Agressor Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 SXP, Agressor! Ma voltam kint este a Börsi Baumaxnál, kipróbáltam a friss havat. :lol: Sajnos ez most annyira csúszik, hogy teljesen élvezhetetlen. :) Én a Camponánál. Csak annyit mondok, hogy szöges gumi nélkül felejtsd el! :twisted: 5 cm vastag tükkkörjég... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Knight! Az F Astrában még X-es motorkódúak az ecotec-ek, bár fogalmam sincs, melyik euro besorolást jelenti ez. Szerintem csak a kettest. Agressor! Ugyanez a helyzet itt a Baumaxnál is. Majdnem elnyomtam az új hátsó felnit megint. Előtte egy órával raktuk fel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Én a Camponánál. Csak annyit mondok, hogy szöges gumi nélkül felejtsd el! :twisted: 5 cm vastag tükkkörjég... Nem tudom mit Camponáztok meg Baumaxoztok, én a Hungárián csináltan oly drifteket, hogy csak bámultak a villamosmegállóbol...a csajok :) Kess! Szeriontem a közlekedés teljesen normális. Mindenki nagyon óvatosan ment (kivéve egy audist + engem :twisted: ) De szerencséjére a böszme audival még meg tudott álni melött a seggembe jött volna :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január28, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január28, 2004 Ma a HÉV járművemmel mentem dolgozni de olyan über######a a futóműve, hogy sehol nem tudtam keresztbe tenni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Renzso amíg nics előttem senki addig jó... én pl. 45 perc alatt értem be a lehel térre otthonról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Renzso amíg nics előttem senki addig jó... én pl. 45 perc alatt értem be a lehel térre otthonról ez én voltam :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Ma a HÉV járművemmel mentem dolgozni de olyan über######a a futóműve, hogy sehol nem tudtam keresztbe tenni! :) mé? nem mennek a pacik??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január28, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január28, 2004 De csak gyorsabb BKV-val! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 ja akinek még bérlete is van :) én utálok BKV-zni, mert 1 óra alatt érek be a melóba, autóval meg jó időben 30-40 perc (ilyenkor meg 1 óra) ha lenne normális BKV közlekedés, akkor énis inkább otthon hagynám az autómat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Renzso amíg nics előttem senki addig jó... én pl. 45 perc alatt értem be a lehel térre otthonról Hát pont ez benne a lényeg. Úgy menj, hogy ne legyen elötted senki!!! :) Aki meg mégis azt le kell tolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Ma a HÉV járművemmel mentem dolgozni de olyan über######a a futóműve, hogy sehol nem tudtam keresztbe tenni! :lol: Kézifékrő még nem hallottááááá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Kézifékrő még nem hallottááááá :) Látszik, hogy nem jársz Békával, ott csak "Vészfék" van... :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Látszik, hogy nem jársz Békával, ott csak "Vészfék" van... :roll: :wink: voltam UPn a 7végén és láttam a verdád megint... hiányzik róla az a szép felni, így acéllal nem az igazi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 ... hiányzik róla az a szép felni, így acéllal nem az igazi :wink: Viszont egy fokkal jobban tapad... :wink: És milyen ronda mocskos! :) Viszont én is láttam valakit, metálzöld ötajtós Astra, ezüst alufelni, első szélvédőn www.opelklub.hu matrica. :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Viszont egy fokkal jobban tapad... :wink: És milyen ronda mocskos! :) az még haggyán, de jöttek megnézni a verdám,h becsekkolják megveszik-e és meglátták sztem bokánfosták magukat... mondtam nekik,h így néz ki egy 94es autó, ami napközben a hungárián parkol :shock: amúgy mikor feltettem a télit, még a hó elött nagyyon élveztem a kis slikk gumikat mindenhol csikorogtak, mint vadállat :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Látszik, hogy nem jársz Békával, ott csak "Vészfék" van... :roll: :wink: Még a vezetőnél sincs rögzítő fék???? :roll: Na nehogy mán...a Tomi meg vezette azt a kib@szott hosszú zöldet :lol: Te az utasfülkékről beszélsz. én meg a pilótáról. Elbeszéltél mellettem. :!: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Azért szeretek ilynekor vezetni, mert a mazsolák nem jönnek ki, a vérprofik meg már az árokban vannak :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Azért szeretek ilynekor vezetni, mert a mazsolák nem jönnek ki, a vérprofik meg már az árokban vannak :) :lol: :D Zsoltika, ez már nem a Níd for Szpíd, ébreggyé fel! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Renzso nem is használja ilyenkor az autóját!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Azért szeretek ilynekor vezetni, mert a mazsolák nem jönnek ki, a vérprofik meg már az árokban vannak :) :lol: :D na meg az utált szomszédok az árokban :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Tomi! Te tényleg szoktad vezetni a hosszú zöldet? Renzso! Csak a szád nagy... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Tegnap az Egérúton kifelé az egyik pirosnál mellém állt egy Pözsópartner puttonyos. Jól körbenézte az autómat, majd sárgánál nyomott egy kövéret, és azt hitte, a jégpáncélos úttal kiegyenlítődtek az esélyeink... :) (még nem sóztak) Sajnos meg kellett neki mutatnom, hogy tévedett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Tegnap az Egérúton kifelé az egyik pirosnál mellém állt egy Pözsópartner puttonyos. Jól körbenézte az autómat, majd sárgánál nyomott egy kövéret, és azt hitte, a jégpáncélos úttal kiegyenlítődtek az esélyeink... :) (még nem sóztak) Sajnos meg kellett neki mutatnom, hogy tévedett. :lol: :twisted: egérstreet és környéke jó hely, nekem ilyen tegnap a sztmiályin meg a thököly volt, de tartottam az opelek becsületét :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
biv Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 ha rossz is a kép de jol láthato a tengely amibe a spirál megy be azon forog egy mágnes és a réz tányéron pedig ott van a mutato a magnes és a réz tányér közt fizikai kapcsolat nincs a mutatot egy rugo fesziti vissza szoval ezek közül halhat meg valami mas nem nagyon van a kmoraban KOszi akkor szetszedeem az orat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Fiuk Jányok ! mijaza egér street? hun van az? mijaz? csak nekem ösmeretlen?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts