1.6 16v Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Máris. A képek minősége olyan, amilyen, ilyet tudtam csinálni, remélem látszik a lényeg. http://img1.tar.hu/fpepe/img/33767212.jpg És ilyen összerakva: http://img1.tar.hu/fpepe/img/33767211.jpg Hali. Köszi a képeket. Van kép a müszerfalrol is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Hali. Köszi a képeket. Van kép a müszerfalrol is? Van. Mondjuk ezen nagyobbnak tűnik a fényerőkülönbség a km-óra közepe és szélei között, mint élőben, de kb. így néz ki. Csak a 4db izzó helyére tettem LED-et, ha tennék a km-óra közepe mögé is, valószínűleg egyenletesebb lenne, csak lusta vagyok szétszedni megint :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 meg az a baj, hogy ott nincs foglalat vagy csinálsz egyet vagy belülről ragasztod rá én úgy csinálom majd, hogy fúrok egy akkora lyukat, amibe éppen belefér a foglalat alsó része és ragasztópisztollyal odapöttyintem elmozogni se fog és könnyű cserélni is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Ma vettem egy Lidl gazdaságos porraloltót. (1 kilós) Hova szokás ezt rögzíteni? A cégesemben az ülés alatt tartom. Gáz ha a hátuljában van? (Caravan) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Ma vettem egy Lidl gazdaságos porraloltót. (1 kilós) Hova szokás ezt rögzíteni? A cégesemben az ülés alatt tartom. Gáz ha a hátuljában van? (Caravan) Nekem is olyan van. A sofőr ülés és a küszöb közt pont elfér. É még jol is mutat ott. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Sziasztok. Nincs valakinek rossz alapjárati motorja eladó. Nekem van egy használt, de jó. Igaz X16XEL é. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Ha már itt tartunk, elmondom, hogy az volt a tervem, hogy az összes visszajelzőt a műszerfalban kicserélem LED-esre. Meg is csináltam mindegyik visszajelzőhöz a képeken látható technikával a LED-eket (kivéve a töltésjelző izzót, mert annak ugyebár más feladata is van a visszajelzésen kívül), de 2 pozícióba vissza kellett tennem az izzókat: - az index zöld visszajelzője a gyújtás ráadása után folyamatosan világított halványan. Mikor ment az index, akkor jól működött, de egyébként is világított - a motorkontroll sárga visszajelzője pedig a motor beindulása után világított folyamatosan halványan. Egyiknek sem tudom az okát, ezekbe a pozíciókba visszakerültek az izzók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 ... (kivéve a töltésjelző izzót, mert annak ugyebár más feladata is van a visszajelzésen kívül)... Hali. Ez mit jelent? :) Néha nekem halványan világít. Az baj? Nem ledes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Hali. Ez mit jelent? :) Néha nekem halványan világít. Az baj? Nem ledes. Asszem ha ki van égve, akkor nincs rendesen töltés, csak x fordulatszám felett, majd valami vilanyászmegmondja pontosan. Baj. Vagy keveset, vagy sokat tölt. Rá kellene mérni tán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Hali. Ez mit jelent? :) Néha nekem halványan világít. Az baj? Nem ledes. Az a feladata, hogy a generátor rajta keresztül kapja a gerjesztőáramot. Ha kiég nincs töltés egy bizonyos ford.-ig, afelett viszont túltöltés van a szabályozás hiánya miatt. Ha világít akkor vmelyik a 2 közül. Ahogy MK Pista is írta rá kell mérni, és utána többet lehet tudni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 ..Reklámozom is ám az opeles ismerőseimnek rendületlenül... Nem elég reklámozni, be is kéne lépni. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Az a feladata, hogy a generátor rajta keresztül kapja a gerjesztőáramot. Ha kiég nincs töltés egy bizonyos ford.-ig, afelett viszont túltöltés van a szabályozás hiánya miatt. Ha világít akkor vmelyik a 2 közül. Ahogy MK Pista is írta rá kell mérni, és utána többet lehet tudni. Köszönöm a válaszokat :) Csak sötétben látszik halványan, inkább olyan, mintha máshonnan szűrődne át (nappal észre sem venni). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 hogy mit találtam. már csak azt lenne jó tudni, hogy ehhez a szofverek tulajdonosai mit szólnak? Ez jogtiszta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 hali hát ez baj hogy pont az index és a kontorl lámpánál meg kell hagyni az égőket... kérdésem az lenne igy, hogy a rajzok, mint pl a control lámpánál, a motor, és az indexnél a nyil azok hogy vannak megoldva??? pl az indexnél a zöld műanyagra van rárajzolva??? mert én azt szeretném pl sárgára cserélni, igy led nem is fontos, illetve a control lámpát meg pirosra.. üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Van. Mondjuk ezen nagyobbnak tűnik a fényerőkülönbség a km-óra közepe és szélei között, mint élőben, de kb. így néz ki. Csak a 4db izzó helyére tettem LED-et, ha tennék a km-óra közepe mögé is, valószínűleg egyenletesebb lenne, csak lusta vagyok szétszedni megint :) http://img1.tar.hu/fpepe/img/33767654.jpg Hali. Köszi FPepe Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Ma volt időm végre normális képeket csinálni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Ma volt időm végre normális képeket csinálni! :) Szép lett, és gondolom, a motor is csillog-villog. A sárga indexbúrák nem térnek már vissza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Szép lett, és gondolom, a motor is csillog-villog. A sárga indexbúrák nem térnek már vissza? A motor is tiszta,bár van rajta egy-két sár pötty most! Nem lesz sárga index,nekem nem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 jáyy, be gyönyörű :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 De céééép ótóóóó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 jáyy, be gyönyörű :D Kösz! :) Külsőre nekem ez az etalon,letisztul,egyszerű nincs tyúkrács és felesleges giccsparádé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Hello! Szeretném kicserélni CAR 202 típusú rádiómat CAR 300-asra, az RDS kedvéért, hogy ne kelljen mindig a rádiót állítgatni. Kérdés, hogy gond nélkül ki lehet cserélni? A vas '94-es Astra. Köszi! ui.: Fater '96-os Astrájában ilyen van, azt át tudnám rakni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Hello! Szeretném kicserélni CAR 202 típusú rádiómat CAR 300-asra, az RDS kedvéért, hogy ne kelljen mindig a rádiót állítgatni. Kérdés, hogy gond nélkül ki lehet cserélni? A vas '94-es Astra. Köszi! ui.: Fater '96-os Astrájában ilyen van, azt át tudnám rakni? Car 202=sc 202? Bár az első lépésem az volt, hogy kicseréltem a rádiót, de mintha az sc 202 tudta volna az rds-t. Persze lehet, hogy rosszul emlékszem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Hello! Szeretném kicserélni CAR 202 típusú rádiómat CAR 300-asra, az RDS kedvéért, hogy ne kelljen mindig a rádiót állítgatni. Kérdés, hogy gond nélkül ki lehet cserélni? A vas '94-es Astra. Köszi! ui.: Fater '96-os Astrájában ilyen van, azt át tudnám rakni? Igen, gond nélkül átmegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Van. Mondjuk ezen nagyobbnak tűnik a fényerőkülönbség a km-óra közepe és szélei között, mint élőben, de kb. így néz ki. Csak a 4db izzó helyére tettem LED-et, ha tennék a km-óra közepe mögé is, valószínűleg egyenletesebb lenne, csak lusta vagyok szétszedni megint :) http://img1.tar.hu/fpepe/img/33767654.jpg na, ma sikerült időt szakítanom és beraktam a műszeregységet madzag be volt húzva, a sebesség tesztelése majd hétfőn, munkába menet nekem eddig úgy tűnik, hogy nem csal többet, mint a régi erre mondtad, hogy többet csal, ugye? ami miatt írtam az egyém egészen homogén lett a ledekkel, pedig én is csak a 4-et cseréltem le a közepe nem sötét, inkább csak a fordulatszám-mérőnél a bal oldal halványabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts