opelastras Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Nem olyan régen beszéltünk az ablaktörlő lapátokról és a kábító illatú ablakmosó folyadékokról. Miután nálam sem a Bosch, sem a Champion nem vált be (a megvásárlástól kezdve csíkoztak), még október elején gyári (GM) lapátokat vettem, amelyek eddig remekül teljesítenek. Az ablakmosó folyadékok közül ezúttal a Sonax termékét próbáltam ki (van koncentrátum és készre kevert változat is), ez a felirat szerint citromillatú, de nem éreztem, illetve egy kellemesebb illat lehet, amitől a családtagoknak végre nincs hányingere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Nem olyan régen beszéltünk az ablaktörlő lapátokról és a kábító illatú ablakmosó folyadékokról. Miután nálam sem a Bosch, sem a Champion nem vált be (a megvásárlástól kezdve csíkoztak), még október elején gyári (GM) lapátokat vettem, amelyek eddig remekül teljesítenek. Az ablakmosó folyadékok közül ezúttal a Sonax termékét próbáltam ki (van koncentrátum és készre kevert változat is), ez a felirat szerint citromillatú, de nem éreztem, illetve egy kellemesebb illat lehet, amitől a családtagoknak végre nincs hányingere. Lehet nekem is GM-et kéne vennem, eddig még nekem is mindegyik csikozott. Hol vetted, és mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Lehet nekem is GM-et kéne vennem, eddig még nekem is mindegyik csikozott. Hol vetted, és mennyiért? Egy próbát szerintem megér. Csergőnél vettem, a 2 darab 2970 Ft-ba került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 A vicc, hogy nekem meg nem csíkoz, hanem törlés után egy rövid ideig olyan mintha valami olaj vagy mi kenődne el, viszont utána 1-2 sec alatt "elpárolog".. fura.. nem tudtam még rájönni mi lehet.. már cseréltem lapátokat(hátha szilikonos lett, lemostam többször a szélvédőt ablakmosóval...,passz.. évek óta ilyen :lol: :S) igaz, auchan gazdaságos ilyen egy helyen rögzitett íves lapát..flexio blade vagy mi.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 A vicc, hogy nekem meg nem csíkoz, hanem törlés után egy rövid ideig olyan mintha valami olaj vagy mi kenődne el, viszont utána 1-2 sec alatt "elpárolog".. fura.. nem tudtam még rájönni mi lehet.. már cseréltem lapátokat(hátha szilikonos lett, lemostam többször a szélvédőt ablakmosóval...,passz.. évek óta ilyen :lol: :S) igaz, auchan gazdaságos ilyen egy helyen rögzitett íves lapát..flexio blade vagy mi.. :lol: Nekem most SWF van fent, egész jó. A 'ködöt' amit felken, produkálja néha szerintem minden lapát, aztán mikor már jó ideje esőben haladsz, elmúlik ez a jelenség. Jó hogy azt nem írjátok, hogy sok bogarat szárazságban elütve először nem töröl szépen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Én most vettem Valeot, amit a legutóbbi nagy esőben ki is próbáltam.Jól teljesített.Ajánlani tudom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 A valeo szerintem is nagyon jó, nekem a champion is bejött. A bosch viszont fél évet bírt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Én is próbáltam ezt is azt is, de mindig visszatérek a valeo lapátokhoz. Nekem az vált be. Most már nem is kísérletezek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 azt hiszem, én is mradaok a valeonál. most az van a kocsin, igaz vectra, de eddig ez a legjobb. Bár nem tudom, milyen lenne az új gyári, mert azt még ebből nem vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 azt hiszem, én is mradaok a valeonál. most az van a kocsin, igaz vectra, de eddig ez a legjobb. Bár nem tudom, milyen lenne az új gyári, mert azt még ebből nem vettem. nekem is volt valeo, de nekem nem jött be. a champion viszont igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Nekem sem jött be a valeo,jó drága volt és csíkozott mintazállat! Most nekem az ósános Laci4 féle van fent,több mint 1éve,de semmi gond vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Ez tipikusan arra vall, hogy elgyengült a rugó a törlőkarban! Szal ott nem a valeo volt szar, hanem komplett cserézni kéne a kart is... (normál rugóval a tecsó-ocsan szarok pár hétnél többet nem bírnak, szakad a gumi) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Ez tipikusan arra vall, hogy elgyengült a rugó a törlőkarban! Szal ott nem a valeo volt szar, hanem komplett cserézni kéne a kart is... (normál rugóval a tecsó-ocsan szarok pár hétnél többet nem bírnak, szakad a gumi) :lol: Hát öregem,majd ha találkozunk megfoghatod a rugóimat!Szerintem nincs azoknak baja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Hát öregem,majd ha találkozunk megfogatod a rugóimat!Szerintem nincs azoknak baja! :P Persze, te addig meg megfogod a seggem, mi? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 és akkor te is elgyengülsz? vagy te is jóóó erös feszes leszel? :lol: Amúgy más bajom nekem se nagyon van ezzel a flexi bigyóval... bár lehet csak azért mert nincs viszonyítási alapom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Persze, te addig meg megfogod a seggem, mi? :lol: :lol: :P Egyszer egy vadidegen mit fog rólunk gondolni? ;) Nah húzok gyors melózni.. reggel 6ig rulez :hiya:Részvétem az éjszaka miatt, én is megyek 10-re, és szintén reggel 6-ig :hiya: Mi a fene? mindenki éjszakás? Én is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Egyszer egy vadidegen mit fog rólunk gondolni? :lol: Lacika!!!Gondoljon,amit akar! :lol: U.i.: És még én offolok?ez aztán az egyéb csevegés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Elkanyarodva a fiúk a klubból témától, visszatérve a lapátokra, én a Valeot 1500Ft/ pár áron vettem.Ez drága? :lol: Ja én a Championnal nem voltam megelégedve(meg a teccsóssal). Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Elkanyarodva a fiúk a klubból témától, visszatérve a lapátokra, én a Valeot 1500Ft/ pár áron vettem.Ez drága? :lol: Ja én a Championnal nem voltam megelégedve(meg a teccsóssal). És hol is vetted? Nálam is aktuális lenne a csere. Kipróbálnám én is ezt a Valeot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Én legutóbb (kb:2 éve) Unix-éknál vettem. Most megint cserélnem kell már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 És hol is vetted? Nálam is aktuális lenne a csere. Kipróbálnám én is ezt a Valeot. :lol: Uránvárosban az Opel boltban! Ebben(1500Ft) van 1 kis kedvezmény is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Uránvárosban az Opel boltban! Ebben(1500Ft) van 1 kis kedvezmény is. És Neked mire jár ott kedvezmény?! (500m-re dolgozok tőle :P ) Már mindenkinek jár, csak nekem nem? :( Igaz, nem vásárolok nála sokat, de párszor már jártam ott. A Korinak épp említettem, hogy be kéne szervezni a MOTE-s kedvezményt nyújtók közé. Hátha ösztönözné a pécsi cartársakat arra, hogy belépjenek a klubba. De ha majdnem mindenkinek jár a kedvezmény, akkor nincs akkora lehetőség benne. Azért nem ártana zaklatni ezzel a Gyulát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Ugyan már, karosszéria téma ez is :( Egyébként tetszik feketében, ha nem örülnék, hogy végre lejár a törlesztésem, és kicsit több pénzem marad havonta, lehet lecserélném erre a gépet. Nemrég ez még Dunaújvárosban volt, átvitték Kecsóra úgylátszik :P Hát, ezen tudnék még mit feketíteni :D ;) A fekete nagyon-nagyon kényes tud lenni ám! Az enyém még nem is teljesen az, hanem grafitszürke, és mégis nagyon hamar koszolódik :cry: . Úgyhogy nem is nagyon erőltetem a mosást, mivel a szabadban áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 És Neked mire jár ott kedvezmény?! (500m-re dolgozok tőle ;) ) Már mindenkinek jár, csak nekem nem? :P Azért van kedvezmény sztem, mert 1x kiakadtam, hogy milyen kib.szott drága vmi sz.r műanyag, aztán azóta kb. Érdekes volt. :cry: Persze azóta szégyenlem magam. :( Csináld Te is ezt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Uránvárosban az Opel boltban! Ebben(1500Ft) van 1 kis kedvezmény is. És nem világít a sötétben? :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts