Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

hát nem is kívánom senkinek.

alapból úgy indult a történet, hogy zsaruk nem jönnek ki, mert nem...

aztán meg 72ezer volt a tréler, amit ugye nekem kellett zsebből fizetni.

mert 220km-re innen történt a baleset (el se merem képzelni, mennyit

kéne csengetnem, ha pl rab-szigeten törték volna az autót innen 650km-re

tavalyelőtt nyáron).

Megosztás:

hát nem is kívánom senkinek.

alapból úgy indult a történet, hogy zsaruk nem jönnek ki, mert nem...

aztán meg 72ezer volt a tréler, amit ugye nekem kellett zsebből fizetni.

mert 220km-re innen történt a baleset (el se merem képzelni, mennyit

kéne csengetnem, ha pl rab-szigeten törték volna az autót innen 650km-re

tavalyelőtt nyáron).

Na az lett volna az igazi szívás,nem a műláb.

Szerdára kész Dezső,ma megyünk MEO-zni délután Udival. :huh:

Csak szorógittezve van még,most lehet még nézelődni.

Megosztás:

72 ezer nanekem zsebből nem lett volna annyi tuti... szoval maradt volna ott egy darabig...

ha szerencsém lett volna a szervizes trélertt el lehetett volna kérni, de inkább bele se gondolok.

amint láttam a képeken azért szépen alakul az Omi

Megosztás:

úgy látom nem érted. ha okosban csinálod, nem fizeti a biztosító.

hivatalosan meg ennyi az ára (meghatározott kilóméterdíj).

de értem

a festővel is meg lehetett oldani okosban, és nem csak ott javitottak, ahol a baleset okozott kárt.

amennyit fizetett a biztosító, abbol egy pár helyen még + ba javitottak, bár ezt tréleres dologra átvetitve, nem sokra mennék ah még ide meg oda elvittek volna :huh:

Megosztás:

de értem

a festővel is meg lehetett oldani okosban, és nem csak ott javitottak, ahol a baleset okozott kárt.

amennyit fizetett a biztosító, abbol egy pár helyen még + ba javitottak, bár ezt tréleres dologra átvetitve, nem sokra mennék ah még ide meg oda elvittek volna :huh:

nem, ezzel nem tudsz variálni, mivel menetlevél és számla is kell, és szoktak is ellenőrizni.

egyébként meg összesen 3 igazolt trélerezést is fizet a biztosító indokolt esetben.

Megosztás:

csak ugy érdeklődés képpen

ha vezsek autot, mit kell megnézni.

mik azoka dolgok amiket meg kell jol nézegetni, esetleg ami miatt el kell állni a vásárlástól??

1. Karosszéria. Lehetőleg ne legyen törött, vagy ha igen, akkor szakszűen legyen kijavítva (illesztési hézagok). Fastra esetén rohadás szempontjából a legkritikusabb a jobb hátsó sárvédő.

2. Futómű, fékek. Fékpróba kötelező, nem húzhat el oldalra.

3. Kormánymű. Balszéltől jobbszélig és vissza símán, akadálymentesen forduljon. Elengedett kézzel tartsa az egyenest. Ha nem így van jobb elfelejteni!

4. Motor, váltó. Szokatlan zaj, füstölő motor, barkácsolt motortér (direkt szűrő) kizáró tényező. Reccsenő, búgó váltó kizáró tényező.

5. Lelakott belsőtér kizáró tényező.

:huh:

Megosztás:

eléggé szét fog ez nemsokára rohadni, érdemes??

a baj nem jár egyedül miszerint:

nemrég fizettem ki 11ezret egy kijelzőért, amit sikerült bezuznom, egy ujjal

na hogy ne legyen egyedül, most meghótt az íróm, megirja végig a cdt aztán a lezárással kinlodik pörget leáll pörget és kiirja hogy ebaszta

ha nem irom tel a cdt akkor még lezérja, de akkro is kinlodik egy sort előtte :S

szoval ######a 20ezer minusz ...

Megosztás:

eléggé szét fog ez nemsokára rohadni, érdemes??

a baj nem jár egyedül miszerint:

nemrég fizettem ki 11ezret egy kijelzőért, amit sikerült bezuznom, egy ujjal

na hogy ne legyen egyedül, most meghótt az íróm, megirja végig a cdt aztán a lezárással kinlodik pörget leáll pörget és kiirja hogy ebaszta

ha nem irom tel a cdt akkor még lezérja, de akkro is kinlodik egy sort előtte :S

szoval ######a 20ezer minusz ...

Próbáltál firmware-t frissíteni benne? Lehet, hogy nem ismeri azt a fajta lemezt.

Nekem nemrég a DVD-íróm játszott hasonlót, kiderült, hogy a Daemon Tools Pro hülyítette meg, uninstall, és azóta jó.

Megosztás:

Próbáltál firmware-t frissíteni benne? Lehet, hogy nem ismeri azt a fajta lemezt.

Nekem nemrég a DVD-íróm játszott hasonlót, kiderült, hogy a Daemon Tools Pro hülyítette meg, uninstall, és azóta jó.

Ilyen a régebbi Alcohol 120-nál volt nálam. Nem kezelte a dvd lemezeket.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.