Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

hát cirka 300km re lakom a lurditol az sok netán?

hát persze 20 fekvőért megéri, de jana melett feszüljön ott még gabi is hátha megvizsgálja fekvő közben a fenekem keménységét :(

Elküldve

hát persze 20 fekvőért megéri, de jana melett feszüljön ott még gabi is hátha megvizsgálja fekvő közben a fenekem keménységét ;)

Na most már tényleg elég lesz... :(

Elküldve

gyodejo le leszek fényképezve aminttökéletsen végrehajtok 20 fekvőt :(

a 20 nem gond de 30at nem válalnék már be ;)

vagy akkor előtte rá kell készülnöm mint anno és akkor 50 ig meg se állok ugy jolesz? :)

Elküldve

hát persze 20 fekvőért megéri, de jana melett feszüljön ott még gabi is hátha megvizsgálja fekvő közben a fenekem keménységét ;)

+ 100 fekvőtámasz :(

Mindezt azért mert néha iszonyatos nagy marhaságokat írsz :)

Elküldve
gyodejo le leszek fényképezve aminttökéletsen végrehajtok 20 fekvőt :(

a 20 nem gond de 30at nem válalnék már be ;)

vagy akkor előtte rá kell készülnöm mint anno és akkor 50 ig meg se állok ugy jolesz? :D

Csak szólok hogy az a 20 is gondot okozhat ha nem vagy tapasztalt tornász.

Ugyanis hátratett kézzel kell a gyakorlatot elvégezni. :( ;) :)

Elküldve

őő gabi értené, vele volt már errő beszélgetés itt több ízben is és nem én kezdtem akkor :(

am én se verekszeksose... talán utoljára szakközépben..... az meg ha jol számolok olyan 8 éve volt..

azota nem volt rá szükségem.

Elküldve

félretéve az egész hülyeséget, eccer szeretnék eljutni a lurdihoz mikor ti is ott vagytok, biztos jo dolog.

csak messze vagyok :S

mit szoktatok ott művelni egyébként?

Elküldve
na most mi volt a marhaság??( ez az egész)

nem értitek ti a vicct?

Az a bajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, hogy nem veszed figyelembe nem mindenki olvas el mindent, esetleg kevesebbet fórumozott eddig ;)

Gabinak meg egy pár embernek, akivel dumcsiztál már, nekik tolhatod a vérszívást :)

Gabinak főleg :(

Elküldve
a többiekkel meg most kezdem és már fogják ők is birni a vérszipákolást :(

jana is vágja csak félrenézte párszor na ;)

Maradjunk annyiban, hogy a félrenézést te kezdted a nevével :(

Ha nem akarod magadnak generálni a felesleges konfliktushelyzeteket, akkor ne csináld ezt ;)

Szerintem :)

Elküldve
félretéve az egész hülyeséget, eccer szeretnék eljutni a lurdihoz mikor ti is ott vagytok, biztos jo dolog.

csak messze vagyok :S

mit szoktatok ott művelni egyébként?

Semmi különöset, beszélgetünk, kajálunk, mozizunk ilyesmi.

Ja néha van ótószerelés is :(

Elküldve

hát na igen benéztem, és generáltam már nagyobb problémákat is de élek virulok ;)

am ha valaki meghallgat észreveszi hogy ha szivozok is csak hülyeségből, és nem szoktam én oylan messzire menni :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.