajtam kívül senkit nem érdekel :) nap alatt, elválasztósávon, kanyarban leskelődtek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Én Derecskén jártam ugyanígy(pedig esett az eső)! Meg itthon is(senki nem jött szembe,hogy villogjon ) Én meg mindig villogok a szembe jövőknek.Egyszer tavaly Újfalunál mértek,megyek tovább és szorgalmasan villogok a közeledőknek a kocsik között jött egy OCTAVIA is ,neki is villogok ő meg villog vissza és mikor közel jött akkor láttam,hogy neki szirénája és megkülönböztetője is van! :) De rendesek voltak ,csak vigyorogtak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Én ma reggel láttam egy gázolást! Pont az orrom előtt haladó Ford fiesta ütött el egy bringást,aki tolta a bicajt át a zebrán. Elég szörnyű volt látni az egészet hátulról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Én ma reggel láttam egy gázolást! Pont az orrom előtt haladó Ford fiesta ütött el egy bringást,aki tolta a bicajt át a zebrán. Elég szörnyű volt látni az egészet hátulról. A Ford fiesta nem tehet róla! De az a barom gazdája, az megérdemel 1-2 évet a sitten! Aztán lesz ideje elgondolkodni azon, hogy a bicajost hány gyerek várja haza otthon. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ekotek Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 X 16 XEL motornál,ahogy jön le a kipufogó csöve és kanyarodik az olajteknő alá,ott van egy lemez (gondolom hővédő szerepe van) körbe veszi a csövet,na az zörög nekem időnként, főleg elinduláskor. Van benne 2 csavar azokat ,már mocskosul meghúztam,de még mindig mozog ez a qrva! Hogy lehetne megszorítani,hogy abba hagyja a zenélést? Na az enyimnél is ugyanez vót, elrendeztem a sorsát: nagycsavarhúzó, befeszít, letép :) tudom hogy nem szép volt tőlem de miután a lakatos se tudta rendesen visszheftűni, megsajnáltam és kivégeztem. Azért így se maradtam kipuf zörgés nélkül, valami még motoz benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Még az a lemez zörög nekem ami a középső dobnál van.Ott is minden csavar meg van húzva,mégis zörög. Érdekes módon úgy láttam,hogy kavicsok vannak alá beszorulva,azok zörögnek!(ami lehetséges mivel építész volt az előző gazdija,lehet ugratást gyakorolt a kavicsbányában vele) :) Azt a lemezt meglazítom és megpróbálom kivenni alóla a kavicsot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 X 16 XEL motornál,ahogy jön le a kipufogó csöve és kanyarodik az olajteknő alá,ott van egy lemez (gondolom hővédő szerepe van) körbe veszi a csövet,na az zörög nekem időnként, főleg elinduláskor. Van benne 2 csavar azokat ,már mocskosul meghúztam,de még mindig mozog ez a qrva! Hogy lehetne megszorítani,hogy abba hagyja a zenélést? Azt le kell róla venni, semmi szerepe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Azt le kell róla venni, semmi szerepe :D Úgy is csak plusz súly :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Befeszítettem,óvatosan egyengettem rajta(kalapács rlz),mostmár nem zörög annyira,de még nem az igazi. Még megpróbálok alakítani rajta,ha nem jön össze ,akkor ugrik le róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Feleslegesen szenvedsz vele, tényleg nem jó másra, mint hogy a kocsi alá gyűrődött gyalogost ne égesd meg annyira :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Nem tudjátok, hogy mi a különbség a C14NZ és a C16NZ között. Azt tudom, hogy a fordulatszám jeladó a főtengelynél van meg nem 1, 6 os. De diagnosztikai programban mindig szerepel még 92 től is, de az 1, 6 os sehol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 lehet, hogy én vagyok túl fáradt, de nem nagyon tudom értelmezni, mit is szeretnél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Nem tudjátok, hogy mi a különbség a C14NZ és a C16NZ között. Azt tudom, hogy a fordulatszám jeladó a főtengelynél van meg nem 1, 6 os. De diagnosztikai programban mindig szerepel még 92 től is, de az 1, 6 os sehol. Meg van EGR szelepe... milyen diagnosztikát szeretnél alkalmazni hozzá, és miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Meg más egy kicsit a gyújtása is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 http://www.vatera.hu/ledes_autoizzo_12_v_z...b_55263445.html a múltkor téma volt a led... a budakalászi corában vettem 390-ért volt piros, 490-ért lila, más most nem volt nekik... én a tid-be tettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Ilyen lett a tid :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Ilyen lett a tid :) Hali Faca lett. Nekem is ez a szin tetszik a leg jobban. Ilyen szinü nekem is a Tid, a müszercsoport, a közép konzol, a lámpakapcsolo, és a ködlámpa kapcsolo is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Hali Faca lett. Nekem is ez a szin tetszik a leg jobban. Ilyen szinü nekem is a Tid, a müszercsoport, a közép konzol, a lámpakapcsolo, és a ködlámpa kapcsolo is. hm... honnan szereztél szines rizsszemizzót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Meg van EGR szelepe... milyen diagnosztikát szeretnél alkalmazni hozzá, és miért? Pont ez az. A legtöbb diagnosztikai progiban van C14NZ csak 16 nincs. Haver autószerelő sem tudta komunikációra bírni pedig az összes létező opelt diagnosztizál. és a progiban neki sincs benne C16NZ. Megpróbálok összeütni egy ALDL Interface hardvert meg keresek hozzá valami szoftvert is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 hm... honnan szereztél szines rizsszemizzót? Hali. Nekem Ö csinálta. És minden izzo helyén led van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 egyébként a piros hátás elérhető fóliával, és eyzserűbb is, illetve festett izzóval is. a kékkel nem lehet, csak ledesítéssel jó munkát végezni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Én most vettem észre,hogy milyen nehéz kinyomni a kuplungom!Mentem egy másik(mondjuk G-s Astrával)és mikor váltottam majdnem kirugtam a lemezt olyan könnyű volt lenyomni a pedált benne.Az enyémben viszont rohadt nehéz,lehet azzal kezdeni valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Én most vettem észre,hogy milyen nehéz kinyomni a kuplungom!Mentem egy másik(mondjuk G-s Astrával)és mikor váltottam majdnem kirugtam a lemezt olyan könnyű volt lenyomni a pedált benne.Az enyémben viszont rohadt nehéz,lehet azzal kezdeni valamit? Lehet, hogy kezd tönkremenni a kuplungbowdened. Van benne a belső szálon valami teflonos, csúszást könnyítő bevonat, ha az lekopott valahol, vagy egy-két szál kiszakadt már a bowdenből, az akadhat. Ki kell venni a bowdent, és kenőanyagot juttatni bele, hátha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 azt sem kell elfelejteni, hogy a G astra hidraulikus rendszer, az F meg bowdenes. Teljesen más a 2 erő szempontjából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts