Novy Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 meglhet azért az archivban van a régiom klubja, mert annyira nagy votl benne az élet... BUÉK Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 meglhet azért az archivban van a régiom klubja, mert annyira nagy votl benne az élet... BUÉK Ez így van sajnos. Szervezkedni akarsz ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Ez így van sajnos. Szervezkedni akarsz ? :huh: hát szeretnék, de könyörögni senkinek se fogok, alapitok egymagam egy klubot és cső :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 hát szeretnék, de könyörögni senkinek se fogok, alapitok egymagam egy klubot és cső :lol: Lassan új év, kellene az új kihívások. Próbáld meg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Lassan új év, kellene az új kihívások. Próbáld meg :huh: ennyire könnyen nem adom fel, de kilincslegetni nem fogok. van egy "kollégám" egy peros gsi vel hajt, őt személyesen is megfogom kérdezni, hátha őrá jobban hallgatnaka többiek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 ennyire könnyen nem adom fel, de kilincslegetni nem fogok. van egy "kollégám" egy peros gsi vel hajt, őt személyesen is megfogom kérdezni, hátha őrá jobban hallgatnaka többiek. Akkor kezdd el :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Ezúton szeretnék minden Fórumozónak Boldog, balesetmentes kilóméterekben gazda új évet kívánni. Legyen sok nyomaték, lóerő és tapadás nektek egész évben. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 menjetek már bulizni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 buli :huh: hát fogjuk rá, de johir hogy nem kezdtem azzal az ujév reggelét (12: 45) hogy telepakoltam volna akármit is akármivel :lol: pedig nálam igy szokott menni este bebaszok reggel kibaszom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 buli :huh: hát fogjuk rá, de johir hogy nem kezdtem azzal az ujév reggelét (12: 45) hogy telepakoltam volna akármit is akármivel :lol: pedig nálam igy szokott menni este bebaszok reggel kibaszom :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 buli :D hát fogjuk rá, de johir hogy nem kezdtem azzal az ujév reggelét (12: 45) hogy telepakoltam volna akármit is akármivel :D pedig nálam igy szokott menni este bebaszok reggel kibaszom :D Na de Zoli! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Hol ez a novy? Látta már hogy megnyitották az Észak-Magyarországi topicot? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Nemtom hogy látta-e... Már csak azt kéne megtudni hogy a közép magyarország topic-ot érdemes lenne-e megnyitni... Kéne valaki aki nagyobb tapasztalattal és jobb szervezőképességgel rendelkezik mint Én és elkezdhetnénk szervezkedni... Én egy pár helyen meg tudom hirdetni majd a klub weblapját ha arról lenne szó. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 mi tartozik a közép-magyarországba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 mi tartozik a közép-magyarországba? Pilis az még Pest megye, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 mi tartozik a közép-magyarországba? "Közép-Dunántúl" (Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megye) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Pilis az még Pest megye, nem? az hát, de lusta vagyok Lurdy-hoz bemenni, volna vagy 40 perc :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 itt vok csak havat lapátoltam, meg tápoltam meg 1. jéztem tudjátok tv kaja meg ma nem kelek fel na persze meg is lesem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 megnéztem, voltak páran, de kevesen, és ezt irták is. meg akartam nézni mi kell a klubbtagsághoz, és nem tudta mert aztat irta, hogy nincs jogosultságom megnézni a taralamt. adjatok már egy linket, amit sima mezei forumozó is megnézhet. ja am egy klubtaggságit nem ér meg ez a sok (hülye ) hozzászólásom :lol: tiszteletbeli tiszteletlen tag :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 egyszerűen: http://opelclub.hu/ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 jajj de én hülye vok, nekem a számba kell rágni a dolgokat. nem tudom pontosan meik menübe lépjek olvasgattam már ezt azt, és eszerint ezt gondolom: előbb klubbtagnak kell lennem a tagsági befizetésével, és onnantol kellenek a többiek is és ugy lehet a dolgokat tovább görgetni? pontos menetet valaki felvázolná naa léccciiii :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 jajj de én hülye vok, nekem a számba kell rágni a dolgokat. nem tudom pontosan meik menübe lépjek olvasgattam már ezt azt, és eszerint ezt gondolom: előbb klubbtagnak kell lennem a tagsági befizetésével, és onnantol kellenek a többiek is és ugy lehet a dolgokat tovább görgetni? pontos menetet valaki felvázolná naa léccciiii :huh: Ahhoz hogy MOTE tag legyél, kell egy klubkártya. Amit yoco is linkelt. De Te szerintem a clubosodásról beszélsz. Ahhoz össze kellene hozni egy pár embert a környékeden és az ezen a linken történő infók alapján meg kell alapítani a clubot. Persze ehhez sok munkára van szükség hogy megismerjék az emberek és be akarjanak lépni a klubba és minél több Opelest ismerj meg... Aztán már lehet talikat szervezni, meg közös programokat csinálni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Ahhoz hogy MOTE tag legyél, kell egy klubkártya. Amit yoco is linkelt. De Te szerintem a clubosodásról beszélsz. Ahhoz össze kellene hozni egy pár embert a környékeden és az ezen a linken történő infók alapján meg kell alapítani a clubot. Persze ehhez sok munkára van szükség hogy megismerjék az emberek és be akarjanak lépni a klubba és minél több Opelest ismerj meg... Aztán már lehet talikat szervezni, meg közös programokat csinálni. :huh: jaj itt jártam, de akkor csak kell az a mote klubtagsági. egyik feltétele az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 jaj itt jártam, de akkor csak kell az a mote klubtagsági. egyik feltétele az. Ha jól értelmeztem a szabályzatot akkor igen. :huh: Feltételek: minimum 10fő MOTE klubtagságival rendelkező tag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Ha jól értelmeztem a szabályzatot akkor igen. :huh: az pedig a két fizetős klubtagsági ha jol értem... a 3XXXFt meg az 5XXXFt os na ezzel lesz a legnagyobb gond.... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts