Korzika Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Volt egy Mediterrán szekció topik, de érdeklődés hiányában megszűnt :lol: Ettől függetlenül meg lehetne próbálni megint :huh: Csak olyan helyen kellene létrehozni a topikot, ahol nem csak a tagok tudnak írni-olvasni. Szerintem ,most mindenhová lehet írni aki regel ,nem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Szerintem ,most mindenhová lehet írni aki regel ,nem??? A társalgó topikjaiban nem nagyon emlékszem "nem tag" hozzászólásra. Hogy olvasni tudják-e, azt nem tudom :huh: . De oda is van írva, hogy "Társalgó - MOTE/MVOK tagoknak" Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Volt egy Mediterrán szekció topik, de érdeklődés hiányában megszűnt :lol: Ettől függetlenül meg lehetne próbálni megint :huh: Csak olyan helyen kellene létrehozni a topikot, ahol nem csak a tagok tudnak írni-olvasni. Én nem a topic miatt írtam a dolgot, csak hogy legyen vmi itt is. A topichoz lehet, hogy kevesen lennénk. Vmikor összefuthatnánk itt Pécsen, aztán megbeszélnénk a dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Én nem a topic miatt írtam a dolgot, csak hogy legyen vmi itt is. A topichoz lehet, hogy kevesen lennénk. Vmikor összefuthatnánk itt Pécsen, aztán megbeszélnénk a dolgokat. Azért egy topik nagy segítség a kapcsolattartásban. Mert mi (Te + én) gyakran írunk-olvasunk közös topikot, de pl: a Korival nem nagyon közösködünk. Viszont, ha van egy közös topik, akkor ott kapásból ki tudod szúrni, ha érkezett Téged (illetve a "szekciót") érintő hozzászólás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Novyy! Te látod a Társalgó vagy a Számítástechnika topikokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Azért egy topik nagy segítség a kapcsolattartásban. Mert mi (Te + én) gyakran írunk-olvasunk közös topikot, de pl: a Korival nem nagyon közösködünk. Viszont, ha van egy közös topik, akkor ott kapásból ki tudod szúrni, ha érkezett Téged (illetve a "szekciót") érintő hozzászólás. Erre nem is gondoltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Jó , :lol: a társalgó tényleg csak klubtagoknak van.De témát lehet indítani és oda hozzá lehet szólni bárkinek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Jó , :D a társalgó tényleg csak klubtagoknak van.De témát lehet indítani és oda hozzá lehet szólni bárkinek! :huh: És szerinted melyik topikba illene egy nekünk való új téma? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 És szerinted melyik topikba illene egy nekünk való új téma? :huh: ITT jó lesz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Nálunk a nagy távolság volt a gond, ha pl. nagyjából középen próbálnánk talizni, Székesfehérváron, az nekem 30km, Tgabikának 40km, asszem Rtomiék is ide tartoznának, nekik vagy 120km, lehet lesz egy C Corsás klubtag nemsokára, neki is legalább 30km, mind másik irányból. A tagnyilvántartó szerint van (vagy csak volt) egy adonyi srác is, vele még nem találkoztam, neki is vagy 35km. :huh: Egyedül Sörös Sanyi fehérvári, de Ő meg a debreceni szekció tagja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Nálunk a nagy távolság volt a gond, ha pl. nagyjából középen próbálnánk talizni, Székesfehérváron, az nekem 30km, Tgabikának 40km, asszem Rtomiék is ide tartoznának, nekik vagy 120km, lehet lesz egy C Corsás klubtag nemsokára, neki is legalább 30km, mind másik irányból. A tagnyilvántartó szerint van (vagy csak volt) egy adonyi srác is, vele még nem találkoztam, neki is vagy 35km. :huh: Egyedül Sörös Sanyi fehérvári, de Ő meg a debreceni szekció tagja. Ha jó a csapat, akkor azt a mondjuk havi egy alkalmat (60-80km-t) ki lehet bírni, főleg, ha össze lehet kapcsolni a kellemeset a hasznossal. A pesti csapatnál sem sokkal egyszerűbb, igaz a távolság lehet, hogy nem 30km, de a forgalom "kárpótolja" az embert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ha jó a csapat, akkor azt a mondjuk havi egy alkalmat (60-80km-t) ki lehet bírni, főleg, ha össze lehet kapcsolni a kellemeset a hasznossal. A pesti csapatnál sem sokkal egyszerűbb, igaz a távolság lehet, hogy nem 30km, de a forgalom "kárpótolja" az embert. Csakhát ottvan még a munkaidő, én pl. az idén hétvégente is dolgoztam, jövőre talán rendes heti beosztással dolgozom. Azért egy városon belül könnyebb megoldani, hogy elgurul az ember pl. a Lurdyhoz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Csakhát ottvan még a munkaidő, én pl. az idén hétvégente is dolgoztam, jövőre talán rendes heti beosztással dolgozom. Azért egy városon belül könnyebb megoldani, hogy elgurul az ember pl. a Lurdyhoz. :huh: A pesti 10km esetenként több időbe telik (üzemanyagba is), mint vidéken a 30km. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Sörös Sanyi,ha ráér rajta nem fog múlni az biztos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 A "még" nem klubtagok is csatlakozhatnak esetleg egy ilyen talihoz, ha már a dunántúlról van szó? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 A "még" nem klubtagok is csatlakozhatnak esetleg egy ilyen talihoz, ha már a dunántúlról van szó? :huh: Há hogyne! Különben alig leszünk :D Amúgy leugrasz Győrből? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Sörös Sanyi,ha ráér rajta nem fog múlni az biztos! Szerintem sem, pláne ha sör is lesz (amúgy is tartozom neki párral) :lol: A "még" nem klubtagok is csatlakozhatnak esetleg egy ilyen talihoz, ha már a dunántúlról van szó? :huh: Persze. Egyébként Győrben régebben volt ilyen szerveződés úgy tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Szerintem sem, pláne ha sör is lesz (amúgy is tartozom neki párral) :huh: Persze. Egyébként Győrben régebben volt ilyen szerveződés úgy tudom... Poweruppal nagy ritkán szoktam beszélni, de nem emlékszem hogy említette volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Há hogyne! Különben alig leszünk :lol: Amúgy leugrasz Győrből? :huh: :D Fehérvárig, vagy a Balcsira biztos. A tavasszal akarok menni Veszprémbe is, igaz azt még Tiv.-vel dumáltam le (hátsó műanyag dobbetét). :D Ui. Idén még Kecsón is voltunk. (repnap) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Én is A dunántúlról irogatok... Bár én Esztergom közeléből. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Én is A dunántúlról irogatok... Bár én Esztergom közeléből. :lol: Na tessék, idén voltunk ott is, meg Visegrádon is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Na tessék, idén voltunk ott is, meg Visegrádon is. :huh: Volt itt egyébként még 2006ban asszem Opel Tuning Találkozó. Egomban a repülőtéren... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Volt itt egyébként még 2006ban asszem Opel Tuning Találkozó. Egomban a repülőtéren... :lol: Na ott nem voltunk, "csak" a székesegyházban, meg a várban. :D Nem is tudtam a Tuning Taliról. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Norbi, írtam neked.:-) De nem leszek gépnél menetben vagyok.. Nem hagyom az autót lehűlni.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Na tessék! Alakul a Dunántúl! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts