opel16v Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Próbáljátok ki a Tungsram 140/100-as izzóját! :huh: Nem fogtok ebben sem csalódni! :lol: Had égjen a kábelköteg meg a kapcsoló meg a foncsor! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Had égjen a kábelköteg meg a kapcsoló meg a foncsor! :huh: Ahogy mondod! :lol: Azért relézni ne felejtse el senki! A foncsor meg bírja! Néha a lepattogott réteget kájhaezüsttel pótolni kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Pontosan! :huh: apué a vas, és egy 6 éves autot szrintem nem kéne még boncolgatni, bár tápié se volt öregebb ha jol emlékszem az elején... de nekem 1.6 os lesz, legalábbis azt szeretnék venni...állítólag azt jobban megéri.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 ... bár tápié se volt öregebb ha jol emlékszem az elején... Az enyém az elején 0 éves volt. Akkor jött ki a gyárból. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Az enyém az elején 0 éves volt. Akkor jött ki a gyárból. :huh: okmesen vetted??? van pénz :lol: de az átalakításokat nem okm esen kezdted gondolom eltelt pár évecske vagy nem ?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 okmesen vetted??? van pénz :huh: de az átalakításokat nem okm esen kezdted gondolom eltelt pár évecske vagy nem ?? :) Először nem tudtam miaza okm, de rájöttem biztos nincs 0 a billentyűzeteden. :lol: Nem akkor lett véve. 3 évesen került hozzánk. Amúgy most 10, számolj vissza mi mikor volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 de van 0 csak nem tom mért oztam :huh: hát ha jok még a linkeléseid az aláírásodban,akkor 7 éves korába volt az se... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Mielőtt xenon-ra cseréltek, próbáljátok ki az Osram Silver Star H4 (55/60W) izzót! +50% fényerőt és a normál H4 élettartamának felét kapjátok kb. 1700-2000Ft-ért. ( /db) - legalábbis a csomagolás szerint. A fénye (színe) állítólag nagyon jó, én még nem láttam működni. Hali. Nekem ez van benne, nem rossz de nem sokkal jobb mint ami elötte volt benne. /tungsram duo plus) azthiszem ez volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 mennyivel lehet beletenni nagyobb értékűt a gyáritol, ami még nem igényel relézést, és a foncsolnak se árt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Nekem 2006.18.hóban volt cserélve.. ?? Mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 mennyivel lehet beletenni nagyobb értékűt a gyáritol, ami még nem igényel relézést, és a foncsolnak se árt?? Ez eléggé experimentális. Mindenki a saját felelősségére. 80/100-as még talán nem gáz, mert úgy használtam én is 1 évig, meg pár ismerős Omegában. 100/140-est már nem mertem relé nélkül belerakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 ?? Mikor? igen ezt én is néztem fura az a 18. hó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 lehet hogy kibír a 100W-os égővel is egy évet... vagy kettőt... aztán egyszercsak a lehető legrosszabbkor elég a világításkapcsoló, vagy a refikapcsoló, és akkor nem lesz ám világítás :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 lehet hogy kibír a 100W-os égővel is egy évet... vagy kettőt... aztán egyszercsak a lehető legrosszabbkor elég a világításkapcsoló, vagy a refikapcsoló, és akkor nem lesz ám világítás :lol: Ha berelézi akkor sztem nem. :huh: Bár a foncsort idővel agyonvája, az biztos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ha berelézi akkor sztem nem. :huh: Bár a foncsort idővel agyonvája, az biztos. :) így van :) de még nem láttam olyat, aki relézte volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 akkor a gyárinál nagyobbat nem érdemes betenni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 így van :lol: de még nem láttam olyat, aki relézte volna :huh: Powerup mondta, hogy berelézi, de azt nem tudom, hogy az izzót is kicserélte-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Én Uditól kaptam Bosch izzzókat(3E volt talán drabaja),de ezeknek piszok jó fényük van. És a belesetet is túlélte! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 így van :) de még nem láttam olyat, aki relézte volna :huh: Dehogynem! Az enyémet pl. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Dehogynem! Az enyémet pl. :huh: azt nem láttam még :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 azt nem láttam még :lol: Apa kezdődik! :) Most jöhetnek a fiúk a(z) (Opel)klubból! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Sziasztok! Vessetek már egy pillantást ezekre a rámpákra: 1 2 3 A tesz-vesz-en úgy 45 rugóért árulják. Szerintem sokkal olcsóbban is ki lehetne hozni, sajátkezűleg. Ennyit írnak róla: Anyaga: 3,2 mm falvastagságú, 3/4 colos hegesztett vas cső Szélessége: 27 cm Hossza: 170 cm Magassága: 35 cm Teherbírása: kb. 2000 kg Súlya: 25-30 kg/db Elkészítési mód: hideg hajlítás Valaki ki tudná számítani a szükséges cső hosszát? Egyszer megcsodáltam már egy ilyen rámpát. Abban különbözött, hogy az alulról felhajlított rész az egyenes rész közepére csatlakozott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Sziasztok! Vessetek már egy pillantást ezekre a rámpákra: 1 2 3 A tesz-vesz-en úgy 45 rugóért árulják. Szerintem sokkal olcsóbban is ki lehetne hozni, sajátkezűleg... Ennél biztos, hogy sokkal olcsóbban is meg lehet csinálni, úgy kb. az 4-edéért. Csak az a kérdés, van-e csőhajlítód? Anélkül elég macerás lenne... Egyébként mire kellene ez neked? Egy akna sokkal hasznosabb. Ezen nem lehet pl. olajat cserélni sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Ennél biztos, hogy sokkal olcsóbban is meg lehet csinálni, úgy kb. az 4-edéért. Csak az a kérdés, van-e csőhajlítód? Anélkül elég macerás lenne... Egyébként mire kellene ez neked? Egy akna sokkal hasznosabb. Ezen nem lehet pl. olajat cserélni sem. Az após kovácsmester! Azért sok munkát meg lehetne csinálni vele. Meg aztán mobil. A haveroknak is kölcsön lehet adni. Panelbérházban van a garázsom. (Télen nagyon kafa a fűtéscsövek miatt.) Lehet, hogy egyszer aknaépítésre adom a fejem. Nem tudjátok mennyire vastag a beton egy ilyen bérházi garázspadlón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Az após kovácsmester! Azért sok munkát meg lehetne csinálni vele. Meg aztán mobil. A haveroknak is kölcsön lehet adni. Panelbérházban van a garázsom. (Télen nagyon kafa a fűtéscsövek miatt.) Lehet, hogy egyszer aknaépítésre adom a fejem. Nem tudjátok mennyire vastag a beton egy ilyen bérházi garázspadlón? szerintem nem kpasz rá engedélyt hogy megbontsd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts