opelastras Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 Nem olyan régen beszéltünk az ablaktörlő lapátokról és a kábító illatú ablakmosó folyadékokról. Miután nálam sem a Bosch, sem a Champion nem vált be (a megvásárlástól kezdve csíkoztak), még október elején gyári (GM) lapátokat vettem, amelyek eddig remekül teljesítenek. Az ablakmosó folyadékok közül ezúttal a Sonax termékét próbáltam ki (van koncentrátum és készre kevert változat is), ez a felirat szerint citromillatú, de nem éreztem, illetve egy kellemesebb illat lehet, amitől a családtagoknak végre nincs hányingere.
FPepe Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 Nem olyan régen beszéltünk az ablaktörlő lapátokról és a kábító illatú ablakmosó folyadékokról. Miután nálam sem a Bosch, sem a Champion nem vált be (a megvásárlástól kezdve csíkoztak), még október elején gyári (GM) lapátokat vettem, amelyek eddig remekül teljesítenek. Az ablakmosó folyadékok közül ezúttal a Sonax termékét próbáltam ki (van koncentrátum és készre kevert változat is), ez a felirat szerint citromillatú, de nem éreztem, illetve egy kellemesebb illat lehet, amitől a családtagoknak végre nincs hányingere. Lehet nekem is GM-et kéne vennem, eddig még nekem is mindegyik csikozott. Hol vetted, és mennyiért?
opelastras Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 Lehet nekem is GM-et kéne vennem, eddig még nekem is mindegyik csikozott. Hol vetted, és mennyiért? Egy próbát szerintem megér. Csergőnél vettem, a 2 darab 2970 Ft-ba került.
Laci4 Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 A vicc, hogy nekem meg nem csíkoz, hanem törlés után egy rövid ideig olyan mintha valami olaj vagy mi kenődne el, viszont utána 1-2 sec alatt "elpárolog".. fura.. nem tudtam még rájönni mi lehet.. már cseréltem lapátokat(hátha szilikonos lett, lemostam többször a szélvédőt ablakmosóval...,passz.. évek óta ilyen :lol: :S) igaz, auchan gazdaságos ilyen egy helyen rögzitett íves lapát..flexio blade vagy mi.. :lol:
DP@i Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 A vicc, hogy nekem meg nem csíkoz, hanem törlés után egy rövid ideig olyan mintha valami olaj vagy mi kenődne el, viszont utána 1-2 sec alatt "elpárolog".. fura.. nem tudtam még rájönni mi lehet.. már cseréltem lapátokat(hátha szilikonos lett, lemostam többször a szélvédőt ablakmosóval...,passz.. évek óta ilyen :lol: :S) igaz, auchan gazdaságos ilyen egy helyen rögzitett íves lapát..flexio blade vagy mi.. :lol: Nekem most SWF van fent, egész jó. A 'ködöt' amit felken, produkálja néha szerintem minden lapát, aztán mikor már jó ideje esőben haladsz, elmúlik ez a jelenség. Jó hogy azt nem írjátok, hogy sok bogarat szárazságban elütve először nem töröl szépen :lol:
gergolabs Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 Én most vettem Valeot, amit a legutóbbi nagy esőben ki is próbáltam.Jól teljesített.Ajánlani tudom!
opel16v Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 A valeo szerintem is nagyon jó, nekem a champion is bejött. A bosch viszont fél évet bírt.
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 Én is próbáltam ezt is azt is, de mindig visszatérek a valeo lapátokhoz. Nekem az vált be. Most már nem is kísérletezek.
mackosajt Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 azt hiszem, én is mradaok a valeonál. most az van a kocsin, igaz vectra, de eddig ez a legjobb. Bár nem tudom, milyen lenne az új gyári, mert azt még ebből nem vettem.
szobikari Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 azt hiszem, én is mradaok a valeonál. most az van a kocsin, igaz vectra, de eddig ez a legjobb. Bár nem tudom, milyen lenne az új gyári, mert azt még ebből nem vettem. nekem is volt valeo, de nekem nem jött be. a champion viszont igen.
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 Nekem sem jött be a valeo,jó drága volt és csíkozott mintazállat! Most nekem az ósános Laci4 féle van fent,több mint 1éve,de semmi gond vele.
opel16v Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 Ez tipikusan arra vall, hogy elgyengült a rugó a törlőkarban! Szal ott nem a valeo volt szar, hanem komplett cserézni kéne a kart is... (normál rugóval a tecsó-ocsan szarok pár hétnél többet nem bírnak, szakad a gumi) :lol:
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 Ez tipikusan arra vall, hogy elgyengült a rugó a törlőkarban! Szal ott nem a valeo volt szar, hanem komplett cserézni kéne a kart is... (normál rugóval a tecsó-ocsan szarok pár hétnél többet nem bírnak, szakad a gumi) :lol: Hát öregem,majd ha találkozunk megfoghatod a rugóimat!Szerintem nincs azoknak baja! :lol:
opel16v Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 Hát öregem,majd ha találkozunk megfogatod a rugóimat!Szerintem nincs azoknak baja! :P Persze, te addig meg megfogod a seggem, mi? :lol: :lol: :lol:
Laci4 Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 és akkor te is elgyengülsz? vagy te is jóóó erös feszes leszel? :lol: Amúgy más bajom nekem se nagyon van ezzel a flexi bigyóval... bár lehet csak azért mert nincs viszonyítási alapom :lol:
mackosajt Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 Persze, te addig meg megfogod a seggem, mi? :lol: :lol: :P Egyszer egy vadidegen mit fog rólunk gondolni? ;) Nah húzok gyors melózni.. reggel 6ig rulez :hiya:Részvétem az éjszaka miatt, én is megyek 10-re, és szintén reggel 6-ig :hiya: Mi a fene? mindenki éjszakás? Én is. :lol:
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 Egyszer egy vadidegen mit fog rólunk gondolni? :lol: Lacika!!!Gondoljon,amit akar! :lol: U.i.: És még én offolok?ez aztán az egyéb csevegés :lol:
gergolabs Elküldve Október27, 2007 Elküldve Október27, 2007 Elkanyarodva a fiúk a klubból témától, visszatérve a lapátokra, én a Valeot 1500Ft/ pár áron vettem.Ez drága? :lol: Ja én a Championnal nem voltam megelégedve(meg a teccsóssal).
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Elküldve Október28, 2007 Elkanyarodva a fiúk a klubból témától, visszatérve a lapátokra, én a Valeot 1500Ft/ pár áron vettem.Ez drága? :lol: Ja én a Championnal nem voltam megelégedve(meg a teccsóssal). És hol is vetted? Nálam is aktuális lenne a csere. Kipróbálnám én is ezt a Valeot. :lol:
Gepard Elküldve Október28, 2007 Elküldve Október28, 2007 Én legutóbb (kb:2 éve) Unix-éknál vettem. Most megint cserélnem kell már.
gergolabs Elküldve Október28, 2007 Elküldve Október28, 2007 És hol is vetted? Nálam is aktuális lenne a csere. Kipróbálnám én is ezt a Valeot. :lol: Uránvárosban az Opel boltban! Ebben(1500Ft) van 1 kis kedvezmény is.
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Elküldve Október28, 2007 Uránvárosban az Opel boltban! Ebben(1500Ft) van 1 kis kedvezmény is. És Neked mire jár ott kedvezmény?! (500m-re dolgozok tőle :P ) Már mindenkinek jár, csak nekem nem? :( Igaz, nem vásárolok nála sokat, de párszor már jártam ott. A Korinak épp említettem, hogy be kéne szervezni a MOTE-s kedvezményt nyújtók közé. Hátha ösztönözné a pécsi cartársakat arra, hogy belépjenek a klubba. De ha majdnem mindenkinek jár a kedvezmény, akkor nincs akkora lehetőség benne. Azért nem ártana zaklatni ezzel a Gyulát.
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Elküldve Október28, 2007 Ugyan már, karosszéria téma ez is :( Egyébként tetszik feketében, ha nem örülnék, hogy végre lejár a törlesztésem, és kicsit több pénzem marad havonta, lehet lecserélném erre a gépet. Nemrég ez még Dunaújvárosban volt, átvitték Kecsóra úgylátszik :P Hát, ezen tudnék még mit feketíteni :D ;) A fekete nagyon-nagyon kényes tud lenni ám! Az enyém még nem is teljesen az, hanem grafitszürke, és mégis nagyon hamar koszolódik :cry: . Úgyhogy nem is nagyon erőltetem a mosást, mivel a szabadban áll.
gergolabs Elküldve Október28, 2007 Elküldve Október28, 2007 És Neked mire jár ott kedvezmény?! (500m-re dolgozok tőle ;) ) Már mindenkinek jár, csak nekem nem? :P Azért van kedvezmény sztem, mert 1x kiakadtam, hogy milyen kib.szott drága vmi sz.r műanyag, aztán azóta kb. Érdekes volt. :cry: Persze azóta szégyenlem magam. :( Csináld Te is ezt! :D
FPepe Elküldve Október28, 2007 Elküldve Október28, 2007 Uránvárosban az Opel boltban! Ebben(1500Ft) van 1 kis kedvezmény is. És nem világít a sötétben? :P :(
Recommended Posts