gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 A "még" nem klubtagok is csatlakozhatnak esetleg egy ilyen talihoz, ha már a dunántúlról van szó? :huh: Sztem a lényeg az, hogy Opel kedvelő legyen az illető és ennyi, a többi majd jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Na ott nem voltunk, "csak" a székesegyházban, meg a várban. :lol: Nem is tudtam a Tuning Taliról. :huh: vebszájt nem tudtam sajnos elmenni. De egyébként találtam a képet között pár ismerős verdát innen a fórumról is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Most akkor a többiek, akik a Dunántúlon laknak hova tudnak társulni? Lehet, hogy a mediterránt módosítani kéne Dunántúlra és azon belül lehetnének a szűkebb régiók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Most akkor a többiek, akik a Dunántúlon laknak hova tudnak társulni? Lehet, hogy a mediterránt módosítani kéne Dunántúlra és azon belül lehetnének a szűkebb régiók? Azt megköszönnénk. :huh: Kicsit elbátortalanodtam, hogy feliratkozhatok-e a topicba, mondván Győr annyira nem mediterrán. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Azt megköszönnénk. :huh: Kicsit elbátortalanodtam, hogy feliratkozhatok-e a topicba, mondván Győr annyira nem mediterrán. :D Dehogyneeem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Dehogyneeem! :huh: -2 oC az mediterrán mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 -2 oC az mediterrán mi? :huh: Itt -4 oC van. Úgyhogy az. Egyébként ua. a mediterrán mikroklíma, mint Pécsen még Győrtől északra Pozsonyban is megtalálható. A fekvés nagyon hasonlít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Itt -4 oC van. Úgyhogy az. Egyébként ua. a mediterrán mikroklíma, mint Pécsen még Győrtől északra Pozsonyban is megtalálható. A fekvés nagyon hasonlít. Azt látom ott még hó is van. Felénk csak :huh: foltokban maradt meg, hál istennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Mi a gondod? Némi iróniát érzek az írásban. A magyar széthúzás legjobb példája. Hogy hasonlíthatod össze a Dunántúlt Isaszeggel? Ha tévednék javíts ki! Hali. Semmi gond nincs. :huh: Egyébként csak poénnak szántam e két hsz-t. Ezekszerint másként jött le . Bocs. Hát igen a dunántul odébb van tisztában vok vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Hali. Semmi gond nincs. :huh: Egyébként csak poénnak szántam e két hsz-t. Ezekszerint másként jött le . Bocs. Hát igen a dunántul odébb van tisztában vok vele. Allright! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Hening és Zsoltee87(+ mindenki) szerintem jó lenne,ha beírnátok a profilba,hogy honnan írtok és akkor mindenki látná és könyebb lenne szervezkedni is!(Én is beírtam pedig ez aztán tényleg az ország leggyengébb része ,a tieteken pedig igazán nincs mit titkolni!) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Henning és Zsoltee87(+ mindenki) szerintem jó lenne,ha beírnátok a profilba,hogy honnan írtok és akkor mindenki látná és könyebb lenne szervezkedni is!(Én is beírtam pedig ez aztán tényleg az ország leggyengébb része ,a tieteken pedig igazán nincs mit titkolni!) :huh: Hening, és megtettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Bocs,én meg javítom ,máris! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Bocs,én meg javítom ,máris! Nem történt semmi, kösz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Kavics is Győri! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Kavics is Győri! Ühüm. Most igazolt vissza az iwiw-en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 coupe Jól láttam az autód képén ? Elől angeleye-s lámpáid vannak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 coupe Jól láttam az autód képén ? Elől angeleye-s lámpáid vannak ? Lécci regisztrálj a mediterrán tagoknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Átírtam... De mi ez a mediterrán tagos dolog? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Átírtam... De mi ez a mediterrán tagos dolog? :huh: Itt nézz körül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Itt nézz körül! Riszpekt megtaláltam. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Riszpekt megtaláltam. :lol: Riszpekt! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Riszpekt! http://weblogs.newsday.com/sports/basketba...s/blog/alig.jpg :huh: :lol: Inkább arról mesélj, hogy áll a vas, már csak a fényezés van, vagy még nincs annyira készen? BMW-s srácot hány darabra vágtátok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 :huh: Inkább arról mesélj, hogy áll a vas, már csak a fényezés van, vagy még nincs annyira készen? BMW-s srácot hány darabra vágtátok? :lol: Ma voltunk Udival festékért! Jan 2-án visszük a sráchoz,addig szét kell szedni,festésre kész állapotba. Müszakilag rendben van,az első futómű álom jó.Amint kész a festés szedjük szét a hátsó futóművet is,megkapja a GSi urgókat és az új gátlókat. Közben én szép lassan gyüjtögetem az extrákat: kpzár kompletten megvan már,eablak,etükör.(mind gyári lesz) Ha minden megvan,akkor megy a beépítés. Kábelezés már megvan neki,csak csatikat kell rádugni és a biztiket a helyére tolni és kész is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ma voltunk Udival festékért! Jan 2-án visszük a sráchoz,addig szét kell szedni,festésre kész állapotba. Müszakilag rendben van,az első futómű álom jó.Amint kész a festés szedjük szét a hátsó futóművet is,megkapja a GSi urgókat és az új gátlókat. Közben én szép lassan gyüjtögetem az extrákat: kpzár kompletten megvan már,eablak,etükör.(mind gyári lesz) Ha minden megvan,akkor megy a beépítés. Kábelezés már megvan neki,csak csatikat kell rádugni és a biztiket a helyére tolni és kész is. Hogy szerzel Te be mindent ilyen egyszerűen? :huh: Asszem Kecskemétre költözöm és titkosügynökként beépülök a K.O.M.A.-ba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts