renzso Elküldve Január30, 2004 Elküldve Január30, 2004 Renzso! Ugyis közel parkolsz hétvégente, akkor szeretném ha kölcsönadnád és elviszlek vele moziba:)) Üdv Blau Blau! Ezt most valahogy nem értem :shock:
opel16v Elküldve Január30, 2004 Elküldve Január30, 2004 Renzso! Még kimondani sem tudom azt az összeget, ne hülyéskedj! :) Nálam ennél nagyságrendekkel kisebb támogatásról van szó, és rettenetesen örülök, hogy ennek nagy része kp. De biztos jobb ajánlat vagyok, mint a Zsoltika! :lol:
blaupunkt Elküldve Január30, 2004 Elküldve Január30, 2004 Renzso! Győr környékére gondoltam. Ha már ott "szoktunk" találkozni. Opel16v Azért ha marad felület a tetőn, érj majd rá mert 1 halovány hozzájárulást azért szereztem:) Üdv Üdv Blau
FBalazs Elküldve Január30, 2004 Elküldve Január30, 2004 Hogy a rákba lehet ide szavazást generálni? Te mivel támogatnád Opel16v-t a következő szezonban? -csináljunk emelt díjas telefonszámot -meghívom pár liter - ólmozatlan, 99+ :) -benzinre -felajánlom szja 1%át -hozzávágok egy borítékot - benne egy kisebb összeggel - de csak ha kiírha a nevem a kocsi oldalára -(nők) minden rendezvényen vizespólós mellszépségversennyel, illetve pompomlányokkal próbálom lelkesíteni a szurkolótábort -(vezetőség) tiszteletbeli klubtagsági 8) -(Monga Kft) felajánlom a FUTÓzott gumik eladásából származó bevétel x%-át -felajánlom "profi" videjózó és fottózó képességeimet a versenyek idejére -csatlakozom - társadalmi munka címen - a szervíz team-hez -ugyan, már támogattam Zsoltikát, ennyit az autós rendezvényekről :evil: -inkább este eliszom a haverokkal :evil: -inkább este eliszom a haverokkal :evil: - de közben gondolok Opel16v-re
redline Elküldve Január30, 2004 Elküldve Január30, 2004 de abból már egy jobb kocsi is kijönne :twisted: jah vehetnél egy ######a GSi-t, egy durva tuning vonóhoroggal :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
opel16v Elküldve Január30, 2004 Elküldve Január30, 2004 Köszönöm a menedzselést! :) De remélem az emelt díjas telefonban nem kell nyögdécselnem, a benzint nem nekem kell meginnom (teljesítményfokozás érdekében), az adóhatóság nem száll rám, nem hívják úgy a boríték gazdáját hogy Vég Béla, a nők engem is lelkesítenének, a fotózó és videózó képesség nem a pálya szélén álló csajokra koncentrálódik (egyik haverommal már megjártam), a szervíz tím építi és nem bontja az autót, és esti ivásnál koccinthatok a résztvevőkkel! :lol:
opel16v Elküldve Január30, 2004 Elküldve Január30, 2004 Redline! Ne cukkold szegény Zsoltit, így is a sírba viszi ez az emlék... :)
redline Elküldve Január30, 2004 Elküldve Január30, 2004 Hogy a rákba lehet ide szavazást generálni?ide sehogy, azt csak uj topikba tudsz indítani inkább este eliszom a haverokkal :evil: - de közben gondolok Opel16v-re :idea: :idea: :idea:
Goliath Elküldve Január30, 2004 Elküldve Január30, 2004 Sziasztok! Goliath vagyok ('96 f astra caravan x14xe). Két kérdésem lenne: Tud valaki lehetőleg friss (fenti autót tartalmazó) EPC-t szerezni otthoni használatra? Hol találom a külső hőmérő jeladóját a lökhárítón? Köszi
gsi.tamás Elküldve Január30, 2004 Szerző Elküldve Január30, 2004 A külső hőmérséklet jeladó ha még nem hagytad el akkor az első lökhárító bal első részén alul van beduva a lökhárítóba! Vagy a díszrács és a hűtő közzőtt a zárhídnál egy függőleges merevítőn!
renzso Elküldve Január30, 2004 Elküldve Január30, 2004 Redline! Ne cukkold szegény Zsoltit, így is a sírba viszi ez az emlék... :) Én nem tagadom a vonóhorgot. A jachtomat valahogy le kellett húzni a tengerpartra, nem gondoljátok???? Most, hogy vettem egy kikötöt és a jachtot lent tudom hagyni nincs szükségem a vonóra. Ezért lett leszedve.
Agressor Elküldve Január30, 2004 Elküldve Január30, 2004 A jachtomat valahogy le kellett húzni a tengerpartra, nem gondoljátok???? Most, hogy vettem egy kikötöt és a jachtot lent tudom hagyni nincs szükségem a vonóra. Ezért lett leszedve. :) :lol:
opel16v Elküldve Január30, 2004 Elküldve Január30, 2004 Renzso! Szerintem Neked személyiségzavarodásod van. :)
geosz Elküldve Február1, 2004 Elküldve Február1, 2004 Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy hol kapok olcsón új csomagtartóteleszkopot kombi astrához?
renzso Elküldve Február2, 2004 Elküldve Február2, 2004 Renzso! Szerintem Neked személyiségzavarodásod van. :) Nem értem! Miért ne lehetne jahtom????? :roll:
biv Elküldve Február2, 2004 Elküldve Február2, 2004 Sziasztok! Egy ideig mukodott a kmoram;)) Aztan pentek este indultam Nagykanizsara aztan elmult, kanizsan megnezetm szepen beletort a horonyba a kmspiral vege ugy 3-4mmrel beljebb a peremtol. Szoval probalgattam kivarazsolni de nem nagyon sikerult:(( magnes tu mar megvolt, vasn valakinek valami otlete? Hely nem sok van, pl furni nem tudom pedig az jo lenne.... koszi
opel16v Elküldve Február2, 2004 Elküldve Február2, 2004 Egy kis nyalánkság a Gyula műhelyéből... :) Ezt a felnit is ők csinálták! Aki nem látná: 345/35 a gumi, 15 col. :lol:
redline Elküldve Február2, 2004 Elküldve Február2, 2004 Egy kis nyalánkság a Gyula műhelyéből... :) télleg....el kellene már kocognom MonGa kájeftébe, dec. 26.-a óta hurcolom a bal elsőt a csomagtartóban ideje lenne kezdeni vele vmit :oops:
opel16v Elküldve Február2, 2004 Elküldve Február2, 2004 Redline! Hívd fel: 30/9065848. Az új műhelye szemben van a régivel, kb. 100m-re odébb.
renzso Elküldve Február3, 2004 Elküldve Február3, 2004 Tudom, hogy nem itt a helye, de! Szombaton 2004.02.07-én 14:00- kor a Carstyling.hu minitalit szervez a Felvonulási térre. Kinek lenne kedve menni, jönni?? :?:
redline Elküldve Február3, 2004 Elküldve Február3, 2004 Uraim, innen senki nem jön évadnyitóra tailra? Nem sok ######trás nevet láttam eddig :?
mélykék76 Elküldve Február3, 2004 Elküldve Február3, 2004 Egy kis nyalánkság a Gyula műhelyéből... :) Ezt a felnit is ők csinálták! Aki nem látná: 345/35 a gumi, 15 col. :D Lényeget nem vésted be. Egy Manta felnije :lol: Gyula meg lassan tárlatot nyithat "MOTE tagok által leszanált Astra felnik" címmel. :wink:
Recommended Posts