hening Elküldve Február16, 2008 Elküldve Február16, 2008 Ebként ma voltam Kápolnásnyéken is. Csak úgy furikázni, amíg az asszony a bizniszelt Fehérváron. Nézegettem jobbra, balra, kerestem a strandkorlátkéket, de nem találtam. :)
hening Elküldve Február16, 2008 Elküldve Február16, 2008 Gondoltam a karbantartási tervek (olajcsere, vezérléscsere, stb.) miatt nem árt, ha a km-állás megmarad, és így szétszedve egyszerű állítani. Persze-persze. :)
FPepe Elküldve Február16, 2008 Elküldve Február16, 2008 Ebként ma voltam Kápolnásnyéken is. Csak úgy furikázni, amíg az asszony a bizniszelt Fehérváron. Nézegettem jobbra, balra, kerestem a strandkorlátkéket, de nem találtam. :) A garázsában pihent :) Ha egyszer olyankor is jársz erre, amikor nem éjszakás vagyok, akkor össze is futhatunk :)
hening Elküldve Február16, 2008 Elküldve Február16, 2008 A garázsában pihent :) Ha egyszer olyankor is jársz erre, amikor nem éjszakás vagyok, akkor össze is futhatunk :) A jövő honapban lesz még ilyen, úgy a hónap közepén. Pontosan csak kb 2 hét múlva tudom meg..
Novy Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 tegnap est emeglepődve vettem észre, hogy nekem oylanom van, hogy az első fehér vonalnál van a 90 fok szoval kinek van ehhez való scannelt képe??? Fpepe ha jol tudom neked volt olyanhoz ugye?
yooccoo Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 írtam már, hogy megkapod a komplett egységet, ha akarod és azt csinálsz vele, amit akarsz :)
Novy Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 írtam már, hogy megkapod a komplett egységet, ha akarod és azt csinálsz vele, amit akarsz :) és hogy kapom meg? :D
Novy Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 :) jóféle mail, akkor azasszonynakvalót is lekérném mailban szegedről, aztán ha meguntam: válasz a feladónak :D
yooccoo Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 leadhatom Futó úrnál esetleg, ha jársz valamikor pest felé
Novy Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 hát akkor asszem ha levélben feladod ecerűbb, oszt vagy ideér vagy sem.
levys Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 Meg tudjatok mondani hogy hol talalom meg a Zengő-t,valami cim,elerhetoseg?nekem sem artana egy tuzetesebb atvizsgalasa az automnak:))) Annyira jokat mondotok roluk,megnezetnem az automat en is veluk. kosz elore is Levys
opel16v Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 Meg tudjatok mondani hogy hol talalom meg a Zengő-t,valami cim,elerhetoseg?nekem sem artana egy tuzetesebb atvizsgalasa az automnak:))) Annyira jokat mondotok roluk,megnezetnem az automat en is veluk. Ha a futómű állításra gondolsz: http://www.zengogumi.hu/?type=uzleteink
levys Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 Ha a futómű állításra gondolsz: http://www.zengogumi.hu/?type=uzleteink hat igazabol arra is,meg egy rendes atvizsgalasara az autonak. egy jo szerelot tudsz mondani?
opel16v Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 hat igazabol arra is,meg egy rendes atvizsgalasara az autonak. egy jo szerelot tudsz mondani? A zengőéket igazából futóműállításra javallom, mert nagyon jól csinálják, és nem is drágák. Ha mást kell még csinálni az autón, akkor ott van pl Patyi Laci a 13. kerben a Tatai u. 70-ben, valamint Dedeóék az M5 kivezetőnél az auchan mögötti részen (www.strohm.hu).
levys Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 A zengőéket igazából futóműállításra javallom, mert nagyon jól csinálják, és nem is drágák. Ha mást kell még csinálni az autón, akkor ott van pl Patyi Laci a 13. kerben a Tatai u. 70-ben, valamint Dedeóék az M5 kivezetőnél az auchan mögötti részen (www.strohm.hu). koszonom,meg is keresem majd oket:)))))
hening Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 Gabi! PÜ-t megkaptad? Hülye kérdés, persze, hogy meg. :)
opelastras Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 Lelőtték John McClane-t? Vagy csak mecénás lett?
Tiv. Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 Lelőtték John McClane-t? Vagy csak mecénás lett? ÁÁÁ, Rájött Johnny, hogy ő 5000 ccm es benyással jár.
FPepe Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 tegnap est emeglepődve vettem észre, hogy nekem oylanom van, hogy az első fehér vonalnál van a 90 fok szoval kinek van ehhez való scannelt képe??? Fpepe ha jol tudom neked volt olyanhoz ugye? Igen, ilyen van. Mondj egy mailcímet, ha kell.
J0hnny Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 ÁÁÁ, Rájött Johnny, hogy ő 5000 ccm es benyással jár. Ahogy a 3-ban mondja: "Hiába,öreg ember nem gyorsvonat!" :)
takarp Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 Hali! A csomagtartó ajtón levő Opel meg Astra felirat hogyan van rögzítve? Ragasztva van? ill hol lehet venni új feliratot (csak opel kereskedésben)?
Recommended Posts