Novy Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 a spec hegesztőnél, az egyenáramosított ívnél erre probáltam rávilágítani, hogy ha azzal csinálják nem rohad szét a hegesztésnél sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 biztos ez? Mert nem épp olcsó, és nem épp a könnyű súlyáról híres a saválló lemez. Nézd meg akármelyik tizenéves Swiftet, nem látsz rohadó dobot. A lányomé 10 éves volt amikor eladta, és semmi baja nem volt a dobnak. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN FÓRUMOZÓNAK! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Nézd meg akármelyik tizenéves Swiftet, nem látsz rohadó dobot. A lányomé 10 éves volt amikor eladta, és semmi baja nem volt a dobnak. :( Nem lehet, hogy alumíniumból van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Nem lehet, hogy alumíniumból van? Nem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 haveroméké meg 4 szer volt foltozva... másiké meg csupa rozsda volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 fentebb írta Zsoltee, hogy nem saválló... (gyári dolgozó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 fentebb írta Zsoltee, hogy nem saválló... (gyári dolgozó) Az asszony Suzukija 14 éves, gyári dobbal. És az a röhely, hogy nem is kormos belül. Ezen már rég csodálkoztam. Jópár éves Swiftek kifufja kivül csillog, belül matt, de alig kormos vagy rozsdafoltos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Boldog Karácsonyt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Az asszony Suzukija 14 éves, gyári dobbal. És az a röhely, hogy nem is kormos belül. Ezen már rég csodálkoztam. Jópár éves Swiftek kifufja kivül csillog, belül matt, de alig kormos vagy rozsdafoltos. Hát szegénykém,azt a kevés kis rizspárlatot,amit az átereszt,attól nem is lesz kormos! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 rokon 15 éves szusiján gyári a dob, de a cső már több sebből vérzik. Ja és kormos a kipuufja... ja meg jó ha 2-3 évente cserélnek benne olajat... vezérműszíj cseréről még nem is hallottak, ami ezeknél 100e km-nél esedékes... ja, téligumi, és a legkisebb gyereknek amíg kellett volna sem volt ülésmagasító(már kinőtte)... viszont minden héten 1x, de akár 2x is le van mosva a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 ugylátszik suzuki igy vagy ugy a téma :( de nekem se kormos a kipuffom, nem is volt sose de rohadni rohad . a kromvég belső fala érintésre porlad ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Én tavaly cseréltem középső dobot (még a gyári volt rajta), hát bizony nem kevés rozsda volt rajta. Idén márciusban meg a katalizátort kellett cserélni, mert szétégett benne a porcelán. Ráadásul telenyomta vele a középsőt, így azt is le kellett szedni, :( szerencsére vissza lehetett tenni. Már most látom, hogy a tavasszal a hátsó dob lesz soron. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Én tavaly cseréltem középső dobot (még a gyári volt rajta), hát bizony nem kevés rozsda volt rajta. Idén márciusban meg a katalizátort kellett cserélni, mert szétégett benne a porcelán. Ráadásul telenyomta vele a középsőt, így azt is le kellett szedni :( , szerencsére vissza lehetett tenni. Nekem is van katalizátorom!Fent a polcon! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Nekem is van katalizátorom!Fent a polcon! ;) Ott van a legjobb helyen. :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok az összes fórumozónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 izéé katalizátor nélkül elképzelhető, hogy átmenjen a gép zöldkarin?? am univerzális katalizátorokkal mi a helyzet??? az is jo nekünk? katalizátor nélkül mennyivel megy jobban a szekér?? én katalizátorom még fiatal, 6 éves, venni kéne a bontobol egyet, aminek a külseje egyben van még, és kiütni belőle aporcelánt. és ha rendőr eseteg alánéz akkor legalább rá tudom fogni hogy ott van az pedig :( vegy nem érdemes és egy darab csővel ki lehet váltani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 más téma: borsodbol van itt rajtamkivül más is ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 izéé katalizátor nélkül elképzelhető, hogy átmenjen a gép zöldkarin?? am univerzális katalizátorokkal mi a helyzet??? az is jo nekünk? katalizátor nélkül mennyivel megy jobban a szekér?? én katalizátorom még fiatal, 6 éves, venni kéne a bontobol egyet, aminek a külseje egyben van még, és kiütni belőle aporcelánt. és ha rendőr eseteg alánéz akkor legalább rá tudom fogni hogy ott van az pedig :( vegy nem érdemes és egy darab csővel ki lehet váltani? Azt nem tudom, hogy nélküle átmenne-e, de az biztos, hogy jobban menne. Normál használat esetén pedig kevesebbet fogyasztana. Nekem is uni-t raktak fel, szal sztem mind1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 hát, lehet hogy turpiszkodás lesz a dologbol :( csak akkor nemárt beszerezni jopár acélcsavart, hogy cserénél legyen, mert azok tuti mégégnek egy év alatt. szonda, meg ezek mind a katalizátor előtt vannak, szoval az nem szol bele. egy egy órás szerelgetés pedig visszahozza a munka árát. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Félreérteés ne essék: Én nem azért vettem ki,mert így akartam tuningolni,csak nekem annyira el volt már tömődve,hogy lefojtotta azt a 60lovat is. 90-nél többet nem ment a szekér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Félreérteés ne essék: Én nem azért vettem ki,mert így akartam tuningolni,csak nekem annyira el volt már tömődve,hogy lefojtotta azt a 60lovat is. 90-nél többet nem ment a szekér. Értem én. Egy új meg 20e körül kezdődik, nekem is 22e volt hegesztéssel együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Értem én. Egy új meg 20e körül kezdődik, nekem is 22e volt hegesztéssel együtt. Akkor per/pill nem volt 20E-m erre,de nem is hiányzik,zöldkártyát meg amúgy is levelezőn csinálja,amióta a mostani procedúra szerint megy a vizsga. Nem fogják 5500-ön pörgetni üresben. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 és ha rendőr eseteg alánéz akkor legalább rá tudom fogni hogy ott van az pedig :( vegy nem érdemes és egy darab csővel ki lehet váltani? A rendőr nem néz alá, nem érdekli az őt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 A rendőr nem néz alá, nem érdekli az őt! :( Jaja!Max a büfékocsis kpm-es,de az meg elég ritka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts