mackosajt Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 nah és a lényeg.. ez tényleg elég OFF csak azért nem írtam máshova, mert sztem is dobja át egy modi ezeket csevegőbe.. vagy ha van telcsis HW-ba....és igy talán egyszerübb... thx Annyi a bibi, hogy a tagsági nélküli fórumozóinknak a HW-s rész zárt kapukat mutat. :( Ha ennyire Offnak tekintjük, akkor inkább rekesszük be a telefonokról a csvegést. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 ideje lenne nem ezért mondtam a témát :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Ma átkötöttem 1 másik bitosítóhoz. Nem tudom miből gondolta az eddigi, hogy bonuszban ugrok 1-et, és még többet is fizetek, mikor 7-8 másiknak van jobb ajánlata az övéknél. Így éves szinten nyerek kb 5e ft-ot. Tudom sokaknak nem sok, de ebből a pénzből vehetek 1 nadrágot az egyik "kölkömnek" akár. "A másiknak meg majd jövő ilyenkor" :( . Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Ma átkötöttem 1 másik bitosítóhoz. Nem tudom miből gondolta az eddigi, hogy bonuszban ugrok 1-et, és még többet is fizetek, mikor 7-8 másiknak van jobb ajánlata az övéknél. Így éves szinten nyerek kb 5e ft-ot. Tudom sokaknak nem sok, de ebből a pénzből vehetek 1 nadrágot az egyik "kölkömnek" akár. "A másiknak meg majd jövő ilyenkor" :( . Sztem én is váltani fogok, nekem is ugyanez van, egyet lépek bonuszban felfelé, és mégis 2 ezerrel többet kéne fizetnem (negyedévente). Másik biztosítónál éves szinten 20e körül lenne kevesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Sztem én is váltani fogok, nekem is ugyanez van, egyet lépek bonuszban felfelé, és mégis 2 ezerrel többet kéne fizetnem (negyedévente). Másik biztosítónál éves szinten 20e körül lenne kevesebb. Én akár 100 forint különbségért is átmennék, már csak az elv miatt is! A Netrisk pillanatok alatt elintézi, ingyen gyorsan. Az a bajom, hogy emelkedő bónuszom ellenére a díjam is emelkedik, és sajnos mégis ez adja a legolcsóbb díjat. Hogy száradna rájuk a bőr!!!!!!!! No nembaj! Kárpótolom magam a motoromnál. Ott kéjesen mondtam fel a szintén 4000-el emelkedő biztosításomat és kötök rá egy 10000-el olcsóbb veterán biztosítást! He-he... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Én akár 100 forint különbségért is átmennék... Meg is tettem a lépéseket az ügyben :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Én maradok, és ami a legdurvább, hogy ugye újrakötéssel, az Aegonnál. Ha semmit nem teszek, akkor 52 az éves díj, de újrakötve(régit felmondva, és újat kötve) 25788. Minden Aegonos tegyen így, amíg nem késő. Ja, és a Netrisk.hu-n számoljon. A biztositas.hu egy kalap sz@r. Ott ugyanis ugyanúgy 52 jött ki, miközben az Aegon oldalán is 25-öt számoltam... Pepe! Te hol számoltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Nekem csökkent volna úgy is, ha maradok a mostani biztosítómnál (Union), negyedéves szinten több mint 2ezer Ft-tal. Mivel most töltöttem be a 30-at, így már jár egy jelentősebb korkedvezmény is. Viszont idén az Aegon nekem is olcsóbb lett (-8ezer éves szinten), ezért búcsút is intettem az Unionnak. Úgyhogy 2008-ban 53 helyett "csak" 32-t kell fizetnem :cry: . Végre valami előnyöm is származik abból, hogy öregszem :P . :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 ...Pepe! Te hol számoltad? Én mindhárom helyen kiszámoltam, kb. ugyanaz jött ki mindig, az ideinél 2000-el több negyedéves díj (11700), újrakötve is. Most a Generalihoz megyek át 7500Ft negyedéves díjért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Én maradok, és ami a legdurvább, hogy ugye újrakötéssel, az Aegonnál. Ha semmit nem teszek, akkor 52 az éves díj, de újrakötve(régit felmondva, és újat kötve) 25788. Minden Aegonos tegyen így, amíg nem késő. Ja, és a Netrisk.hu-n számoljon. A biztositas.hu egy kalap sz@r. Ott ugyanis ugyanúgy 52 jött ki, miközben az Aegon oldalán is 25-öt számoltam... Pepe! Te hol számoltad? Én is az Aegonhoz kötöttem át a Postától. 26244 a 30752 helyett. Én is az Aegon oldalán számoltam, és ott is töltöttem ki az adatlapot, amit kinyomtattam, aláírtam és feladtam a "postán". :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 posta.... dolgozó lány annyukat a postának már nyáron elsőbségivel ajánlva adtunk fel egy levelet két hét alatt ért fel máskor 3 nap és ottvan a sima mezei levél most feladtam egy csomagot, hétfőn, és még ma se ért oda..... aki meg a csomagot várja és kifzette már irja a mailt, hogy mivamár meg hétfőig vár meg stb ugyhogy hétfőn ha nem kapja meg kedden mehetek a postára, de ott megcsak annyit fognak mondani: 2 hét mulva lehet érdeklődni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 eza dolgozó nagyon király :P a "dolgozó lány annyukat" akkor :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Hali! Egy biztosítós kérdés, Most fogom átiratni az autót a nevemre dec. elején. Számolgattam online pl. MÁV 56000 kb. 2007 dec eleji kötéssel, 2008 jan. 1 -el pedig 36000 kb. Ha megkötöm Decemberben akkor,2008-tól a 36-ot fizetem,vagy megmarad 56-nak? :( Mondjuk lehet azt a 3 hetet kibirom biztosítás nélkül és január 1-től kötök,az a biztos. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Hali! Egy biztosítós kérdés, Most fogom átiratni az autót a nevemre dec. elején. Számolgattam online pl. MÁV 56000 kb. 2007 dec eleji kötéssel, 2008 jan. 1 -el pedig 36000 kb. Ha megkötöm Decemberben akkor,2008-tól a 36-ot fizetem,vagy megmarad 56-nak? :( Mondjuk lehet azt a 3 hetet kibirom biztosítás nélkül és január 1-től kötök,az a biztos. :P Sztem jobban jársz, ha kivárod a jövő év elejét, tehát 2008-tól kötöd. Ha az átírást dec. 15 után csináljátok, addig még érvényes lesz az eddigi biztosítás, az átiratás után meg lesz 15 napod, amíg közlekedhetsz vele bizti nélkül -> egy napod se esik ki :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 az átiratás után meg lesz 15 napod, amíg közlekedhetsz vele bizti nélkül -> egy napod se esik ki :( Van rá türelmi idő? ezt nem tudtam, akkor így teszek. köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Van valakinek pontos információja arról, hogy a kontinensen forgalmazott Opelek és az angliai Vauxhallok műszakilag mennyire azonosak (beleértve, hogy a kormány a másik oldalra kerül)? Konkrétan az érdekel, hogy egy Opel Zafira A és egy Vauxhall Zafira miben tér el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 én láttam egy műsort, és abban egy olyan astrát törtek egy oszlop tesztelésénél, mint a miénk, és még a kárpit szine is ugyan az volt, de műszakilag hát nemtom, de szerintem azokban nagyobb mocik is előfordulnak nem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 mi van ezekkel az auto árakkal??? pár napja 300 ig végignéztem vagy 50 hirdeést, most meg 300 aaltt szinte auto sincs :( változik az időjárással az autok ára?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Megváltoztak a szokások. 10 éve még tavasszal volt nagyobb piaca a kocsiknak, most meg télire vásárolnak. Vagyis ilyenkor picit fentebb kúszhat az irányár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 hát de ezt akkor se értem egy hete is tél volt már és akkor volt a béka segge alatt most meg már igen csak ugyan az az ára mint féléve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 mivel az olcsókat megvették, így kizárásos alapon csak drágábbat találhatsz :() Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 én láttam egy műsort, és abban egy olyan astrát törtek egy oszlop tesztelésénél, mint a miénk, és még a kárpit szine is ugyan az volt, de műszakilag hát nemtom, de szerintem azokban nagyobb mocik is előfordulnak nem?? Sztem nagyobbak nem, csak másmilyenek. Tudomásom szerint azokból létezett 1.2-es is, meg porlasztós motorokat is tettek beléjük (pl. 14NV). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 valami porlasztos mocirol én is hallottam.... astrába 1.2 es??? az szép lehetett..... én vectrárol olvastam anno vauxhal néven, hogy 250 es tiltást nem tették bele.... szerintem az nem kis motoors lehetett már akkor... bár egy 2000 turbos megy annyit. és annyit megvettek most a héten???? kicsit furcsának hiszem, de meglehet az is hogy soknak most járt le a hirdetése.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 jaja a kis muksó :( (Gabi) is ezt szokta emlegetni... Lehet, de akárhogyan is olvasom, ebben a mondatban több az irónia, mint a tisztelet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 valami porlasztos mocirol én is hallottam.... astrába 1.2 es??? az szép lehetett..... én vectrárol olvastam anno vauxhal néven, hogy 250 es tiltást nem tették bele.... szerintem az nem kis motoors lehetett már akkor... bár egy 2000 turbos megy annyit. és annyit megvettek most a héten???? kicsit furcsának hiszem, de meglehet az is hogy soknak most járt le a hirdetése.... Astrában ( G ) nálunk is van 1.2es :( 16V 75 ló Tegnap láttam is eladót :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts