Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Nem hiszem,hogy Coupe és az én hsz-om személyeskedés jellegű lett volna,inkább mindketten a magyar tuningkultúrára( :huh: létezik ilyen?) gondoltunk.

Ez úgy is nekem szólt.Én felvállalom,hogy nem vagyok oda értük......Két 18éves majom akiknek 1db saját ötletük sincs :lol: :D :D

Megosztás:

Minden ezzel kapcsolatos commentemet kiszerkesztettem. Nem akartam flame-t indítani. Szal vegyük úgy mintha nem mondtam volna semmit.

Amikor megvettem a maszkot még a régi lámpáim voltak, amihez passzolt a maszk. Viszont amikor megvettem az Angel's-eket akkor nem is néztem a dátumokat hogy melyik autóhoz való az Angel's. Ez az én hülyeségem volt, nem Feryke vágott át. :huh:

Megosztás:

Aham... Hát annyit tudok tenni az ügy érdekében hogy a lehető legkevesebbet használom a verdát és első dolgom az újévben az lesz hogy elviszem a szerelőszakihoz és megnézetem hogy hol az anyámba jön belőle az olaj. Itthon nem akarok belepiszkálni, mert nagy az esély rá hogy több kárt csinálok mint hasznot. :lol:

J0hnny: Direktszűrő volt rajta amikor vettem, csak éppen egy 5000es dízeles turbós szörnyhöz méretezve. Azt lecseréltem erre a kicsire. Én megvagyok vele elégedve. Olvastam a neten hogy több levegő több szutyok, meg csak a hang miatt hiszem azt hogy jobban megy... De nekem tetszik hogy búg a motor amikor odalépek neki. Bár, még sima szűrős Astra-t nem vezettem, szal nemtom mi a különbség a kettő között hangban. A szerelő aki elvitte műszakira a kocsit, ugya gyári dobbal, aztmondta hogy szönryű hangja van a légszűrőnek és inkább rakjam vissza a gyárit. Gyárim nincs, marad ez. Sűrűbben mosom és olajozgatom és akkor talán nem tesz kárt. :huh:

7.jpg

Találtam egy régi képet... Na az a légszűrő volt rajta. :D

Megosztás:

De már előtte is eresztett. Erre találta ki a szerelő hogy szelepfedél. Ugye amikor vittem lemosattam, tehát azt hogy honnan folyik azt nem lehetett látni. Aztmondta hogy kicserélte a szelepfedél tömítést. Nemtudja hogy megoldódott a probléma vagy nem. Nézzem a motort és ha még mindíg folyik akkor vigyem vissza.

Megosztás:

A műszerfalon az olaj jelző mikor gyullad ki? Csakme amikor kintvoltam megnéztem a nívópálcát és nem sok mindent mutatott. Bár az autó egy kicsit hátrafelé dől, mert ilyen a garázs, lehet hogy az a gond. A műszerfalon a lámpa felvillan amikor gyújtást adok és elalszik menet közben... Szal elméletileg nem lehet olyan kevés benne. Csak nemtom hogy amikor már kigullad akkor mennyi maradt benne és hogy azzal meg lehet-e szépen ölni a mocit... :huh:

Megosztás:

A műszerfalon az olaj jelző mikor gyullad ki? Csakme amikor kintvoltam megnéztem a nívópálcát és nem sok mindent mutatott. Bár az autó egy kicsit hátrafelé dől, mert ilyen a garázs, lehet hogy az a gond. A műszerfalon a lámpa felvillan amikor gyújtást adok és elalszik menet közben... Szal elméletileg nem lehet olyan kevés benne. Csak nemtom hogy amikor már kigullad akkor mennyi maradt benne és hogy azzal meg lehet-e szépen ölni a mocit... :huh:

Hát, ha hátrafelé dől az nem éppen szerencsés, vízszintesen kéne megnézni.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.