opel16v Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Miért, Te is vittél neki leharcolt felnit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Emberek! Tud valaki ajánlani olyan helyet (tanpálya, stb...), amit olcsón ki lehet bérelni fél napra? Márciusban szeretnék szervezni egy bemutatót az új versenyautó kapcsán a szponzorok és a média részére, és muszáj lenne kicsit beültetni pár embert közülük erőhatás-prezentálásra. :) Szal jó lenne valami helyet találni, ahova ki lehet vinni ezt az egészet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 A Magyar Autoklubbnak van egy pályája Újpesten. Ott ahol vizes pályán is lehet gyakorolni. Lehet, hogy ők tudnak segíteni. ja és izé....lehet menni drukkolni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Redline! Majd utánanézek ennek is, de nem hiszem hogy az ilyen nagyobb szervezetek olcsón tudnák biztosítani a helyet... :) Terveim szerint bárki kijöhet a klubból is, már több ismerős jelezte részvételi szándékát. Ha eljön az ideje, közkinccsé fogom tenni az időpontot és a helyet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Emberek! Tud valaki ajánlani olyan helyet (tanpálya, stb...), amit olcsón ki lehet bérelni fél napra? Márciusban szeretnék szervezni egy bemutatót az új versenyautó kapcsán a szponzorok és a média részére, és muszáj lenne kicsit beültetni pár embert közülük erőhatás-prezentálásra. :) Szal jó lenne valami helyet találni, ahova ki lehet vinni ezt az egészet. Sajna ezt nem tudok, de ha találsz, szólj, szerintem topic szinten megyünk el megnézni :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február3, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2004 ATI pályák Bécsi út pl meg a Mogyoródi úti tudod ott szokott lenni a Skoda klub féle szlalom! Nem lehet sok a bérlés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Sajna ezt nem tudok, de ha találsz, szólj, szerintem topic szinten megyünk el megnézni :twisted: Es helyben megalapitjuk az opel16v szurkoloi klubot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Es helyben megalapitjuk az opel16v szurkoloi klubot :lol: már van! :D van pólónk is meg minden :) (télleg Gabi van még polo? kellene egy L-es mert ez kicsi 8) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Tomi! Az ATI éppen érdeklődés alatt van. Nekem is az lenne a legjobb. Redline! Sajna póló nincs már, de lesz majd új valamikor. Ha minden igaz, Blau segítségével... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Blau! Tudsz róla hogy a Mantások szombat estére farsangi bulit szerveznek? Remélem jössz majd oda is! Nem tudsz jelmezkölcsönzőt? :) Majd átmegyünk együtt Pécelről, mit szólsz? :lol: GH! Kösz a bizalmat! Március elején lesz a Szlalomparty a Műegyetem Rakparton, lehet jönni szurkolni! :D Egyébként mostantól már találhattok infókat majd a 2004-es versenyekről a honlapomon! A tervezett versenynaptár felkerült, bár még sok dolog fog változni benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Miért, Te is vittél neki leharcolt felnit? :lol: Igen, mert mint tudjuk : ki kardot ránt, az kard által vész el... :) Bár nekem két kisebb harapás volt rajta - közel egy helyen -, még így sem volt akkora a sérülés, mint a te exfelniden :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 baccca meg a jo büdös qrva ......................... ! engem ver az isten :lol: Ma kaptam egy kibebaszott nagy követ "féltéglát" a 6os on ugy 100 körül most van egy akkora lyuk a szélvédömön mint egy 10 forintos .. egy biztos nem tudjak mar ki javitani .. vehet egy utan gagyi szélvédöt 20-25 ért és be szerelik 10 ért jo nap volt a mai is :D de legalabb kaptam 2db légtömegméröt .. mi több épp ezekért mentem amikor a féltéglát kaptam ... igy mindennek az oka a légtömegmérö :lol: na udv no megyek veszek egy BKV bérletet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 Hi all! Lenne egy kérdésem, ami nem biztos, hogy egyszerű. A légzsákos kormányt hogy lehet egyenesbe állítani? A wartburgomon nem volt gond kivettem a csavart, lehúztam a kormányt, és fordítottam rajta majd vissza, de az opelnél erre nincs lehetőség. Vagy a két csavar a kormány alatt ezért van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 Nézd meg a www.kofelverodes.hu-t elég nagy repedést is megcsináltak már, érdemes megkérdezni. Meg a www.opelklub.hu linkjeit is átfuthatod ott 19-21 között láttam már gyári szinezett szélvédőt is, igaz én nem gsi-hez néztem az árakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 Úgy gondolom, hogy itt is érdemes bemutatni Lacee nővérét. http://kep.tar.hu/barbi83/index.phtml?aid=27621368 Ugye ő is jön a talira :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 Sonique! Ha ez Budapest határain belül történt volna, kezdeményezni lehetne egy "kátyú kár" eljárást a Közterület Fenntartónál. Elég macera, de nekem végül kifizették a teljes szélvédő cserét. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 Opel16v! Jelmezkölcsönző az erzsébethíd lábánál van 1. De szerintem már üres. A Mantás buli szombat este van úgyhogy elég húzós lenne onnan menni Pécelre. A Bowling vas. du. van. Amúgy próbálom a pólókat intézni, majd még a Lajbival kell beszélnem. Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 Mélykék! Ne fárassz, nem voltam jó irodalomból. :) 4 estés csapatásnál már lehet számítani ennyi veszteségre, ez még belefér. :D SXP! Csepelen van egy Pilkington nevű márkakereskedés, Én 14ért vettem zöld árnyalatú kék csíkos szélvédőt. Ha kell a cím, este hívj, aztán elővakarom valahonnan. Gepard! A kormány egyenesbe hozása nem a rúdracsnival történik az Opelnél, hanem a kormányösszekötők állításával. :lol: Vidd el egy futóműbeállításra. Blau! Ja, ok, jó hogy mondod, abban a tudatban éltem, hogy szombaton lesz a MOTE tali. :lol: Akkor ennek fényében először a Mantásoknál találkozunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 Sonique! Ha ez Budapest határain belül történt volna, kezdeményezni lehetne egy "kátyú kár" eljárást a Közterület Fenntartónál. Elég macera, de nekem végül kifizették a teljes szélvédő cserét. :roll: budapest hatarin belül történt a budatétény fele a 6os on kofelverodes.hu -t ismerem mi több a srác jo haverom ingyen meg is csinalta de sokkal jobb nem lett mert akkor barad hiányzik belöle Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 budapest hatarin belül történt a budatétény fele a 6os on Hát ha gondolod, akkor kezdj bele. :roll: :arrow: Fővárosi Közterület Fenntartó 1081. Bp. Alföldi utca 7. :arrow: Kátyú kár :arrow: bejelentőlap kitötlés :arrow: kárfelvétel a Hungáriánál stb. (Ha szándékodban áll végigcsinálni szólj, adok egy két tippet priviben... :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 Én mentem mögötted, majd tanusítom mi történt :twisted: Minden a kátyúk miatt van :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 SXP! Csepelen van egy Pilkington nevű márkakereskedés, Én 14ért vettem zöld árnyalatú kék csíkos szélvédőt. Ha kell a cím, este hívj, aztán elővakarom valahonnan. már meg kérdeztem mennyi lenne egy szélvédö Opelboooootban 27 ezer -kedvezményem .. ugy 17 körül el is tudnam hozni .. de egyenlöre marad ha tovab reped ki cseréltetem vagy ha már nagyon zavar !! Vizsgan mit szolnak ehez ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 Hát ha gondolod, akkor kezdj bele. :roll: :arrow: Fővárosi Közterület Fenntartó 1081. Bp. Alföldi utca 7. :arrow: Kátyú kár :arrow: bejelentőlap kitötlés :arrow: kárfelvétel a Hungáriánál stb. (Ha szándékodban áll végigcsinálni szólj, adok egy két tippet priviben... :wink: ) hat szerintem nma ér annyit az egész !! vagy igen? neked mennyi idö volt ? és mennyi utána járás? meg az az igazság hogy most meg van ragasztva hogy nehogy tovab repedjen , szerinted igy is foglalkoznak vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 én úgytom, hogy ha nem zavara a kilátásban akkor átmegy műszakin....de nem bizti Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 Viszgán szabály szerint nem engedik át... Persze a vizsgabiztos is csak egy ember... :) Az Én tütüm is most vizsgázott... :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts