Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mondtam:

Rossz ecset,brigi,forróvíz és nagynyomású mosó.

Nem kell más hozzá.

Amint kész a festés Dezsőn,újra le lesz mosva és kartertömítést is fogok cserélni.

A brigit és a forró vizet együtt alkalmaztad? Abból egy fehér amulzió lesz úgy. A miénken az a gond, hogy az oxidáció miatt a felülete nem sima, hanem olyan szemcsés már, nem tudom, ezen segítene-e a mosás... :huh:

Buddha :lol:

Elküldve
Mutiiiiii :D

Linkelni nem tudom,mert a CS.n percenként változik az oldalszám :huh:

kimásolom :P

opel88.

2007. december 29. 22:49 | Válasz erre | #192605

[Előzmény: #192601 Feryke 2007. december 29. 22:42]

nem lennék teljesen abban. astracoupe oldalán a kommentek között elkezdtem visszalépegetni és be van oda linkelve 3 kép a 18-as kerékkel. még ma megkeresem megint mert a falazott hátsó ajtóra kiváncsi vagyok. képeket lementettem de mappámba meg nem nyitotta meg. ravaszak nagyon.

Pl coupé is takargatja a kocsi képeit de 2 perc és megkereshetem a cikkét az autójával kapcsolatban. van ott vagy 30 kép.

opel88.

2007. december 29. 22:50 | Válasz erre | #192606

[Előzmény: #192605 opel88. 2007. december 29. 22:49]

nem lennék teljesen abban biztos. akartam mondani.

opel88.

2007. december 29. 22:53 | Válasz erre | #192608

[Előzmény: #192606 opel88. 2007. december 29. 22:50]

pszt. de nem érdekel nem tehetek róla hogy nekem tetszik és annyiszor megnézem.

Feryke

2007. december 29. 22:55 | Válasz erre | #192609

[Előzmény: #192608 opel88. 2007. december 29. 22:53]

itt autók coupe vannak róla új képek

opel88.

2007. december 29. 22:59 | Válasz erre | #192611

[Előzmény: #192609 Feryke 2007. december 29. 22:55]

csak a hátulja nézzem már ki a tiednek is így. legalább hamarabb gyönyörködhetnék benne mint coupéjéban és közelebb is laksz. Meg a pofid is sokkal aranyosabb

opel88.

2007. december 29. 23:00 | Válasz erre | #192612

[Előzmény: #192610 Feryke 2007. december 29. 22:56]

nem vagyok okos de már kiváncsi vagyok. a legújabb képek? muti

opel88.

2007. december 29. 23:02 | Válasz erre | #192614

[Előzmény: #192612 opel88. 2007. december 29. 23:00]

de mégis okos vagyok rájöttem.

opel88.

2007. december 29. 23:03 | Válasz erre | #192615

[Előzmény: #192613 Feryke 2007. december 29. 23:02]

coupé legújabb képeire gondoltam. de most elnézelődök a linkelt oldalon. ezt nem is láttam eddig.

Sajnos ez csak így megy.....Esküszöm bearanyozták a szombat reggelemet :lol: :D :D

Elküldve
A brigit és a forró vizet együtt alkalmaztad? Abból egy fehér amulzió lesz úgy. A miénken az a gond, hogy az oxidáció miatt a felülete nem sima, hanem olyan szemcsés már, nem tudom, ezen segítene-e a mosás... :huh:

1 liter brigit öntöttem egy szorófejes flakonba.A maradékot felöntöttem forróvizzel.Összeráztam és felspricceltem a kézmeleg blokkra.Vártam egy picit,had dolgozzonó,aztán ahol a trutyi túl vastag volt(pl váltó),ott a rossz ecsettel megsúroltam.Aztán megint egy adag brigi neki és várni.

10perc után nagynyomású forróvizes mosót neki és úgy fog ragyogni,hogy el sem hiszed. :lol:

Elküldve
1 liter brigit öntöttem egy szorófejes flakonba.A maradékot felöntöttem forróvizzel.Összeráztam és felspricceltem a kézmeleg blokkra.Vártam egy picit,had dolgozzonó,aztán ahol a trutyi túl vastag volt(pl váltó),ott a rossz ecsettel megsúroltam.Aztán megint egy adag brigi neki és várni.

10perc után nagynyomású forróvizes mosót neki és úgy fog ragyogni,hogy el sem hiszed. :huh:

Köszi! Ha jobb idő lesz, asszem kipróbálom.

Most volt a Kincs ami nincs a TV-ben, ezt akárhányszor meg tudom nézni :lol:

Elküldve
Azért mert egy rakás sz@r az egész....Nekem abszolút nem világított jobban,sőt....

na még épp időben. erre már rákérdeztem, redline-tól kaptam választ, szerinte a refije jobb. a hanyag rögzítésről viszont nem szólt. akkor olyat sem veszek...

Elküldve
na még épp időben. erre már rákérdeztem, redline-tól kaptam választ, szerinte a refije jobb. a hanyag rögzítésről viszont nem szólt. akkor olyat sem veszek...

Ez csak az egyben index-esre vonatkozik....Ráadásul az Fk most olcsóbb is.

Elküldve
Az nem számít,csak a tuning :lol: :D :D

Úgy van!

Tyúkrács legyen és kék led,a többi levan sz@rva! :huh:

Hogy a motortér oilyan,mint egy kutyaól?

Kit érdekel? :D

Elküldve

hülyeséget fogok kérdezni, hengerfej alatt van tömítés? Mert nekem az egész blokk csupa olaj és ahogy látom egyre jobban csak csöpög ki a verdából... Ha van hegerfej tömítés akkor azt kéne cserélni, ha meg nincs akkor valami gondja van a HF-nek? Szelepfedél tömítést már cseréltek a verdán, az nem oldotta meg a gondot. :huh:

Elküldve
mármint hogy jobban világít, vagy hogy gagyi? :lol: hol?

Annak üveg búrája van,teljesen olyan a rögzítés mint a gyárinak....Azt hogy jobban villágít nem tudom :D

Nekem ez se kellene :D :D :huh:

Elküldve
Látom témánál vagytok... opel88-ék fikázása. :huh:

Eddig erről sosem volt szó itt a fórumon....Viszont azt láttam hogy töle vetted meg a hütőmaszkot :D :lol:

Elküldve
Látom témánál vagytok... opel88-ék fikázása. :huh:

hülyeséget fogok kérdezni, hengerfej alatt van tömítés? Mert nekem az egész blokk csupa olaj és ahogy látom egyre jobban csak csöpög ki a verdából... Ha van hegerfej tömítés akkor azt kéne cserélni, ha meg nincs akkor valami gondja van a HF-nek? Szelepfedél tömítést már cseréltek a verdán, az nem oldotta meg a gondot. :lol:

Persze,hogy van HF tömítés,fura is lenne ha nem lenne,ez nem Rolls-Royce! :D

Elég durva lenne,ha a HF alol folyik az olaj.Biztos vagy benne,hogy onnan jön?

Elküldve
Persze,hogy van HF tömítés,fura is lenne ha nem lenne,ez nem Rolls-Royce! :lol:

Elég durva lenne,ha a HF alol folyik az olaj.Biztos vagy benne,hogy onnan jön?

Máshonnan szerintem nem jöhet... Szelepfedél tömítés cserélve volt, és látni hogy a blokk tetejéről folyik lefelé az olaj. Én is először arra gondoltam hogy a karternél folyik, de nem mert a blokk belső felej olajos. :huh:

Elküldve
Máshonnan szerintem nem jöhet... Szelepfedél tömítés cserélve volt, és látni hogy a blokk tetejéről folyik lefelé az olaj. Én is először arra gondoltam hogy a karternél folyik, de nem mert a blokk belső felej olajos. :huh:

Csinálj róla képet!

Elküldve
Csinálj róla képet!

Oks, úgyis kell mennem járdát hótlanítani söprűvel... Akkor már úgyis mindegy lesz mert nem érzem majd a kezem, tehát fényképezhetek is egyet. :huh: :lol: :D

Egyébként coupe, 5eFt-ért postával együtt sztem nem volt olyan rossz áron az a maszk. :D

Elküldve
Nem pont rád gondoltam az utánna következő coupe és J0hnny commentre. De egyébként No Offense, tehát nem akartam beszólni. :huh: :D

Nem hiszem,hogy Coupe és az én hsz-om személyeskedés jellegű lett volna,inkább mindketten a magyar tuningkultúrára( :lol: létezik ilyen?) gondoltunk.

Elküldve
Oks, úgyis kell mennem járdát hótlanítani söprűvel... Akkor már úgyis mindegy lesz mert nem érzem majd a kezem, tehát fényképezhetek is egyet. :huh: :lol: :D

Egyébként coupe, 5eFt-ért postával együtt sztem nem volt olyan rossz áron az a maszk. :D

Ha azt vesszük hogy nem jó a lámpádhoz akkor igen,mert pont azért adta el ő is :D .2500ft egy ugy maszk lehet vagy 5000ft mire megcsinálják olyanra mint a mostani,és a lámpádhoz való. :P :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.