szobikari Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Konkrétan az érdekel, hogy egy Opel Zafira A és egy Vauxhall Zafira miben tér el. Itt már próbáltad ? http://www.vauxhall.co.uk/vx/carsandvans/b...randName=zafira bocs a dupláért :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Astrában ( G ) nálunk is van 1.2es :( 16V 75 ló Tegnap láttam is eladót :P Azt tudom, de most F-ről volt szó. Asszem az 1.2-es is porlasztós volt, majd' 60 LE-t tudott az is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Astrában ( G ) nálunk is van 1.2es :( 16V 75 ló Tegnap láttam is eladót :P Hát elég vicces dolog. Nem tudom mi értelme volt az 1.2 nek. Biztositást nézve az 1.4 ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Hát elég vicces dolog. Nem tudom mi értelme volt az 1.2 nek. Biztositást nézve az 1.4 ugyanaz. Nekem volt 1.2-es G-m 1évig,hát igen gyenge, mit mondjak.Jobb, ha nem is beszélek róla.Max. 1-2 emberrel lehet vele elfogadhatóan közlekedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 hiába" sok " lovas de nyomaték elmarad szerintem no én se nagyn ugrálok az 1.4 esemmel:S bár 15 év van köztük fejlesztésben kb de 10 biztos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Lehet, de akárhogyan is olvasom, ebben a mondatban több az irónia, mint a tisztelet... ha enyire rosszindulatu lennék, akkor inkább azt mondanám, hogy több benne a szemtelenség, pimaszság, köcsögség, stb, de nem irónia irónia az kicsit ha jol emlékszem az irodalmi tanulmányaimra... egyébként remélem nem haragszik meg gabi se mert nem ugy gondoltam, csak pár oldallal előbb, elég jot derült a társaság, gabit is beleértve ezen a muksó témán :( szoval csak a jokedv miatt. amugy is a muksót én joértelemben használom, kedves kis figurákat értek alatta, mint pl gabi is :P Őt látni kell eccer bevetés közben :cry: és itt nem rallyra gondolok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 ha enyire rosszindulatu lennék, akkor inkább azt mondanám, hogy több benne a szemtelenség, pimaszság, köcsögség, stb, de nem irónia irónia az kicsit ha jol emlékszem az irodalmi tanulmányaimra... egyébként remélem nem haragszik meg gabi se mert nem ugy gondoltam, csak pár oldallal előbb, elég jot derült a társaság, gabit is beleértve ezen a muksó témán :cry: szoval csak a jokedv miatt. amugy is a muksót én joértelemben használom, kedves kis figurákat értek alatta, mint pl gabi is :D Őt látni kell eccer bevetés közben ;) és itt nem rallyra gondolok... Ne udvarolj neki. :( :P Nem sértődött ő meg. Szerintem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 de ha mégis, csak fogd meg a seggét és megbékél :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Értem én a viccet :D "Elég lesz egy szimpla köszönöm is" :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 hát erről van szo gabi :( de azé tényleg kösz hogy veszed a lapot :P na amjd eccer ha legközelebb egy rallyn leszünk megfogom a seggét is ha azt szereti :cry: majd a megállapítások tényét közlöm is :D "puhaaaa kemééééény" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Na azért hagyjuk az ilyenfajta személyeskedést :( Ha jót akarsz magadnak, a lányok seggének keménységét vizsgálod inkább :cry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Már megint nagyon megy itt ez a seggfogdosós téma! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Már megint nagyon megy itt ez a seggfogdosós téma! :( nők szerint minden férfi látens homoszexuális van benne valami :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Férfibarátság mi!? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Már megint nagyon megy itt ez a seggfogdosós téma! :( És fogadjunk megint az én nyakamba lesz varrva :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 És fogadjunk megint az én nyakamba lesz varrva :( Te voltál az? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Te voltál az? :( Méér, kellett volna? :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Megint megjelent az E85-ös cikk folytatása.... Totalcar - SAAB átalakitás... Ha lenne pénzem becsszóra vennék egy olcsóbb autót és átalakitanám.... na majd ha lesz második. Habár... végigolvasva, nem tudom mit csinál az elektronika, ha a tartályban keverék van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Megint megjelent az E85-ös cikk folytatása.... Totalcar - SAAB átalakitás... Ha lenne pénzem becsszóra vennék egy olcsóbb autót és átalakitanám.... na majd ha lesz második. Habár... végigolvasva, nem tudom mit csinál az elektronika, ha a tartályban keverék van... Én a 40-et is sokallom egy 1000Ft-os elektronikáért :( Szal ha az omega bioetanolos lesz a jövőben (ennek két feltétele van: 1. legyen elég kút 2. olcsóbb legyen mint a benzin), akkor magamnak csinálok ilyen elektronikát :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Én a 40-et is sokallom egy 1000Ft-os elektronikáért :( Szal ha az omega bioetanolos lesz a jövőben (ennek két feltétele van: 1. legyen elég kút 2. olcsóbb legyen mint a benzin), akkor magamnak csinálok ilyen elektronikát :P Erre gondoltam én is, igy persze drága de meg lehet csinálni... Amugy belenézve ugy a képröl, analógnak tünt.... ugyhogy nagy kunszt nem lehet. Csak az elgondolkodtató, hogy miért nem látszott a különbség a mérések között?, hogy tényleg fordulatszámfüggő lenne? Inkább arra gondolok, hogy csak a hosszabb impulzusokat (terhelés) nyujtja el. Habár ennek ellentmond, hogy álitólag már alapjáraton érződött a hatása... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Erre gondoltam én is, igy persze drága de meg lehet csinálni... Amugy belenézve ugy a képröl, analógnak tünt.... ugyhogy nagy kunszt nem lehet. Csak az elgondolkodtató, hogy miért nem látszott a különbség a mérések között?, hogy tényleg fordulatszámfüggő lenne? Inkább arra gondolok, hogy csak a hosszabb impulzusokat (terhelés) nyujtja el. Habár ennek ellentmond, hogy álitólag már alapjáraton érződött a hatása... Hát jah, kis ellentmondások vannak a dologban :( Amúgy én biztosan procis digitális megoldást csinálnék, amibe lehet jelleggörbét írni :P Azzal lehetne elérni egy optimális fogyasztás/erő párost :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Hát jah, kis ellentmondások vannak a dologban :( Amúgy én biztosan procis digitális megoldást csinálnék, amibe lehet jelleggörbét írni :P Azzal lehetne elérni egy optimális fogyasztás/erő párost :cry: Na igen, de akkor már illene azokat a jelleggörbéket ki is kisérletezni, optimalizálni.... és akkor az pénzbe kerül.... és igy hamar eléred a 40 ezret..... Ha majd elterjed egy kicsit az E85 akkor lehet, hogy jó üzlet lenne. Habár a megtakaritás nem is olyan rengeteg: az E85 is valahol 220FT körül van. Esetleg, ha a pálinkafözöböl egyenesen beletöltöm a szeszt a tartályba... de akkor meg baj van a vizzel... nah... asszem mégsem fogunk olcsóbban autózni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Jelenleg a 220Ft sokkal olcsóbb, mint a 300Ft! Ha csak 10%-kal enne többet az etanolból, akkor is legalább 15% a megtakarítás. Azaz 10000Ft-os tankolásonként 1500Ft. Ami nem rossz ;) Viszont ha raknak rá jövedéki adót (ahogy ismerem a magyar mentalitást, fognak... :( ), akkor már biztos nem éri majd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 A szerelőmester mondta, hogy vhol Bp-en szerelnek vízbefecskendezést autóba.Tud vki erről vmit?Érdekel a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Na már találtam is 1et. EZ Mi a véleményetek, különösen az MF2-ről.Milyen egyéb átalakítást igényel a motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts