mélykék76 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Meg a szemem! Bimbóóóóóóóóóóóóóóó! :huh: Gyere el szépen a monitortól, nem egészséges 1 centiről nézni.... és nem is nyalogasd :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Gyere el szépen a monitortól, nem egészséges 1 centiről nézni.... és nem is nyalogasd :huh: :lol: Te meg vedd le a szemüveget,mert nagyon csilingel a monitor üvegétől! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Te meg vedd le a szemüveget,mert nagyon csilingel a monitor üvegétől! :huh: és ha LCDje van? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 és ha LCDje van? :D :huh: Akkor az már csupa karc! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 nekem se verik magukat a válaszra.... pedig kicist erősebb felszólító módba irtam.. de semmi látszatja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Pl itthon senki nem csinált még tuning dízel astrát,mondjuk egy húzott 2.0DTi-t szivesen látnék Dezső orrában. :huh: Bár azzal meg az a baj,hogy sok benne az elektronika,az meg ugye mindig bajos.Ha lenne stex nem lenne téma,mert a helyi bontóban van jóállapotú 2.0DTi,szal lenne miből hiénázni is. Kapna egy full gyári külsőt,semmi feltűnösködés,aztán ha jön egy takonyhuszár megzörgetném a düzelt és csak pillázás lenne! :D Z19DTH bele húzva! :P 180LE, 400Nm :P Amúgy az a narancs ágyúgolyós gép nem volt húzva, teljesen gyári lovak voltak benne, azok sem teljes létszámban :D Omegával úgy suhantunk el mellette, hogy többet nem is láttuk :P Úgylátom nem volt meleg amikor ezt a képet csinálták. :D Szerelmes lettem :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nem feltétele a tartózkodási hely,szóval azért trüközni lehet :huh: :D :lol: :D Szerintem csak az mérlegelje, hogy melyik szekcióhoz csatlakozik, aki modjuk máshol született mint él, hétközben máshol dolgozik, mint él, stb. Tehát, két egymástól független, távoli helyen "nagy rendszereséggel" megfordul, van ideje, lehetősége, hogy akármelyik helyen résztvegyen egy talin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Z19DTH bele húzva! :huh: 180LE, 400Nm :D Köszi nem,olasz szutyok nem kell! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 nekem se verik magukat a válaszra.... pedig kicist erősebb felszólító módba irtam.. de semmi látszatja. Kiváncsi lennék a kicsit erősebb felszolító mód alatt mit értesz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Kiváncsi lennék a kicsit erősebb felszolító mód alatt mit értesz :lol: Irrrgum-burrrgum! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Köszi nem,olasz szutyok nem kell! :huh: Akkó V6 dízel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Akkó V6 dízel? :lol: Akkor már inkább :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Akkor már inkább :huh: És hova raknád? A hátsó ülés helyére? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 :huh: Kíváncsi vagyok, mennyi lehet ezekben a turbókban a forgósúly, biztos nem grammozzák agyon :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 :huh: Kíváncsi vagyok, mennyi lehet ezekben a turbókban a forgósúly, biztos nem grammozzák agyon :lol: :D A 260-as KRa3 turbója kb 12-15 kg házastól. :D A forgó tömeget nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Johnny-nak ajánlom ezt, mert ez is szívódízel, de marha erős :huh: :lol: Viszont hasonlóan kell indítani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Milyen menő lenne, ha így kéne indítani a dizsi előtt, mi? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Milyen menő lenne, ha így kéne indítani a dizsi előtt, mi? :huh: :lol: Itt nem az izzítás tart ám sokáig,hanem az indítás előtt olajat pumpálnak fel a mociba,hogy indításkor meglegyen azonnal az olajnyomás és legyen kenés mindenhol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Itt nem az izzítás tart ám sokáig,hanem az indítás előtt olajat pumpálnak fel a mociba,hogy indításkor meglegyen azonnal az olajnyomás és legyen kenés mindenhol. Igen, és egy kis levegőt is kell sűríteni az indításhoz, merthogy önindító lenne a talpán, ami ezt megtekerné :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 legjobb akkor is a T130 as beindítása :D kis önindító kis benzinmocit, az meg a nagy dizel mocit, a közel 20 cm es turboval :D és csak azt hallod szinte hogy fütyörészik :huh: még alapjáraton is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Help ! Kééne kis segitséég Coupénak szeretnék küldeni képet, a saját albumokba nem tom beletenni, mert "a zadminisztrátor nem engedélyezte" :huh: ide is próbáltam beszúrni képet, de azt moncta, hogy "dinamikus képet nem lehet beszúrni" :lol: akkor most hogyanis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 cseréljetek mailcímet :huh: vagy tedd fel netre, és a linket másoldbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 cseréljetek mailcímet :huh: vagy tedd fel netre, és a linket másoldbe köcce :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Help ! Kééne kis segitséég Coupénak szeretnék küldeni képet, a saját albumokba nem tom beletenni, mert "a zadminisztrátor nem engedélyezte" :huh: ide is próbáltam beszúrni képet, de azt moncta, hogy "dinamikus képet nem lehet beszúrni" :lol: akkor most hogyanis? Be kell lépni a klubba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Be kell lépni a klubba. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts