Tiv. Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Egyre jobban hiányzik az omega... :( És nem azért mert a robogó már nem reális közlekedési eszköz az ilyen időben... :P Meddig kell még nélkülöznöd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Anyagilag nekem is bejött anno, de azért voltak kemény napok, amikor gyalog kellett felfutni a 10. emeletre és közbe már telefonáltak, hogy hol vagyok már, mert fuvar van.Pfff szóval.... Azt nem mondtam hogy vissza sírom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Persze, a biztosító sok indokkal próbálja magát kihúzni, de mivel az országban nincs törvényileg előírva a téli gumi használata, ezért hivatalosan nem tagadhatja meg ennek hiányában a kárkifizetést. Tudomásom szerint még Ausztriában is csak a (3,5 tonna feletti) teherautóknak és a buszoknak kötelező a téli gumi + hólánc. Hozzáteszem, Ausztriában régóta elterjedt és természetes a téli gumi használata a lakosság körében, csak Magyarországon jött nemrég (ha szabad így fogalmaznom:) "divatba" a téli gumi, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Meddig kell még nélkülöznöd? Inkább nem is mondok semmit, mert akkor megint lesz valami überszopacs. :( Jelenleg még mindig a termoszházat kéne rendbe vágni, aztán már csak pár apróság, és lehet vinni műszakira. Talán jövő hét végén, ha minden jól alakul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 a képem alatt lévő forumlakó szót meg lehet változtatni?? mert sokmindnekinek más van, nekem meg évek ota csak az és eddig nem sikerült megtalálni azt hogy lehet megváltoztatnom Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 szerintem klubtagsági kell hozzá :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Mondjuk akkor tuti megváltozna:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 a képem alatt lévő forumlakó szót meg lehet változtatni?? mert sokmindnekinek más van, nekem meg évek ota csak az és eddig nem sikerült megtalálni azt hogy lehet megváltoztatnom Vezérlőpult- személyes adatok - adatok szerkesztése - titulus elvileg át kell tudnod írni. Ha nem, akkor szólj. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 köszi maci :( már sikerült, eddig mindig mást hallottam, ugylátom az előtted szóló urak se tudják jol :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 miért ment le ennyire az F es astrák ára? egy éve néztem és 400 alatt nem is volt most meg 260tol indulnak és 500ig meg van vagy 300 a használauton :-O Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 miért ment le ennyire az F es astrák ára? Ezen én is elgondolkodtam. Amikor 2002 év végén utolsó körben behozattam a kocsimat még bőven millió felett volt az ára. Most meg... Haverom négyszázvalamennyiért olyan hibátlan, megkímélt 94-est vett, hogy nem hittem a szememnek. Szerintem az egyik nyomós ok az, hogy amiket néztél, azok pár év múlva betöltik a 15-öt, így vagy már nem vagy csak 1-2 évre adnak rá hitelt. Így akinek nincs sok kp.-je, az inkább hitelképesebb autó vesz, aki meg meg tudná venni kp.-re, annak meg fiatalabb, jobb autó kell. Másodsorban már a G Astrát is igencsak akciókkal szórják kifelé. Pedig jó kis autók ezek. Ha mondjuk nagyon megtörném vagy ellopnák valószínűleg sokkal olcsóbban hasonlót vennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 hát ugy 15-8 éveseket néztem 260- 500ig azon filozok, hogy kasznizni tudok, mocit ha kell kompletett lehet 100 környékén, nyáron ha lesz melo/ fizu akkor télére venni kellene egy öregecske gépet. lehewt sok lové rámegy a rendbehozásával, de olcson meg lehet venni, és apránként nem tünik annyira fel a sok beelölt pnz, mintha vennék egy joval jobb, de drágább vasat... elgondolkodtató dolog:) másik téma: gondolkozok saját téma létrehozásásn. azt szabad neekm is vagy kellhozzá valami klubtagsági vagy hasonlo??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 másik téma: gondolkozok saját téma létrehozásásn. azt szabad neekm is vagy kellhozzá valami klubtagsági vagy hasonlo??? esetleg nem árt, ha van valami plusz kötődésed a fórumhoz. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 miért ment le ennyire az F es astrák ára? egy éve néztem és 400 alatt nem is volt most meg 260tol indulnak és 500ig meg van vagy 300 a használauton :-O Talán mert ebből van a legtöbb eladó? :( Túlkínálat lenyomja az árakat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Talán mert ebből van a legtöbb eladó? :( Túlkínálat lenyomja az árakat :P Na meg azóta jött a G és a H astra. Meg hát biza egyik sem fiatalodik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Meg hát biza egyik sem fiatalodik. Így van. Egy 13-15 éves alsókategóriás autóért nem lehet elkérni többet. Ez van. Sokan tévesen értelmezik a beleölt pénz fogalmát is, ugyanis azt nem a leendő vevőn kell leverni, hanem azt bezony üzemeltetési költségként kell elfogadni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Így van. Egy 13-15 éves alsókategóriás autóért nem lehet elkérni többet. Ez van. Sokan tévesen értelmezik a beleölt pénz fogalmát is, ugyanis azt nem a leendő vevőn kell leverni, hanem azt bezony üzemeltetési költségként kell elfogadni... :P Amíg nincs eladás nincs veszteség sem. Egy idő után pedig annyira lemegy az ára, hogy nem éri meg eladni, így soha nem keletkezik veszteség. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Amíg nincs eladás nincs veszteség sem. Egy idő után pedig annyira lemegy az ára, hogy nem éri meg eladni, így soha nem keletkezik veszteség. :( Ez jó gondolatmenet :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 esetleg nem árt, ha van valami plusz kötődésed a fórumhoz. :( mire gondolsz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 mire gondolsz?? egy ilyenre. ettől megnyílik pár plusz topik is. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 egy ilyenre. ettől megnyílik pár plusz topik is. :P Ezen gondolkozom én is, dehogy, biztos vagyok benne. De csak januártól. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 én is, de majd ha saját verda lesz az meg ne most lesz, de akkor belépek a klubba is, mert joljön az a sok kedvezmény, amit azzal együtt kaphatok.... ha kaphatok, mert ugye errefelé nicns csergő, é sa postával meg lehet ugyan ott vagyok. tényleg ha belépek a klubba, és befizetem a tagságit is, akkor itt borsodban milyen kedvezményeket élvezhetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Ha esetleg nem a 3500-öst, hanem mégis az 5k-st választod, akkor EDC-s kártyát kapsz, amit az országban vagy 10000 helyen elfogadnak elvileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 5000?? 14000 az mi volt??én valami olyanra emlékszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Rosszul. :( 3500 és 5000. vagy cégeknek 10000. http://www.opelclub.hu minden le van írva részletesen, hogy mi mire jó. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts