J0hnny Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Hogy szerzel Te be mindent ilyen egyszerűen? :huh: Asszem Kecskemétre költözöm és titkosügynökként beépülök a K.O.M.A.-ba :D A válasz egyszerű: KOMA! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 T. Cartársak! Kérem azon forumozk jelentkezését, akik benne lennének egy Észak-Dunántúli szekció létrehozásában, én úgy gondoltam, hogy Fejér, Komáro-Esztergom, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyék tartoznának a területhez. Egyéb ötleteket is szivesen fogadok. Amennyiben lenne ilyen, kérem iratkozzon fel az alábbi listára! 1. 2. 3. 4.hening (mert párosával szeretem :huh: ) 5. 6. .. .. .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 T. Cartársak! Kérem azon forumozk jelentkezését, akik benne lennének egy Észak-Dunántúli szekció létrehozásában, én úgy gondoltam, hogy Fejér, Komáro-Esztergom, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyék tartoznának a területhez. Egyéb ötleteket is szivesen fogadok. Amennyiben lenne ilyen, kérem iratkozzon fel az alábbi listára! 1. 2. 3. 4.hening (mert párosával szeretem :huh: ) 5. 6. .. .. .. Király! Még Vas megyét vinni kéne, vagy onnan nincs senki? Esetleg én is feliratkoznék zárójelben, mert 7végenként hazajárok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Király! Még Vas megyét vinni kéne, vagy onnan nincs senki? Esetleg én is feliratkoznék zárójelben, mert 7végenként hazajárok. Zala már a tiétek? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Zala már a tiétek? :huh: Észak és Dél háborúzik? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Észak és Dél háborúzik? :huh: Nem, csak ha nem tartoznak sehová, akkor alakítsák meg a Nyugat-Dunántúlit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Amennyiben lenne ilyen, kérem iratkozzon fel az alábbi listára! 1. 2. 3. 4.hening (mert párosával szeretem :huh: ) 5. 6. 7. .. Észak dunántúlba beleférek, hisz komárom esztergom megyében lakom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Észak dunántúlba beleférek, hisz komárom esztergom megyében lakom. :huh: Kis változás van, de azért Esztergom nincs olyan messze Győrtől. Mélykék megnyitotta nekünk a nyugati szekciót (GY-M-S, Vas, Zala megyékkel) :lol: Olvasdd el a kérések az adminhoz topicot!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Kis változás van, de azért Esztergom nincs olyan messze Győrtől. Mélykék megnyitotta nekünk a nyugati szekciót (GY-M-S, Vas, Zala megyékkel) :lol: Olvasdd el a kérések az adminhoz topicot!! Elolvastam. Akkor a nyugatdunántúlba én nem férek bele megye szerint. Bár mélykék azt írta hogy lakhelytől függetlenül lehet csatizni. Középdunántúl topic-ok megnyitását meg még korainak tartom. Ahogy látom eddig én vagyok az egyetlen aki ebből a régióból ír. Szal egyenlőre felesleges... Megkeresek majd egy pár Opeles ismerőst itt a környéken az 5lettel hogy mi lenne ha megcsinálnánk ezt a szekciót is és alapítanánk egy klubbot. Bár őszintén szólva Én elég fiatalnak érzem magam egy ilyen kezdeményezéshez, szal nemhiszem hogy lesz belőle valami. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 ...Középdunántúl topic-ok megnyitását meg még korainak tartom. Ahogy látom eddig én vagyok az egyetlen aki ebből a régióból ír... Azért vagyunk még páran :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Azért vagyunk még páran :huh: Bocs... Annyiban írtam hülyeséget hogy Komárom-Esztergom megyében úgylátom Én vagyok az egyetlen... Bár ittvan Opeltom is ha jól emlékszem a nickjére... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Bocs... Annyiban írtam hülyeséget hogy Komárom-Esztergom megyében úgylátom Én vagyok az egyetlen... Bár ittvan Opeltom is ha jól emlékszem a nickjére... :lol: Rtomi és Bogi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Rtomi és Bogi :huh: +zocsa001 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 +zocsa001 :huh: Nosza, már vagytok is 4-en 5-en. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Hmm akkor az előző két commentemet tenkinthetem elhamarkodott és buta kijelentésnek. :huh: zocsa001, Dorog, 15km tőlem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Hmm akkor az előző két commentemet tenkinthetem elhamarkodott és buta kijelentésnek. :huh: zocsa001, Dorog, 15km tőlem. :lol: Gy-M-S+Vas+Veszprém+Fejér+Komárom-Esztergom lenne logikus Észak-Dunántúlnak, Baranya+Somogy+Tolna+Zala meg Dél-Dunántúlnak. Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Gy-M-S+Vas+Veszprém+Fejér+Komárom-Esztergom lenne logikus Észak-Dunántúlnak, Baranya+Somogy+Tolna+Zala meg Dél-Dunántúlnak. Nem? Ha hozzávesszük Veszprémet is, akkor ott van Tiv és Tgabika is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Ha hozzávesszük Veszprémet is, akkor ott van Tiv és Tgabika is. Csak Pista (Mélykék) szerint úgy túl nagy lenne a szekció, és nem lehetne gyakrabban találkozni. Egyébként én azt javasoltam, csak kifelejtettem belőle "Vazs" megyét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Csak Pista (Mélykék) szerint úgy túl nagy lenne a szekció, és nem lehetne gyakrabban találkozni. Egyébként én azt javasoltam, csak kifelejtettem belőle "Vazs" megyét. Sztem ezt a tagoknak kellene megmondani, egyébként halkan annyit tennék hozzá, hogy jelenleg még nem túl bonyolult a Győr, Veszprém, Esztergom, Székesfehérvárt összehozni, mert ha jól rémlik ezen városokból/környékéről vannak aktív tagok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Ha hozzávesszük Veszprémet is, akkor ott van Tiv és Tgabika is. Bizony, mi itt vagyunk. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Bizony, mi itt vagyunk. :lol: Tudom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 T. Cartársak! Kérem azon forumozk jelentkezését, akik benne lennének egy Észak-Dunántúli szekció létrehozásában, én úgy gondoltam, hogy Fejér, Komáro-Esztergom, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyék tartoznának a területhez. győrben lakom, komáromban dolgozom, és sűrűn járok fehérvárra, ott nőttem fel. ez így oké? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Bizony, mi itt vagyunk. :huh: A tavasszal megyek is hozzád, tudod miért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 győrben lakom, komáromban dolgozom, és sűrűn járok fehérvárra, ott nőttem fel. ez így oké? :huh: Akkor gyere át nyugati szekcíó tag topic-jába feliratkozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 errefelé semmi aktivitás, kellene egy topic, a számkivetettek számára :huh: azokak akik sehova se tudnak csatlakozni, pedig szeretnének :lol: Név: Innen Onnan Opel Klub :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts