Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
SXP, Agressor!

Ma voltam kint este a Börsi Baumaxnál, kipróbáltam a friss havat. :lol:

Sajnos ez most annyira csúszik, hogy teljesen élvezhetetlen. :)

Én a Camponánál. Csak annyit mondok, hogy szöges gumi nélkül felejtsd el! :twisted:

5 cm vastag tükkkörjég...

Elküldve

Knight!

Az F Astrában még X-es motorkódúak az ecotec-ek, bár fogalmam sincs,

melyik euro besorolást jelenti ez. Szerintem csak a kettest.

Agressor!

Ugyanez a helyzet itt a Baumaxnál is. Majdnem elnyomtam az új

hátsó felnit megint. Előtte egy órával raktuk fel. :)

Elküldve

Én a Camponánál. Csak annyit mondok, hogy szöges gumi nélkül felejtsd el! :twisted:

5 cm vastag tükkkörjég...

Nem tudom mit Camponáztok meg Baumaxoztok, én a Hungárián csináltan oly drifteket, hogy csak bámultak a villamosmegállóbol...a csajok :)

Kess!

Szeriontem a közlekedés teljesen normális. Mindenki nagyon óvatosan ment (kivéve egy audist + engem :twisted: ) De szerencséjére a böszme audival még meg tudott álni melött a seggembe jött volna :wink:

Elküldve

Renzso

amíg nics előttem senki addig jó... én pl. 45 perc alatt értem be a lehel térre otthonról

Elküldve
Ma a HÉV járművemmel mentem dolgozni de olyan über######a a futóműve, hogy sehol nem tudtam keresztbe tenni! :)

mé? nem mennek a pacik???

Elküldve

ja akinek még bérlete is van :)

én utálok BKV-zni, mert 1 óra alatt érek be a melóba, autóval meg jó időben 30-40 perc (ilyenkor meg 1 óra)

ha lenne normális BKV közlekedés, akkor énis inkább otthon hagynám az autómat...

Elküldve
Renzso

amíg nics előttem senki addig jó... én pl. 45 perc alatt értem be a lehel térre otthonról

Hát pont ez benne a lényeg. Úgy menj, hogy ne legyen elötted senki!!! :) Aki meg mégis azt le kell tolni :lol:

Elküldve
Ma a HÉV járművemmel mentem dolgozni de olyan über######a a futóműve, hogy sehol nem tudtam keresztbe tenni! :lol:

Kézifékrő még nem hallottááááá :)

Elküldve

Látszik, hogy nem jársz Békával, ott csak "Vészfék" van... :roll:

:wink:

voltam UPn a 7végén és láttam a verdád megint... hiányzik róla az a szép felni, így acéllal nem az igazi :wink:

Elküldve
... hiányzik róla az a szép felni, így acéllal nem az igazi :wink:

Viszont egy fokkal jobban tapad... :wink:

És milyen ronda mocskos! :)

Viszont én is láttam valakit, metálzöld ötajtós Astra, ezüst alufelni, első szélvédőn www.opelklub.hu matrica. :roll: :?:

Elküldve

Viszont egy fokkal jobban tapad... :wink:

És milyen ronda mocskos! :)

az még haggyán, de jöttek megnézni a verdám,h becsekkolják megveszik-e és meglátták sztem bokánfosták magukat... mondtam nekik,h így néz ki egy 94es autó, ami napközben a hungárián parkol :shock:

amúgy mikor feltettem a télit, még a hó elött nagyyon élveztem a kis slikk gumikat mindenhol csikorogtak, mint vadállat :!:

Elküldve

Látszik, hogy nem jársz Békával, ott csak "Vészfék" van... :roll:

:wink:

Még a vezetőnél sincs rögzítő fék???? :roll:

Na nehogy mán...a Tomi meg vezette azt a kib@szott hosszú zöldet :lol:

Te az utasfülkékről beszélsz. én meg a pilótáról. Elbeszéltél mellettem. :!: :twisted:

Elküldve
Azért szeretek ilynekor vezetni, mert a mazsolák nem jönnek ki, a vérprofik meg már az árokban vannak :)  :lol:  :D

Zsoltika, ez már nem a Níd for Szpíd, ébreggyé fel! :lol: :lol:

Elküldve
Azért szeretek ilynekor vezetni, mert a mazsolák nem jönnek ki, a vérprofik meg már az árokban vannak :)  :lol:  :D

na meg az utált szomszédok az árokban :twisted: :twisted: :twisted:

Elküldve

Tegnap az Egérúton kifelé az egyik pirosnál mellém állt egy

Pözsópartner puttonyos. Jól körbenézte az autómat, majd sárgánál

nyomott egy kövéret, és azt hitte, a jégpáncélos úttal kiegyenlítődtek

az esélyeink... :) (még nem sóztak)

Sajnos meg kellett neki mutatnom, hogy tévedett. :lol:

Elküldve
Tegnap az Egérúton kifelé az egyik pirosnál mellém állt egy

Pözsópartner puttonyos. Jól körbenézte az autómat, majd sárgánál

nyomott egy kövéret, és azt hitte, a jégpáncélos úttal kiegyenlítődtek

az esélyeink... :)  (még nem sóztak)

Sajnos meg kellett neki mutatnom, hogy tévedett. :lol:

:twisted:

egérstreet és környéke jó hely, nekem ilyen tegnap a sztmiályin meg a thököly volt, de tartottam az opelek becsületét :!:

Elküldve
ha rossz is a kép de jol láthato a tengely amibe a spirál megy be  

azon forog egy mágnes és a réz tányéron pedig ott van a mutato  

a magnes és a réz tányér közt fizikai kapcsolat nincs a mutatot egy rugo fesziti vissza  szoval ezek közül halhat meg valami mas nem nagyon  

van a kmoraban

KOszi akkor szetszedeem az orat

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.