gergolabs Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 havat??? hol esett annyi hó??? Itt Pécsen! Kb 40 cm eshetett összesen. Holnap este megyek is a Mecsekbe az osztaggal csúszkálni. Az lesz a csudajó. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 40 cm? egy pihe nem esett annyi nem sok elmult az idei kari is ho nélkül:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Nálunk épp csak annyi esett, hogy a füvet befedi (4-5cm), de az is már vagy 2 hete. Más: nektek műxik rendesen a Unixtrade árlista? Nekem nem jeleníti meg a képeket már hetek óta, és nem tudom, hogy nálam ven-e a hiba, vagy ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 én nem jártam még ott de már nem is fogok a mai nap mert megyek csucsulni sziasztok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Nálunk épp csak annyi esett, hogy a füvet befedi (4-5cm), de az is már vagy 2 hete. Más: nektek műxik rendesen a Unixtrade árlista? Nekem nem jeleníti meg a képeket már hetek óta, és nem tudom, hogy nálam ven-e a hiba, vagy ott. Cső Novy. Az onlány áruházra gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Cső Novy. Az onlány áruházra gondolsz? Jaja, arra gondolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 És az Opel a mai napig odafigyel a mozgáskorlátozottakra... A link egy Opel Vectránál mutatja ezt be, de érdemes megnézni az Opel Astra H-nál alkalmazott hasonló megoldást, illetve a rokkantak számára átalakított Movanót. http://www.opel.de/shop/specials/mobilitae...ile/content.act Múltkor a mozgáskorlátozottak számára átalakított Caravanról volt szó. Ennek kapcsán eszembe jutott, hogy az Opelnek van halottas kocsija is, amely tudomásom szerint a normál méretű Caravannál nagyobb tengelytávval rendelkezik. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Múltkor a mozgáskorlátozottak számára átalakított Caravanról volt szó. Ennek kapcsán eszembe jutott, hogy az Opelnek van halottas kocsija is, amely tudomásom szerint a normál méretű Caravannál nagyobb tengelytávval rendelkezik. http://kepfeltoltes.hu/thumb/071226/halott...ltoltes.hu_.jpg A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Wow, ez milyen buliautó lenne, tök kényelmesen lehetne aludni a hátuljában :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Múltkor a mozgáskorlátozottak számára átalakított Caravanról volt szó. Ennek kapcsán eszembe jutott, hogy az Opelnek van halottas kocsija is, amely tudomásom szerint a normál méretű Caravannál nagyobb tengelytávval rendelkezik. Hát ez a pezsgő színű azért elég gáz. :lol: FPepe, nálam sincsenek képek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Hát ez a pezsgő színű azért elég gáz. :lol: FPepe, nálam sincsenek képek. :huh: Akkor a hiba nem nálam van. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Akkor a hiba nem nálam van. Köszi! Nincsmit. Viszont én is mentem lassan alvadni. Jóccaka. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 én meg jöttem figyeljetek már a kombi nem elég hosszu ahhoz, hogy ha a hátsó üléseket ledöntöm, akkor el lehet benne feküdni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 én meg jöttem figyeljetek már a kombi nem elég hosszu ahhoz, hogy ha a hátsó üléseket ledöntöm, akkor el lehet benne feküdni? Milyen magas vagy ? Mondjuk nem árt, ha nincs semmi a csomagtartóban :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 ugy gondoltam, hogy természetesen üres a csomi tartó. olyan 175 körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 ugy gondoltam, hogy természetesen üres a csomi tartó. olyan 175 körül. Szerintem elférsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 gondolkoztam kombin, mert elég sok előnyös tulajdonsága van. egyik tualjdonságra erre gondoltam, hogy el lehet benne férni alán, de ugylátom akkor nem árt ha egy ismerősét kiprobálom majd ilyen felhasználásra :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 én meg jöttem figyeljetek már a kombi nem elég hosszu ahhoz, hogy ha a hátsó üléseket ledöntöm, akkor el lehet benne feküdni? Nálunk előfordult már, hogy a Caravanban hátsó ülések eldönt, elsők ütközésig előre, betettünk hátra egy felfújható matracot, ott bent fújtuk fel, és tök kényelmesen lehetett aludni, bár 180cm körüli vagy afeletti ember csak átlósan tud kinyújtózni benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Nálunk előfordult már, hogy a Caravanban hátsó ülések eldönt, elsők ütközésig előre, betettünk hátra egy felfújható matracot, ott bent fújtuk fel, és tök kényelmesen lehetett aludni, bár 180cm körüli vagy afeletti ember csak átlósan tud kinyújtózni benne. Én 194 vagyok.Rengeteget aludtam már a kocsiban.Úgy nyomom, hogy az ülőlapot kiveszem és úgy hajtom le a háttámlát és így keresztbe simán elférek. Ha asszony is van, akkor kicsit szűkösebb, de kárpótol. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 én mindig ugy alszok hogy be van hajlitva a lábam... talán igy simán elférek majd akkor akombiba is ha azt veszek, de nem is vagyok 180 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Mániátok ez a felújítás már lassan :lol: Nézd meg ezt pl: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Jó, nem 16v, meg men hiszem, hogy 147 le, de képről korrektnek tűnik :huh: Na ennek a tulajával már kb. 2x beszéltem, igaz, még a tavasz végén, és már akkor is árulta. Tényleg Svédben melózott, és ott csináltatta meg a lakatolást+fényt. szóval szerintem nem lehet valami ócsó magyar kisiparosi munka. A másik, hogy amit Corsika linkelt astra, azt biza szegény sors nagyon csúnyán megbántotta. Rendőr jármű volt szegény. Nincs vizsga, nincs rendszám, csak horpadás, kiült ülések, rozsda (2002-es gép!!! ), 2 vödör homok a motortérben 2 liter olajjal megspékelve, majdnem széthullott első futómű, meg hát fényezési hiba rengeteg és egy jó nagy jelvénymatrica nyoma a mocitetőn. Mindezt megspékeli, hogy a balos lámpa egy régi orrú astráé, szóval rendesen eláll a maszktól. Amúgy bikával pöccre indult, nem csattogott, cserébe adott egy sárga lámpát, és valszeg termosztátos is. Ja, így 600 az ucsó ára... szerintem nem igazán ér még ennyit sem, mert hát még egy légzsák sincs benne, nem hogy abs, vagy esetleg elektromos ablak, vagy központi zár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 én mindig ugy alszok hogy be van hajlitva a lábam... talán igy simán elférek majd akkor akombiba is ha azt veszek, de nem is vagyok 180 :lol: Akkor le se kell hajtanod az üléseket, úgy is el fogsz férni hátul. :huh: Komolyra fordítva a szót, simán beférsz, matracot azért rakjál bele, mert kemény. Nekem 1 hét alatt sikerült megszoknom, de erre nincs mindig idő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 ...A másik, hogy amit Corsika linkelt astra, azt biza szegény sors nagyon csúnyán megbántotta. Rendőr jármű volt szegény. Nincs vizsga, nincs rendszám, csak horpadás, kiült ülések, rozsda (2002-es gép!!! ), 2 vödör homok a motortérben 2 liter olajjal megspékelve, majdnem széthullott első futómű, meg hát fényezési hiba rengeteg és egy jó nagy jelvénymatrica nyoma a mocitetőn. Mindezt megspékeli, hogy a balos lámpa egy régi orrú astráé, szóval rendesen eláll a maszktól. Amúgy bikával pöccre indult, nem csattogott, cserébe adott egy sárga lámpát, és valszeg termosztátos is. Ja, így 600 az ucsó ára... szerintem nem igazán ér még ennyit sem, mert hát még egy légzsák sincs benne, nem hogy abs, vagy esetleg elektromos ablak, vagy központi zár. Na ez az az autó, ami olyanoknak való, akik maguk szeretnének autót építeni :lol: Sajnos vannak ilyen elhanyagolt példányok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Köszi Maci,hogy megnézted(meg ,hogy lejöttetek,jól esett). :huh: Gondoltam én is,hogy valami bibi van a kocsival,mert 2002-es Astráért 600 ezer gyanúsan kevés. De egy rápillantást megért,mert,ha csak a kasznival lett volna gond,mindjárt más! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Ezt elfogadnám.Mindig tetszett a narancssárga(kpm-es színű :lol: ).Az ablakokat szolidan sötétíteném,és az övvonal feletti részt :tető,A,B,C oszlopok feketére festetném. :huh: Ha meglesz még mikor az enyém roncsát eladom,ezt tuti megnézem! KPM-es Astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 500 ért 11 éves vagy 600 ért 5 éves, és mégis ez éri meg jobban, igy első ránézésre :huh: egyénlént ez a feketére festés dolog jol állna neki szerintem is, Tom nak van festve az OFF gsi je csak neki kicsit lentebb van festve, ha jol emlékszem, neki ugy van hogy egész az oldalsó törésvonalig fekete. :lol: én azt akarom megoldani az ezüstnyílon, hogy az A oszlopot fektére, tükrök feketék, és a szélvédőket közép vagy erős fekete fóliával lehuzni. szerintetek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts