Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Pl itthon senki nem csinált még tuning dízel astrát,mondjuk egy húzott 2.0DTi-t szivesen látnék Dezső orrában. :huh:

Bár azzal meg az a baj,hogy sok benne az elektronika,az meg ugye mindig bajos.Ha lenne stex nem lenne téma,mert a helyi bontóban van jóállapotú 2.0DTi,szal lenne miből hiénázni is.

Kapna egy full gyári külsőt,semmi feltűnösködés,aztán ha jön egy takonyhuszár megzörgetném a düzelt és csak pillázás lenne! :D

Z19DTH bele húzva! :P 180LE, 400Nm :P

Amúgy az a narancs ágyúgolyós gép nem volt húzva, teljesen gyári lovak voltak benne, azok sem

teljes létszámban :D Omegával úgy suhantunk el mellette, hogy többet nem is láttuk :P

Úgylátom nem volt meleg amikor ezt a képet csinálták. :D

Szerelmes lettem :lol: :P

Megosztás:

Nem feltétele a tartózkodási hely,szóval azért trüközni lehet :huh: :D :lol: :D

Szerintem csak az mérlegelje, hogy melyik szekcióhoz csatlakozik, aki modjuk máshol született mint él, hétközben máshol dolgozik, mint él, stb.

Tehát, két egymástól független, távoli helyen "nagy rendszereséggel" megfordul, van ideje, lehetősége, hogy akármelyik helyen résztvegyen egy talin.

Megosztás:

Itt nem az izzítás tart ám sokáig,hanem az indítás előtt olajat pumpálnak fel a mociba,hogy indításkor meglegyen azonnal az olajnyomás és legyen kenés mindenhol.

Igen, és egy kis levegőt is kell sűríteni az indításhoz, merthogy önindító lenne a talpán, ami ezt megtekerné :huh:

Megosztás:

Help ! Kééne kis segitséég

Coupénak szeretnék küldeni képet, a saját albumokba nem tom beletenni, mert "a zadminisztrátor nem engedélyezte" :huh:

ide is próbáltam beszúrni képet, de azt moncta, hogy "dinamikus képet nem lehet beszúrni" :lol:

akkor most hogyanis?

Megosztás:

Help ! Kééne kis segitséég

Coupénak szeretnék küldeni képet, a saját albumokba nem tom beletenni, mert "a zadminisztrátor nem engedélyezte" :huh:

ide is próbáltam beszúrni képet, de azt moncta, hogy "dinamikus képet nem lehet beszúrni" :lol:

akkor most hogyanis?

Be kell lépni a klubba. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.