renzso Elküldve Január30, 2004 Megoszt Elküldve Január30, 2004 Renzso! Ugyis közel parkolsz hétvégente, akkor szeretném ha kölcsönadnád és elviszlek vele moziba:)) Üdv Blau Blau! Ezt most valahogy nem értem :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2004 Megoszt Elküldve Január30, 2004 Renzso! Még kimondani sem tudom azt az összeget, ne hülyéskedj! :) Nálam ennél nagyságrendekkel kisebb támogatásról van szó, és rettenetesen örülök, hogy ennek nagy része kp. De biztos jobb ajánlat vagyok, mint a Zsoltika! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Január30, 2004 Megoszt Elküldve Január30, 2004 Renzso! Győr környékére gondoltam. Ha már ott "szoktunk" találkozni. Opel16v Azért ha marad felület a tetőn, érj majd rá mert 1 halovány hozzájárulást azért szereztem:) Üdv Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2004 Megoszt Elküldve Január30, 2004 Majd viszlek egy kört! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január30, 2004 Megoszt Elküldve Január30, 2004 Hogy a rákba lehet ide szavazást generálni? Te mivel támogatnád Opel16v-t a következő szezonban? -csináljunk emelt díjas telefonszámot -meghívom pár liter - ólmozatlan, 99+ :) -benzinre -felajánlom szja 1%át -hozzávágok egy borítékot - benne egy kisebb összeggel - de csak ha kiírha a nevem a kocsi oldalára -(nők) minden rendezvényen vizespólós mellszépségversennyel, illetve pompomlányokkal próbálom lelkesíteni a szurkolótábort -(vezetőség) tiszteletbeli klubtagsági 8) -(Monga Kft) felajánlom a FUTÓzott gumik eladásából származó bevétel x%-át -felajánlom "profi" videjózó és fottózó képességeimet a versenyek idejére -csatlakozom - társadalmi munka címen - a szervíz team-hez -ugyan, már támogattam Zsoltikát, ennyit az autós rendezvényekről :evil: -inkább este eliszom a haverokkal :evil: -inkább este eliszom a haverokkal :evil: - de közben gondolok Opel16v-re Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január30, 2004 Megoszt Elküldve Január30, 2004 de abból már egy jobb kocsi is kijönne :twisted: jah vehetnél egy ######a GSi-t, egy durva tuning vonóhoroggal :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2004 Megoszt Elküldve Január30, 2004 Köszönöm a menedzselést! :) De remélem az emelt díjas telefonban nem kell nyögdécselnem, a benzint nem nekem kell meginnom (teljesítményfokozás érdekében), az adóhatóság nem száll rám, nem hívják úgy a boríték gazdáját hogy Vég Béla, a nők engem is lelkesítenének, a fotózó és videózó képesség nem a pálya szélén álló csajokra koncentrálódik (egyik haverommal már megjártam), a szervíz tím építi és nem bontja az autót, és esti ivásnál koccinthatok a résztvevőkkel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2004 Megoszt Elküldve Január30, 2004 Redline! Ne cukkold szegény Zsoltit, így is a sírba viszi ez az emlék... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január30, 2004 Megoszt Elküldve Január30, 2004 Hogy a rákba lehet ide szavazást generálni?ide sehogy, azt csak uj topikba tudsz indítani inkább este eliszom a haverokkal :evil: - de közben gondolok Opel16v-re :idea: :idea: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goliath Elküldve Január30, 2004 Megoszt Elküldve Január30, 2004 Sziasztok! Goliath vagyok ('96 f astra caravan x14xe). Két kérdésem lenne: Tud valaki lehetőleg friss (fenti autót tartalmazó) EPC-t szerezni otthoni használatra? Hol találom a külső hőmérő jeladóját a lökhárítón? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január30, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2004 A külső hőmérséklet jeladó ha még nem hagytad el akkor az első lökhárító bal első részén alul van beduva a lökhárítóba! Vagy a díszrács és a hűtő közzőtt a zárhídnál egy függőleges merevítőn! Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január30, 2004 Megoszt Elküldve Január30, 2004 Redline! Ne cukkold szegény Zsoltit, így is a sírba viszi ez az emlék... :) Én nem tagadom a vonóhorgot. A jachtomat valahogy le kellett húzni a tengerpartra, nem gondoljátok???? Most, hogy vettem egy kikötöt és a jachtot lent tudom hagyni nincs szükségem a vonóra. Ezért lett leszedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január30, 2004 Megoszt Elküldve Január30, 2004 A jachtomat valahogy le kellett húzni a tengerpartra, nem gondoljátok???? Most, hogy vettem egy kikötöt és a jachtot lent tudom hagyni nincs szükségem a vonóra. Ezért lett leszedve. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2004 Megoszt Elküldve Január30, 2004 Renzso! Szerintem Neked személyiségzavarodásod van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
geosz Elküldve Február1, 2004 Megoszt Elküldve Február1, 2004 Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy hol kapok olcsón új csomagtartóteleszkopot kombi astrához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február1, 2004 Megoszt Elküldve Február1, 2004 Csá!Még mindig patacsi.hu.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február2, 2004 Megoszt Elküldve Február2, 2004 Renzso! Szerintem Neked személyiségzavarodásod van. :) Nem értem! Miért ne lehetne jahtom????? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
biv Elküldve Február2, 2004 Megoszt Elküldve Február2, 2004 Sziasztok! Egy ideig mukodott a kmoram;)) Aztan pentek este indultam Nagykanizsara aztan elmult, kanizsan megnezetm szepen beletort a horonyba a kmspiral vege ugy 3-4mmrel beljebb a peremtol. Szoval probalgattam kivarazsolni de nem nagyon sikerult:(( magnes tu mar megvolt, vasn valakinek valami otlete? Hely nem sok van, pl furni nem tudom pedig az jo lenne.... koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február2, 2004 Megoszt Elküldve Február2, 2004 Milyen gyártmány is az opel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2004 Megoszt Elküldve Február2, 2004 Egy kis nyalánkság a Gyula műhelyéből... :) Ezt a felnit is ők csinálták! Aki nem látná: 345/35 a gumi, 15 col. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2004 Megoszt Elküldve Február2, 2004 Egy kis nyalánkság a Gyula műhelyéből... :) télleg....el kellene már kocognom MonGa kájeftébe, dec. 26.-a óta hurcolom a bal elsőt a csomagtartóban ideje lenne kezdeni vele vmit :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2004 Megoszt Elküldve Február2, 2004 Redline! Hívd fel: 30/9065848. Az új műhelye szemben van a régivel, kb. 100m-re odébb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Tudom, hogy nem itt a helye, de! Szombaton 2004.02.07-én 14:00- kor a Carstyling.hu minitalit szervez a Felvonulási térre. Kinek lenne kedve menni, jönni?? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Uraim, innen senki nem jön évadnyitóra tailra? Nem sok ######trás nevet láttam eddig :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Egy kis nyalánkság a Gyula műhelyéből... :) Ezt a felnit is ők csinálták! Aki nem látná: 345/35 a gumi, 15 col. :D Lényeget nem vésted be. Egy Manta felnije :lol: Gyula meg lassan tárlatot nyithat "MOTE tagok által leszanált Astra felnik" címmel. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts