Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Nálunk épp csak annyi esett, hogy a füvet befedi (4-5cm), de az is már vagy 2 hete.

Más: nektek műxik rendesen a Unixtrade árlista? Nekem nem jeleníti meg a képeket már hetek óta, és nem tudom, hogy nálam ven-e a hiba, vagy ott.

Cső Novy.

Az onlány áruházra gondolsz?

Megosztás:

És az Opel a mai napig odafigyel a mozgáskorlátozottakra... A link egy Opel Vectránál mutatja ezt be, de érdemes megnézni az Opel Astra H-nál alkalmazott hasonló megoldást, illetve a rokkantak számára átalakított Movanót.

http://www.opel.de/shop/specials/mobilitae...ile/content.act

Múltkor a mozgáskorlátozottak számára átalakított Caravanról volt szó. Ennek kapcsán eszembe jutott, hogy az Opelnek van halottas kocsija is, amely tudomásom szerint a normál méretű Caravannál nagyobb tengelytávval rendelkezik.

halottas_Caravan_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Megosztás:

Múltkor a mozgáskorlátozottak számára átalakított Caravanról volt szó. Ennek kapcsán eszembe jutott, hogy az Opelnek van halottas kocsija is, amely tudomásom szerint a normál méretű Caravannál nagyobb tengelytávval rendelkezik.

http://kepfeltoltes.hu/thumb/071226/halott...ltoltes.hu_.jpg

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Wow, ez milyen buliautó lenne, tök kényelmesen lehetne aludni a hátuljában :huh:

Megosztás:

Hát ez a pezsgő színű azért elég gáz. :lol:

FPepe, nálam sincsenek képek. :huh:

Megosztás:

én meg jöttem

figyeljetek már

a kombi nem elég hosszu ahhoz, hogy ha a hátsó üléseket ledöntöm, akkor el lehet benne feküdni?

Nálunk előfordult már, hogy a Caravanban hátsó ülések eldönt, elsők ütközésig előre, betettünk hátra egy felfújható matracot, ott bent fújtuk fel, és tök kényelmesen lehetett aludni, bár 180cm körüli vagy afeletti ember csak átlósan tud kinyújtózni benne.

Megosztás:

Nálunk előfordult már, hogy a Caravanban hátsó ülések eldönt, elsők ütközésig előre, betettünk hátra egy felfújható matracot, ott bent fújtuk fel, és tök kényelmesen lehetett aludni, bár 180cm körüli vagy afeletti ember csak átlósan tud kinyújtózni benne.

Én 194 vagyok.Rengeteget aludtam már a kocsiban.Úgy nyomom, hogy az ülőlapot kiveszem és úgy hajtom le a háttámlát és így keresztbe simán elférek. Ha asszony is van, akkor kicsit szűkösebb, de kárpótol. :huh:

Megosztás:

Mániátok ez a felújítás már lassan :lol:

Nézd meg ezt pl: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024

Jó, nem 16v, meg men hiszem, hogy 147 le, de képről korrektnek tűnik :huh:

Na ennek a tulajával már kb. 2x beszéltem, igaz, még a tavasz végén, és már akkor is árulta.

Tényleg Svédben melózott, és ott csináltatta meg a lakatolást+fényt. szóval szerintem nem lehet valami ócsó magyar kisiparosi munka.

A másik, hogy amit Corsika linkelt astra, azt biza szegény sors nagyon csúnyán megbántotta.

Rendőr jármű volt szegény. Nincs vizsga, nincs rendszám, csak horpadás, kiült ülések, rozsda (2002-es gép!!! ), 2 vödör homok a motortérben 2 liter olajjal megspékelve, majdnem széthullott első futómű, meg hát fényezési hiba rengeteg és egy jó nagy jelvénymatrica nyoma a mocitetőn.

Mindezt megspékeli, hogy a balos lámpa egy régi orrú astráé, szóval rendesen eláll a maszktól.

Amúgy bikával pöccre indult, nem csattogott, cserébe adott egy sárga lámpát, és valszeg termosztátos is.

Ja, így 600 az ucsó ára... szerintem nem igazán ér még ennyit sem, mert hát még egy légzsák sincs benne, nem hogy abs, vagy esetleg elektromos ablak, vagy központi zár.

Megosztás:

én mindig ugy alszok hogy be van hajlitva a lábam... talán igy simán elférek majd akkor akombiba is ha azt veszek, de nem is vagyok 180 :lol:

Akkor le se kell hajtanod az üléseket, úgy is el fogsz férni hátul. :huh:

Komolyra fordítva a szót, simán beférsz, matracot azért rakjál bele, mert kemény. Nekem 1 hét alatt sikerült megszoknom, de erre nincs mindig idő. :D

Megosztás:

...A másik, hogy amit Corsika linkelt astra, azt biza szegény sors nagyon csúnyán megbántotta.

Rendőr jármű volt szegény. Nincs vizsga, nincs rendszám, csak horpadás, kiült ülések, rozsda (2002-es gép!!! ), 2 vödör homok a motortérben 2 liter olajjal megspékelve, majdnem széthullott első futómű, meg hát fényezési hiba rengeteg és egy jó nagy jelvénymatrica nyoma a mocitetőn.

Mindezt megspékeli, hogy a balos lámpa egy régi orrú astráé, szóval rendesen eláll a maszktól.

Amúgy bikával pöccre indult, nem csattogott, cserébe adott egy sárga lámpát, és valszeg termosztátos is.

Ja, így 600 az ucsó ára... szerintem nem igazán ér még ennyit sem, mert hát még egy légzsák sincs benne, nem hogy abs, vagy esetleg elektromos ablak, vagy központi zár.

Na ez az az autó, ami olyanoknak való, akik maguk szeretnének autót építeni :lol: Sajnos vannak ilyen elhanyagolt példányok :huh:

Megosztás:

500 ért 11 éves vagy 600 ért 5 éves, és mégis ez éri meg jobban, igy első ránézésre :huh:

egyénlént ez a feketére festés dolog jol állna neki szerintem is, Tom nak van festve az OFF gsi je csak neki kicsit lentebb van festve, ha jol emlékszem, neki ugy van hogy egész az oldalsó törésvonalig fekete. :lol:

én azt akarom megoldani az ezüstnyílon, hogy az A oszlopot fektére, tükrök feketék, és a szélvédőket közép vagy erős fekete fóliával lehuzni.

szerintetek??

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.