FPepe Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Milyen menő lenne, ha így kéne indítani a dizsi előtt, mi? :huh: :lol: Vagy így: :D meg meg kéne nézetni egy adagolóssal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Gabi megtaláltam azt a részt ahol beszéltetek a zúzásrol (Omi Vs B2500) de aképek ki vannak X elődve, és a linket nem hozza be a forum :lol: maila elküldöd? novotnik@gmail.com ha kigen kössz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 küldtem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 küldtem szomorú tekintete van az Ominak:S de ahogy láttam szépen rendbehoztad. deezt még msot se tudom elképzelni hogy átmennek egy auton gecc :S kereszteződés volt ahogy látom, az utat is megaz Omit a B2500 al :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 A jobb elején már a lámpa mögött ment át a motorháztetőn. Főútvonal kanyarodott, csajszi mellékútra tért le egyenesen, csak elfelejtette hogy kresz is van a világon. Kb 60-al jött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 az egyébként errefelé is szopoka elég sokszor... van pár iylen meleg kanyar... uh biztos nem szeretém átélni amit te akkor.... na meg utána hecehurca. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 hát nem is kívánom senkinek. alapból úgy indult a történet, hogy zsaruk nem jönnek ki, mert nem... aztán meg 72ezer volt a tréler, amit ugye nekem kellett zsebből fizetni. mert 220km-re innen történt a baleset (el se merem képzelni, mennyit kéne csengetnem, ha pl rab-szigeten törték volna az autót innen 650km-re tavalyelőtt nyáron). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 hát nem is kívánom senkinek. alapból úgy indult a történet, hogy zsaruk nem jönnek ki, mert nem... aztán meg 72ezer volt a tréler, amit ugye nekem kellett zsebből fizetni. mert 220km-re innen történt a baleset (el se merem képzelni, mennyit kéne csengetnem, ha pl rab-szigeten törték volna az autót innen 650km-re tavalyelőtt nyáron). Na az lett volna az igazi szívás,nem a műláb. Szerdára kész Dezső,ma megyünk MEO-zni délután Udival. :huh: Csak szorógittezve van még,most lehet még nézelődni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 72 ezer nanekem zsebből nem lett volna annyi tuti... szoval maradt volna ott egy darabig... ha szerencsém lett volna a szervizes trélertt el lehetett volna kérni, de inkább bele se gondolok. amint láttam a képeken azért szépen alakul az Omi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 én is megoldottam volna olcsóbban, csakhogy a biztosító miatt hivatalosan kellett intézni, számlával, menetlevéllel. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 én is megoldottam volna olcsóbban, csakhogy a biztosító miatt hivatalosan kellett intézni, számlával, menetlevéllel. :huh: ahha értem, akkor ha okosba csináltuk volna a szerviztesekkel, akkor még olcsobban jöttünk volna ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 csak ugy érdeklődés képpen ha vezsek autot, mit kell megnézni. mik azoka dolgok amiket meg kell jol nézegetni, esetleg ami miatt el kell állni a vásárlástól?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 ahha értem, akkor ha okosba csináltuk volna a szerviztesekkel, akkor még olcsobban jöttünk volna ki :huh: úgy látom nem érted. ha okosban csinálod, nem fizeti a biztosító. hivatalosan meg ennyi az ára (meghatározott kilóméterdíj). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 úgy látom nem érted. ha okosban csinálod, nem fizeti a biztosító. hivatalosan meg ennyi az ára (meghatározott kilóméterdíj). de értem a festővel is meg lehetett oldani okosban, és nem csak ott javitottak, ahol a baleset okozott kárt. amennyit fizetett a biztosító, abbol egy pár helyen még + ba javitottak, bár ezt tréleres dologra átvetitve, nem sokra mennék ah még ide meg oda elvittek volna :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 de értem a festővel is meg lehetett oldani okosban, és nem csak ott javitottak, ahol a baleset okozott kárt. amennyit fizetett a biztosító, abbol egy pár helyen még + ba javitottak, bár ezt tréleres dologra átvetitve, nem sokra mennék ah még ide meg oda elvittek volna :huh: nem, ezzel nem tudsz variálni, mivel menetlevél és számla is kell, és szoktak is ellenőrizni. egyébként meg összesen 3 igazolt trélerezést is fizet a biztosító indokolt esetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 csak ugy érdeklődés képpen ha vezsek autot, mit kell megnézni. mik azoka dolgok amiket meg kell jol nézegetni, esetleg ami miatt el kell állni a vásárlástól?? 1. Karosszéria. Lehetőleg ne legyen törött, vagy ha igen, akkor szakszűen legyen kijavítva (illesztési hézagok). Fastra esetén rohadás szempontjából a legkritikusabb a jobb hátsó sárvédő. 2. Futómű, fékek. Fékpróba kötelező, nem húzhat el oldalra. 3. Kormánymű. Balszéltől jobbszélig és vissza símán, akadálymentesen forduljon. Elengedett kézzel tartsa az egyenest. Ha nem így van jobb elfelejteni! 4. Motor, váltó. Szokatlan zaj, füstölő motor, barkácsolt motortér (direkt szűrő) kizáró tényező. Reccsenő, búgó váltó kizáró tényező. 5. Lelakott belsőtér kizáró tényező. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 hát ja igy gondolkoztam én is. futómű azért javitható, ha pl szemmel látható hiba van rajta, de lehett törés maitt is, és ilyenkor már cumi van... köcce :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 valakinek ismerős ez itt.http://www.vatera.hu/opel_astra_f_gephazteto_48003358.html Ha kell valakinek akkor elmehet érte, az ár elméletileg adott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 eléggé szét fog ez nemsokára rohadni, érdemes?? a baj nem jár egyedül miszerint: nemrég fizettem ki 11ezret egy kijelzőért, amit sikerült bezuznom, egy ujjal na hogy ne legyen egyedül, most meghótt az íróm, megirja végig a cdt aztán a lezárással kinlodik pörget leáll pörget és kiirja hogy ebaszta ha nem irom tel a cdt akkor még lezérja, de akkro is kinlodik egy sort előtte :S szoval ######a 20ezer minusz ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Napi Online hír, ha valakit érdekel: http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=art...=356216#Scene_1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 eléggé szét fog ez nemsokára rohadni, érdemes?? a baj nem jár egyedül miszerint: nemrég fizettem ki 11ezret egy kijelzőért, amit sikerült bezuznom, egy ujjal na hogy ne legyen egyedül, most meghótt az íróm, megirja végig a cdt aztán a lezárással kinlodik pörget leáll pörget és kiirja hogy ebaszta ha nem irom tel a cdt akkor még lezérja, de akkro is kinlodik egy sort előtte :S szoval ######a 20ezer minusz ... Próbáltál firmware-t frissíteni benne? Lehet, hogy nem ismeri azt a fajta lemezt. Nekem nemrég a DVD-íróm játszott hasonlót, kiderült, hogy a Daemon Tools Pro hülyítette meg, uninstall, és azóta jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Próbáltál firmware-t frissíteni benne? Lehet, hogy nem ismeri azt a fajta lemezt. Nekem nemrég a DVD-íróm játszott hasonlót, kiderült, hogy a Daemon Tools Pro hülyítette meg, uninstall, és azóta jó. Ilyen a régebbi Alcohol 120-nál volt nálam. Nem kezelte a dvd lemezeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Mond nektek valamit az Autofit2006 nevű program ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 az a baj, hogy ezeket a lemezeket még karikor irta rendesen. és ezzel a prog összeállítással futok évek óta, de ha ennyire függ a progiktolátcserélem a másik gépben lévő íróval. proba szerencse Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 takarp is nyiregyi már 3 aktiv forumozó van ebből a régióbol Takarp Lacos és jómagam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts