FPepe Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 És az Opel a mai napig odafigyel a mozgáskorlátozottakra... A link egy Opel Vectránál mutatja ezt be, de érdemes megnézni az Opel Astra H-nál alkalmazott hasonló megoldást, illetve a rokkantak számára átalakított Movanót. http://www.opel.de/shop/specials/mobilitae...ile/content.act Köszi a képes segítséget :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 És az Opel a mai napig odafigyel a mozgáskorlátozottakra... A link egy Opel Vectránál mutatja ezt be, de érdemes megnézni az Opel Astra H-nál alkalmazott hasonló megoldást, illetve a rokkantak számára átalakított Movanót. http://www.opel.de/shop/specials/mobilitae...ile/content.act Azt nem tudom, hogy más márkáknál hogy működik ez, de felettébb dícséretes dolognak tartom az Opel részéről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 És az Opel a mai napig odafigyel a mozgáskorlátozottakra... A link egy Opel Vectránál mutatja ezt be, de érdemes megnézni az Opel Astra H-nál alkalmazott hasonló megoldást, illetve a rokkantak számára átalakított Movanót. http://www.opel.de/shop/specials/mobilitae...ile/content.act Ez a hátrafele nyíló tolóajtó ettől függetlenül is tök jó. Nekem legalábbis tetszik. Kombi autóknál még nem láttam ilyen megoldást, csak egyterűeknél, meg kisbuszokon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Azért nem csak ott... Bár elég ronda a lelkem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Ez majdnem ilyen: :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Azért nem csak ott... ... Bár elég ronda a lelkem... Na jó, van a pezsónak a za zizéje, de én arra gondoltam, hogy az amúgy is szép Astrán milyen jól néz ki. Szinte tuning, mint a felfelé nyíló ajtó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 trabantn is láttam valami ilyesféle megoldást, valami furgonféle volt.... kialakitva :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Azért nem csak ott... http://www.motormobiles2.de/autoberichte/p...1007_fb_01b.jpg Bár elég ronda a lelkem... Szerintem ez az egyik legjobb városi autós megoldás! Könnyű kiszállni, nem viszik el bal######ok, és nyáron ha nyitva hagyod és úgy mész van low cost klímád :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 van low cost klímád :( mééér, opelokon le lehet húzni az ablakot, az gyári extra ;) :) :( az is ilyen low cost klíma ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó89 Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Sziasztok 2002-es Astra F-ben szeretném kicserélni a műszerfal világítást kék színűre. Sajnos nem tudom annyi időre szétszedve hagyni, amíg megveszem bele az új égőket. :( Szeretném a segítségeteket kérni, hogy hova milyen típusú izzó kell és ezekból hány db. Előre is köszi üdv.: Jani Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 mééér, opelokon le lehet húzni az ablakot, az gyári extra :) :( ;) az is ilyen low cost klíma :D Külső keringetős levegő? :( Szélirányba hajlós gumianteRna! ;) Tiszta GA szusi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 janó nézz szét kicsit visszább vannak képek is de van egy link is amit majd belinkenek neked a komplett műveletről. na megtaláltam a lapot, csak pont átalakitják.... de ha adsz egy mailcímet akár privátban átküldöm neked az oldal képeit szövegeit.. üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Azt nem tudom, hogy más márkáknál hogy működik ez, de felettébb dícséretes dolognak tartom az Opel részéről. Németországban a Volkswagennek és a Mercedesnek vannak még jelentős érdemei ezen a téren... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Sziasztok 2002-es Astra F-ben szeretném kicserélni a műszerfal világítást kék színűre. Sajnos nem tudom annyi időre szétszedve hagyni, amíg megveszem bele az új égőket. :( Szeretném a segítségeteket kérni, hogy hova milyen típusú izzó kell és ezekból hány db. Zöld vagy kék egyremegy, nem? http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...&Itemid=105 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 hát ki is tárgyaltuk már, de szerintem aképek is magukárt beszélnek, zöld .... kék az sokkal szebb legalábbis nekem, de tápi piros verzioja is jobban tetszika zöldtől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 hát ki is tárgyaltuk már, de szerintem aképek is magukárt beszélnek, zöld .... kék az sokkal szebb legalábbis nekem, de tápi piros verzioja is jobban tetszika zöldtől. Nekem már piros-fekete. Fele kiégett. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó89 Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 janó nézz szét kicsit visszább vannak képek is de van egy link is amit majd belinkenek neked a komplett műveletről. na megtaláltam a lapot, csak pont átalakitják.... de ha adsz egy mailcímet akár privátban átküldöm neked az oldal képeit szövegeit.. üdv. Hali Köszi a segítséget, megfogadom a tanácsodat és szétnézek kicsit a fórumon... Azt is megköszönném, ha a link-et (v. képeket, szövegeket) el tudnád küldeni a kosikjanos@freemail.hu-ra üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Hali Köszi a segítséget, megfogadom a tanácsodat és szétnézek kicsit a fórumon... Azt is megköszönném, ha a link-et (v. képeket, szövegeket) el tudnád küldeni a kosikjanos@freemail.hu-ra üdv. ,megy a cucc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 ,megy a cucc kap6ok énis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 kap6ok énis? Ott van a link az előző oldal alján. Az miért nem jó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 átalakitás altt van az oldal tegnap legalábbis ugy volt ha kapok mailt mehet persze Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Ott van a link az előző oldal alján. Az miért nem jó ? Jó aaz. Aszittem, hogy van más is és az kerül neki elküldésre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 egyébként van más is csak az most elkajlodott, panelos leddel való megvalsítás, ami szerintem 99% ban kiküszöböli a foltosságot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 hát ki is tárgyaltuk már, de szerintem aképek is magukárt beszélnek, zöld .... kék az sokkal szebb legalábbis nekem, de tápi piros verzioja is jobban tetszika zöldtől. Szerintem a kék már tömegcucc,nekem pl fehér ledek vannak bent! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 ami ugyebár kékesen világit, egy picurit. most egyébként sokmindnere lehet azt mondai tömegcucc pl a borbet felni is kék led is neon is láda is angel eyes is turbo is ültetés is kipuff is de sorolhatnám reggelig, de nincs értelme kinek mi tetszik, lehet fikázni dícsérni véleményezni kinek mi tetszik szerintem és tényleg csak az számít, meg az hogy minőségi kivitel legyen. ha valamit sokan megcsinálnak, az lehet azért van, mert tényleg nyerő a design. pl nekem is tetszik a kék, ugyhogy az lesz nekem is egyszer ha sikerül, csak kicsit másképp mint másnak, pl a műszerfalban nemlesz minden kicserélgetve, lesz ami marad sárga, lesz ami majd piros lesz lesz ami meg kék. lehet kicsit tirki tarka lesz, de majd akkor homogenizálok ott is de lényeg hogy nekem tetszedjen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts