opelastras Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Remélem, harmadikra sikerül. http://kepfeltoltes.hu/080112/gpb_DVETT200...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 mi is ültünk már eccer kéccer 6 an az autoban, hálistennek mi nemigy fejeztük be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Valós benne a km-óra állás?! Hát persze :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Szép estét Mindenkinek! Szeretném megköszönni minden érintettnek, Akik ismét nyilvánossá tették a Fórumot. Amikor 2004-ben megvettem az Opel-ot, akkor találtam rá erre az oldalra. Sok hasznos dolgot találtam itt, de előbb csak regisztrálás után lehetett olvasni :huh: , kicsit később azzal se :D . Egy idő után sokáig nem néztem erre, de a napokban örömmel láttam, hogy ismét nyilvános a fórum :D Szerintem sokat jelent ez mindenkinek, akár azért van itt, hogy segítséget kérjen vagy mert :lol: az autóját. Mégegyszer: Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Szeretném megköszönni minden érintettnek, Akik ismét nyilvánossá tették a Fórumot. Én pedig köszönöm minden érintettnek, akik évek óta akár technikailag, akár rendszeres hozzászólásokkal működtetik, életben tartják, sőt felvirágoztatják ezt a fórumot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Én pedig köszönöm minden érintettnek, akik évek óta akár technikailag, akár rendszeres hozzászólásokkal működtetik, életben tartják, sőt felvirágoztatják ezt a fórumot. Most mondjam azt, hogy Mi meg köszönjük a támogatóknak és a klubtagoknak, hogy tagságukkal támogatják a fórum fenntartását és a találkozók rendezését? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Tudtok olyan budapesti üzletet ajánlani, ahol Protec termékeket árulnak? Nem akarok internetről rendelni... Senkinek sincs tippje? Régebben még a márkaszervízekben is volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Kilóméteróra állás annyi vizet zavar mint az állat. Fehér számlapok vannak az autóban tehát a km óra egyszer már szét lett szedve. Ki tudja mennyit tekertek rajta vissza... Bár lehet hogy valós, ezt soha nem tudjuk meg. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 opelastras: én csergőnél vettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Most mondjam azt, hogy Mi meg köszönjük a támogatóknak és a klubtagoknak, hogy tagságukkal támogatják a fórum fenntartását és a találkozók rendezését? :huh: :lol: Ezt tekintsem meghívásnak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 miért, most nem lehet kapni a márkaszervizekben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 miért, most nem lehet kapni a márkaszervizekben? Ahol próbáltam, ott nem volt, Csergőnek az adatbázisában pedig nem találom. Persze lehet, hogy nem jól keresek rá. Azt hiszem, nekiállok hétfőn telefonálgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ezt tekintsem meghívásnak? :lol: Akár. És ha már itt vagy csatlakozhatsz a Mediterrán szekcióhoz is :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ezt tekintsem meghívásnak? :huh: Ahogy Hening is írta, akár! :lol: Most egy kicsit beindult felétek az élet, és szerintem nem bánod meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Most egy kicsit beindult felétek az élet, és szerintem nem bánod meg. :huh: Csak tartson is ez a lendület.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Csak tartson is ez a lendület.... Bízzunk benne! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 visszatérve én ha jol emlékszem kaptam mailt arrol hogy ujra nyilvános a forum. én is nagyon örültem neki :huh: jo dolog ez, főleg ha még klub szinten is tudnék csatlakozni, de egyedül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 visszatérve én ha jol emlékszem kaptam mailt arrol hogy ujra nyilvános a forum. én is nagyon örültem neki :huh: jo dolog ez, főleg ha még klub szinten is tudnék csatlakozni, de egyedül... Énmá perkáltam... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Énmá perkáltam... :huh: :lol: ha sajátom lenne a vas, már én is perkáltam volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ha sajátom lenne a vas, már én is perkáltam volna. Hmm, nem is a tiéd a kocsi? Na ezt pl nem is tudtam... Ha nem kapott volna el a vezetési láz annyira, még én is fater Ignis-ével vezetnék... De nem akartam tőle függni. "Fiam ma nem mehetsz sehova kocsival mert megyek horgászni." Kb ez lett volna minden nap, főleg nyáron... Most is horgászni van, csak nemtom mire... Talán halkockára. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hmm, nem is a tiéd a kocsi? Na ezt pl nem is tudtam... Ha nem kapott volna el a vezetési láz annyira, még én is fater Ignis-ével vezetnék... De nem akartam tőle függni. "Fiam ma nem mehetsz sehova kocsival mert megyek horgászni." Kb ez lett volna minden nap, főleg nyáron... Most is horgászni van, csak nemtom mire... Talán halkockára. :lol: hát jah ez van nekem is... arrol nem is beszélve, hogy nem kell bele se az se az.... aztán meg jön haza remeg a rendszámtábla, ég a lábtérvilágítás... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ha sajátom lenne a vas, már én is perkáltam volna. Én 3 évig anyum csapásmérőjével voltam klubtag, soha senki nem szólt emiatt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Én 3 évig anyum csapásmérőjével voltam klubtag, soha senki nem szólt emiatt :huh: Erősítetted a C14NZ vonalat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 nem erről van szó. akik "ismernek" már egy ideje, tudják hogy apúúé :huh: de eddig se szolt egyikőjük se. én ugy vagyok vele ha majd sajátom lesz, akkor arra fogok klubozni stb. erre meg örülök ha ezt azt fel tudok rakni... és nem kapok ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tényleg Zsoltee, mi volt tegnap a GSi-vel? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts