Zsoltee Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 közel a 40hez azé még derekasan szeretnék .... getni. Te csak ....getni? Én ....ni. A ....getés az már nem az igazi... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 na jo csak nem akartam zavarba hozni heninget :huh: am visszatérve a zuzdás műsorra abbol a sok astrábol mennyi mindent tudtunk volna mi opelosok hasznosítani, belegondolni se merek, a sok kárpita, felnibe motorba váltóba :S bár a műanyagot is ujrahasznosítják. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 na jo csak nem akartam zavarba hozni heninget :huh: am visszatérve a zuzdás műsorra abbol a sok astrábol mennyi mindent tudtunk volna mi opelosok hasznosítani, belegondolni se merek, a sok kárpita, felnibe motorba váltóba :S bár a műanyagot is ujrahasznosítják. :lol: Én is láttam azt a műsort az NGC-n, ha arra gondolsz. Azok Vauxhall-ok voltak nagyrészt, még a kormány se jó helyen volt rajtuk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 de attol a motor arra mgy :huh: egyébként azokban hogy vannak a sebességfokozatok helyei??? meg a műszer egység, gondolom ugyanaz :lol: vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 de attol a motor arra mgy :) egyébként azokban hogy vannak a sebességfokozatok helyei??? meg a műszer egység, gondolom ugyanaz :) vagy nem? Ugyanúgy mint a Te kocsidban... Elég érdekes lehet balkézzel egy rükit tolni. :huh: :D Műszeregység meg sztem ua. Vagy arra gondolsz hogy ott jobbról balra fordul a mutató? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Ugyanúgy mint a Te kocsidban... Elég érdekes lehet balkézzel egy rükit tolni. :huh: :) Műszeregység meg sztem ua. Vagy arra gondolsz hogy ott jobbról balra fordul a mutató? :lol: Lehet, hogy mérföldes a km-óra osztása... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 na jo csak nem akartam zavarba hozni heninget :huh: Nem hoztál zavarba, végig röhögtem az egész csevejt :) :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 én az órákban lévő elrendezésre gondoltam, hogy joboldalt lenne pl a fordulatszámmérő... reméltem is hogy végignevettem hening Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Tetszik ez az ezüst műszerfal. Milyen festékkel készülhetett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Tetszik ez az ezüst műszerfal. Milyen festékkel készülhetett? Ezüst festékkel. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Ezüst festékkel. :huh: :lol: Köszi, erre nem gondoltam volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Én még az Omi középkonzolát fujtam le hasonlóval. Finom nitros mosás, és polirpapiros csiszolás után, valami 1200 ft.-os műanyagra való sprével. Szerintem jó lett. És nem kopott, pattogzott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 ugyan azt tervezem én is :huh: én szilikonlemosóval kezlem és műanyagra fujható fetékkel csinálom, rem nekem se fog (hamar) lekopni illetve lepattogni Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 de attol a motor arra mgy :huh: egyébként azokban hogy vannak a sebességfokozatok helyei??? meg a műszer egység, gondolom ugyanaz :lol: vagy nem? Vezettem Angliában, minden ugyanúgy van ahogy az Astrában csak bal kézzel váltassz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Vezettem Angliában, minden ugyanúgy van ahogy az Astrában csak bal kézzel váltassz! Igen, és nem szabad arról a jelentéktelennek tűnő részletről sem megfeledkezni, hogy az úttest bal oldalán kell menni. Aki már járt (balkormányos) autóval a szigetországban, az tudja, hogy elsőre egyáltalán nem könnyű alkalmazkodni az ottani szabályokhoz. Egy kisbusz vagy egy furgon mögül országúton előzni balkormányos autóval pedig kész öngyilkosság. Megjegyzem, Napóleon a ludas. http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=3084 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Azt nem értem, hogyha a világ nagyobb részén már jobboldali a közlekedés, akkor miért nem állnak át az angolok és azok a bizonyos angol gyarmatok a bal oldaliról... Csak még egy dolog ami miatt a dolgok néha nem kompatibilisek egymással... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 A Vaterán árulnak Opel szervízprogit DVD-n. http://www.vatera.hu/opel_szervizprogram_tis_51252701.html Tudtok erről valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 A Vaterán árulnak Opel szervízprogit DVD-n. http://www.vatera.hu/opel_szervizprogram_tis_51252701.html Tudtok erről valamit? Azt hogy ez rablás! TIS-t ennyiért? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Azt nem értem, hogyha a világ nagyobb részén már jobboldali a közlekedés, akkor miért nem állnak át az angolok és azok a bizonyos angol gyarmatok a bal oldaliról... Csak még egy dolog ami miatt a dolgok néha nem kompatibilisek egymással... :huh: Ez valóban jó lenne, de gyakorlatilag szinte kivitelezhetetlen. Gondolj bele azért ott is van jópár millió autó. Fokozatos átállásról nem lehet szó, mert adott időpillanatban az ország lakosságának fele pont a rossz oldalon lenne. Valószínűleg nemkicsit ugranának a baleseti statisztikák, akár ebből akár a megszokásból történő vezetésből eredendően. Ha pedig az azonnali átállást nézzük az szintén a lehetetlen kategória. A teljes közúthálózatot egyik napról a másikra kellene átalakítani. És mi lenne a sok jobbkormányos autóval? Kukába velük, vagy mindet átalakítani? Amíg olyan dolgok, mint a font-euró vagy az angolszász-metrikus mértékegységek cseréje sem megy igazán, addig erről még csak álmodni sem lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 ez van különcök maradnak :huh: de nem egyedüliek ezzel a bololdalos dologgal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Nem tudom mennyien tudják, de magyarországon is volt balos közlekedés :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Azt hogy ez rablás! TIS-t ennyiért? :huh: Nekem kell ilyen!! Hogyéé löhet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Azt hogy ez rablás! TIS-t ennyiért? :huh: Valószínű a friss dátum miatt van ilyen értéke :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Valószínű a friss dátum miatt van ilyen értéke :huh: Nekem nem fontos, hogy friss legyen. 97'-es X17DTL motoros van. Ehhez kéne. Tud valaki segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Nekem nem fontos, hogy friss legyen. 97'-es X17DTL motoros van. Ehhez kéne. Tud valaki segíteni? hátha müxik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts