Veres Jana Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Hali! Az igaz, h a Bi-xenon kifejezés azt jelenti, h a refi is xenon??? 32-ért ajánlottak ilyen, illetve simát pedig 20-ért! H4-est! Nagyon átakartak verni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Hali! Az igaz, h a Bi-xenon kifejezés azt jelenti, h a refi is xenon??? 32-ért ajánlottak ilyen, illetve simát pedig 20-ért! H4-est! Nagyon átakartak verni? Igaz. Az árakat nem tudom, de a bi jelentősen drágább a normálnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 És érdemes kiadni +12e-t a refiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 És érdemes kiadni +12e-t a refiért? Ha én veszek bele xenont, akkor az bi- lesz (a szórendre figyelni kell :lol: :) ). Én szeretnék minél jobban látni a sötétben. Másrészről: jogszabály szerint kötelező a reflektor a kocsiba, tehát simát nem is rakhatnál bele. Egy mezei közúti ellenőrzésen is megbukhatsz emiatt. Bár ha kötschögök a zsaruk, akkor a bixenonnal is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 És érdemes kiadni +12e-t a refiért? Állítólag ha a tompított Xenon lesz a refit nem nagyon fogod használni többet. Legalábbis a Halogen refit... De egyébként ha nem Bixenon-t vesz valaki H4hez, akkor a refi mint olyan meg is szűnik a kocsiban nem? Hacsak nem ezt a hibrid égőt veszi hozzá amin van Halogen izzó is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Megszűnne a refi? Én nem is hallottam még róla! Majd utána kérdezek... Azért köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Itt pl a sima drágább, viszont a bi meg nem... 35 és az 55w-os között nagy a difi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Állítólag ha a tompított Xenon lesz a refit nem nagyon fogod használni többet. Legalábbis a Halogen refit... De egyébként ha nem Bixenon-t vesz valaki H4hez, akkor a refi mint olyan meg is szűnik a kocsiban nem? Hacsak nem ezt a hibrid égőt veszi hozzá amin van Halogen izzó is. :huh: Nem. Van olyan xenon, ami nem bi mégis van refi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Itt pl a sima drágább, viszont a bi meg nem... 35 és az 55w-os között nagy a difi? Miért ? H1;H4;H7 35w-os xenon szett 16900,-+áfa H1;H4;H7 55w-os xenon szett 21500+áfa H4 bi-xenon 35w-os szett 24000+áfa H4 bi-xenon 55w-os szett 26550+áfa Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Van egy srác itt kecsón! Sokat adott el xenonból,de érdekes módon ő már nem azzal jár! :huh: Elege lett abból,hogy cserélgetni kell! Én ezért nem veszek,másrészt vakítja a szembe jövőket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 most inkább mégse mesélnék ha nem baj, mert ez a nap kész hogy mennyire kaka és még nincs vége.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 de csend lett ne sirassatok még élek :lol: most irt levelet a tiszuji srácc, és mondta hogy vasárnap hoz egy 14si kombit megkérdeztem a tűzfalon lévő kárpitot is rem minnél hamarabb visszair. mondjuk eléggé messze lakom mindnekitől, de ha joltudom egy két illető jár erre is, szoval megoldható a szállítás is esetleg ha valakinek kellene valami, akkor privátban lehet nekem irni, és hátha sikerül megszerezni tőle olcsóban :huh: üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 de csend lett ne sirassatok még élek :lol: most irt levelet a tiszuji srácc, és mondta hogy vasárnap hoz egy 14si kombit megkérdeztem a tűzfalon lévő kárpitot is rem minnél hamarabb visszair. mondjuk eléggé messze lakom mindnekitől, de ha joltudom egy két illető jár erre is, szoval megoldható a szállítás is esetleg ha valakinek kellene valami, akkor privátban lehet nekem irni, és hátha sikerül megszerezni tőle olcsóban :huh: üdv Szerváld meg magadnak az SI hengerfejet és a hozzávaló cuccokat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Szerváld meg magadnak az SI hengerfejet és a hozzávaló cuccokat! :huh: Jaja, hengerfej az injektorokkal és szívósorral, gyújtással, kábelköteg, ECU, vákuumcsövek, főtengely-jeladó az ékszíjtárcsával, AC-pumpa. Új tömítésekkel rápakolod a tiéd helyére, és máris 82LE lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Jaja, hengerfej az injektorokkal és szívósorral, gyújtással, kábelköteg, ECU, vákuumcsövek, főtengely-jeladó az ékszíjtárcsával, AC-pumpa. Új tömítésekkel rápakolod a tiéd helyére, és máris 82LE lesz :lol: Pontosan! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
phishR Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Mielőtt xenon-ra cseréltek, próbáljátok ki az Osram Silver Star H4 (55/60W) izzót! +50% fényerőt és a normál H4 élettartamának felét kapjátok kb. 1700-2000Ft-ért. ( /db) - legalábbis a csomagolás szerint. A fénye (színe) állítólag nagyon jó, én még nem láttam működni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Mielőtt xenon-ra cseréltek, próbáljátok ki az Osram Silver Star H4 (55/60W) izzót! +50% fényerőt és a normál H4 élettartamának felét kapjátok kb. 1700-2000Ft-ért. ( /db) - legalábbis a csomagolás szerint. A fénye (színe) állítólag nagyon jó, én még nem láttam működni. Feltételezem, ez hasonló a Tungsram Megalight-hoz. Az nem rossz, de a xenonhoz viszonyítva szerintem elég halovány :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Próbáljátok ki a Tungsram 140/100-as izzóját! :huh: Nem fogtok ebben sem csalódni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Próbáljátok ki a Tungsram 140/100-as izzóját! :huh: Nem fogtok ebben sem csalódni! :lol: Na, majd az egyik este összehasonlítjuk egy sötét sikátorban a kettőt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Na, majd az egyik este összehasonlítjuk egy sötét sikátorban a kettőt! :huh: Oks! Fent az állatkertnél jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Oks! Fent az állatkertnél jó! Messzebb nem lehetne? :lol: :) Nem is tudtam, hogy felcsaptál állatgondozónak! :huh: Viszont ideje lenne véleményt nyilvánítanod a Mediterrán topikokban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Messzebb nem lehetne? :D ;) Nem is tudtam, hogy felcsatál állatgondozónak! :huh: Viszont ideje lenne véleményt nyilvánítanod a Mediterrán topikokban! Te kis huncut hát rájöttél?!?!?!? :lol: :) :) Oké megyek és véleménytnyilvánítok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
phishR Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Próbáljátok ki a Tungsram 140/100-as izzóját! :huh: Nem fogtok ebben sem csalódni! :lol: Az ivannorbi által említett MegaLight hány W-os? Az ilyen nagy teljesítményű izzók nem melegítik túl a lámpatestet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Az ivannorbi által említett MegaLight hány W-os? Az ilyen nagy teljesítményű izzók nem melegítik túl a lámpatestet? Az előírás szerinti 55/60-as. Ez is +50% fényerőt ad papíron, a valóságban is erősebb a hagyományos halogénnél, de ebből adódóan sajnos ez is rövidebb élettartamú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Nekem 2006.18.hóban volt cserélve.. azóta még tökéletesen világít. A símáknak nem tudom mennyi az élettartama, de ha csak egy évet bír is a megalight, akkor se vészes összeg(2400). Én eddig csak ezt vettem(2x, a 4év alatt. igaz, ebben benne volt az első időszakban még a sima égő is..) Haver meg rakott be anno 100/140W-os égőket, de akkor szigorúan relézni kell(ene) a vezetékezést, mert a gyári már nem biztos,hogy bírná. Neki kb 2évig volt azzal az égővel.. ennyi idő alatt nem vettük észre, hogy a foncsor esetleg sérült volna... fényár az viszont volt.. Nem beszélve anno az OFF sciroccoról.. ott ha jól emlékszem 4x 100/140W volt.. nah az brutál volt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts