opelastras Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 14000 az mi volt??én valami olyanra emlékszem... Talán a márkaszervizek óradíja??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 ez az 5 ezer, ha azt veszem egy két cuccot még kapok is érte egyből fixen, akkor nem is sok, egy évre. kedvezményeken meg egy használt auto vételekor egyből visszajön, ha csak egy teszem azt fék felujitást nézek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Talán a márkaszervizek óradíja??? :( :P :cry: :D Mondjuk annyira nem vicces ;) ez az 5 ezer, ha azt veszem egy két cuccot még kapok is érte egyből fixen, akkor nem is sok, egy évre. kedvezményeken meg egy használt auto vételekor egyből visszajön, ha csak egy teszem azt fék felujitást nézek.. Pontosan. Ha csak egy éveben mondjuk veszel egy komplett új fékrendszert, másikban egy vezérlést, és mondjuk unixban vásárolsz, az EDC miatt máris visszajön majdnem a teljes klubtagsági. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 ez az 5 ezer, ha azt veszem egy két cuccot még kapok is érte egyből fixen, akkor nem is sok, egy évre. kedvezményeken meg egy használt auto vételekor egyből visszajön, ha csak egy teszem azt fék felujitást nézek.. Nekem az 5000 forint bőven megtérül egy év alatt, de ebben nemcsak az autóalkatrészek kedvezménye van benne a Csergőnél, hanem az EDC által nyújtott kedvezmények is (szórakoztató elektronikai cikkektől a számítástechnikán át egészen a virágvásárlásig). A fővárosban élőknek tényleg könnyebb ezen a téren. Az EDC-lista egyébként megtalálható az interneten a MOTE honlapon keresztül is, ott a címlistát végignézheted, hogy a Te környékeden hol tudnád érvényesíteni az egyéb kedvezményeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 nem volt még autom szervizbe, szoval munkadij nem... ha lesz saját kocsi, akkor lesz 5 ezres tagságim, ez nem vita tárgya :cry: talira is jolenne járni, legalább eccer kétszer, és találkozni itteni arcokkal :( gabival eccer már majdnem végignéztünk egy rallyt, csak nem voltam biztos benne, hogy ő volt az :P de kiderült ő volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 AGIP it helyben is fent van a kedvezményt adók közt miskolcon elvileg sok hely van, igaz keveset látogatok, egy év alatt elemgy 1000 liter benzin, szoval 5 ftal számolva már csak abbol visszajön, és az unixbol meg most is kellene pl egy termosztát... no majd még meglátom, lehet hamarabb belépek, de saját kocsihoz lenne az igazi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Ha esetleg nem a 3500-öst, hanem mégis az 5k-st választod, akkor EDC-s kártyát kapsz, amit az országban vagy 10000 helyen elfogadnak elvileg. Igen, én abban gondolkodom, nem kifejezetten a fennti kedvezmények miatt, bár azok sem jönnek rosszul :( . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 gabival eccer már majdnem végignéztünk egy rallyt, csak nem voltam biztos benne, hogy ő volt az :( de kiderült ő volt :D De most már tudod legalább, ha egy állandóan feltűnően jókedvű kis csapat van a pálya szélén, akkor ott valszeg egymást fárasztjuk a navigátoraimmal, hülye poénok segítségével :P Főleg ha mindenki sárga pólóban feszít :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 igen a sárga póló miatt mondjuk leeshetett volna.... :P de én igazábol csak egy kis muksot láttam legyeskedni egy fiatal csajszi körül, Te voltál az :cry: meg ugyan azt a sárgapólós sráccott vettem le mellel, mikor megfordult, és majdnem nekemjött :( a két szaklsz közt, mikor mentem le a kocsihoz kajolni ti meg jöttetek felfelé...oda ahol kis elsőkörbe befirkált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Persze azt nem vetted észre, hogy nem legyeskedés volt az, hanem próbáltam túltenni Misu unokahugán, aki nem igazán engedte, hogy enyém legyen az utolsó szó. Misuék jól szórakoztak ezen :( Doktor főnök jól beesett pont előttünk. :P Mondtam is a többieknek, hogy megjött a főnök... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 hát 25 m ről ugy tünt, de lényegtelen az a lényeg hogy központba voltál és annyi :P am én se szeretem ha tultesznek rajtam :cry: keveseknek szokott sikerülni :D (nekedse :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 további jo forumozást én lépek lassan tartalékra, holnap ujra szerviz, és lehet megint gumisba leszek, és ha még tart a szezon kell is a pihenés :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 de én igazábol csak egy kis muksot láttam legyeskedni egy fiatal csajszi körül, Te voltál az :D Ez durvanagy..... :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 de én igazábol csak egy kis muksot láttam legyeskedni egy fiatal csajszi körül, Te voltál az :cry: :( Ez a poén akkorát ütött, hogy fáj a nevetés! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Nem röhög, fexik, alszik! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 de én igazábol csak egy kis muksot láttam legyeskedni egy fiatal csajszi körül, Te voltál az :P Hát ez kész!Leestem a székről! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 öhh valamit jol leirtam ezekszerint :( (csak az igazat) na ennyi elég is volt a poénbol... most jön a lényeg: ma ugy döntöttem befizetem az 5 ezres tagságit. ez az elhatározásom egészen addig is tartott, mig rá nem ütöttem ujjal! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! haverom combjára, mert hülyéskedtünk. erre előveszi a teloját és berepedt a kijelzője, de ugy hogy a plexinek baja sincs de a kijelző kész.... nokia valamilyen de az a lényeg a kijelző 10-11 rupi... nem hogy a tagságit nem marad igy pénzem befizetni, de még a most eladott erősítőm ára is elkuszik szépen. baszzamaeg:S ja adományokat elfogadok nagyobb érdeklődés tekintetében adok számlaszámot is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 öhh valamit jol leirtam ezekszerint :( (csak az igazat) na ennyi elég is volt a poénbol... most jön a lényeg: ma ugy döntöttem befizetem az 5 ezres tagságit. ez az elhatározásom egészen addig is tartott, mig rá nem ütöttem ujjal! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! haverom combjára, mert hülyéskedtünk. erre előveszi a teloját és berepedt a kijelzője, de ugy hogy a plexinek baja sincs de a kijelző kész.... nokia valamilyen de az a lényeg a kijelző 10-11 rupi... nem hogy a tagságit nem marad igy pénzem befizetni, de még a most eladott erősítőm ára is elkuszik szépen. baszzamaeg:S ja adományokat elfogadok nagyobb érdeklődés tekintetében adok számlaszámot is :P Melyik ujjad volt??? "Kúva kölök"!!! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 nemtom de igen erős lehetett, vagy csak a nokiák ennyire fosok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 nemtom de igen erős lehetett, vagy csak a nokiák ennyire fosok... Ebben lehet vmi. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 hmm. ez elég gáz.. és fura is.. :S ugye nem akar átverni az illető.. bár gondolom nem erre utazott és nem tartotta a zsebében direkt a berepdt kijelzős telefont.... Ennyire fost.. nekem szegény SE-nom már repült egy pár isteneset, még aszfaltra is, de semmi baja...(kivéve hogy rücsis aszfalt volt, és az csöppett megkarmolászta :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 hmm. ez elég gáz.. és fura is.. :S ugye nem akar átverni az illető.. bár gondolom nem erre utazott és nem tartotta a zsebében direkt a berepdt kijelzős telefont.... Ennyire fost.. nekem szegény SE-nom már repült egy pár isteneset, még aszfaltra is, de semmi baja...(kivéve hogy rücsis aszfalt volt, és az csöppett megkarmolászta :( ) Bakker én meg finomkodok itt. :cry: SE rulez. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Bakker én meg finomkodok itt. :D SE rulez. :P Úgy legyen!Indítsuk el az SE forradalmat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OPEL+SonyEricsson :cry: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 ....(csak az igazat).... Noigen, elég szemléletesen :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Csakis SE! Soha más telóm nem volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts