Sörös Sanyi Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Ezaz, hogy vót, amíg meg nem hótt. :lol: Hogy venném már zokon? Ezzel a szöveggel nőttem fel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Hali. Ilyeneket vajon miért nem árulnak a tuning boltok? http://www.kfzteileberlin.com/img/fpq.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Hali. Ilyeneket vajon miért nem árulnak a tuning boltok? http://www.kfzteileberlin.com/img/fpq.jpg Ez nem egy kristálylámpa monokróm TV-n? :lol: :lol: :lol: Szerk.: Egyébként tényleg jól néz ki. Csak mondjuk ezt ezüst, fekete illetve szürke autón lehet elképzelni. Szines autónak sztem nem állna jól. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Ez nem egy kristálylámpa monokróm TV-n? :lol: :lol: :lol: Szerk.: Egyébként tényleg jól néz ki. Csak mondjuk ezt ezüst, fekete illetve szürke autón lehet elképzelni. Szines autónak sztem nem állna jól. :P Lehet hogy jól állna az én bordó astrámon mert van hátul az a fekete müanyag Rengeteg olyan cucc van az e-bay-en amit szerintem sokan megvennének itthon egy tuning boltban ha árulnák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Na akkor meg is van a biznisz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Lehet hogy jól állna az én bordó astrámon mert van hátul az a fekete müanyag Rengeteg olyan cucc van az e-bay-en amit szerintem sokan megvennének itthon egy tuning boltban ha árulnák. Szerintem a bordónak jól áll a sima GSi lámpa is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Szerintem a bordónak jól áll a sima GSi lámpa is! :lol: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/10971/5.jpg Igy igaz, rajta is vok a projekten. Én is be fogok szerválni GSI hátsó lámpát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Igy igaz, rajta is vok a projekten. Én is be fogok szerválni GSI hátsó lámpát. Van most az eladó topikban occsóé... (a jutalékot majd megbeszéljük az eladóval :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Van most az eladó topikban occsóé... (a jutalékot majd megbeszéljük az eladóval :lol: szerintem ha B_Csabára gondolsz, akkor az nem biztos, hogy eladó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 http://www.fulldiag.fw.hu/ Valaki találkozott már ezzel? Túl szépeket ír az árához képest, vagy csak nekem tűnik úgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Van most az eladó topikban occsóé... (a jutalékot majd megbeszéljük az eladóval :lol: Hali. Már nem eladó. Vissza szerelte a GSI-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 http://www.fulldiag.fw.hu/ Valaki találkozott már ezzel? Túl szépeket ír az árához képest, vagy csak nekem tűnik úgy? Szokásos diag kábel PC-hez. Lehet vele bűvészkedni, de közel sem lehet mindent, amit a tech2 műszerrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Szokásos diag kábel PC-hez. Lehet vele bűvészkedni, de közel sem lehet mindent, amit a tech2 műszerrel. Szerinted lenne értelme egy műhelybe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Szerinted lenne értelme egy műhelybe? Egy autószerelőnek jól jöhet, de mint mondtam csak alap dolgokat tudna vele művelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Egy autószerelőnek jól jöhet, de mint mondtam csak alap dolgokat tudna vele művelni. Ok, köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Ő az! :lol: Csak neked már nem a gyári vég van rajta. 26ezer ft Bosal-ba (kedvezménnyel) a gyárit nem mertem megkérdezni. Ja!Találtam 1102-es gsi órát az ebay-n.Meg is vettem,remélem hamarosan megkapom. Köszi azt a képet amit anno küldtél nekem róla,sokat segített! :lol: Jaja.. ezt már ilyen állapotban használtan vettem ezzel a véggel. Nem akartam lebombázni,mert nem biztos,hogy jót tett volna a dobnak. Már akkor se volt túl jó állapotban... de 2évet még igy is kibírt.. Bosal: nem tom milyen lehet... ezt hol kérdezted? Csergő? GSI óra. Nincsmit.. segítek amit tudok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Jól láttam, hogy Tiv. lecserélte az Omit Astra Caravanra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Jól láttam, hogy Tiv. lecserélte az Omit Astra Caravanra? :lol: igen, nem érzéki csalódás volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 igen, nem érzéki csalódás volt :lol: Mondjuk azt Szeliden is mondta, hogy nem tudja levinni a fogyiját 10L alá.............Meg hogy valszeg menni fog a háztól, aztán lesz helyette egy 1.7D v. TD...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Sziasztok. Igen, lecseréltem. Nem volt könnyű döntés. De a magánéletemben történt változások szükségessé tették ezt a lépést. Nehéz szívvel váltam meg az Omitól, de a józan ész döntött. Amugy teljesen meg vagyok elégedve vele. 96os X17DTL Az Omi előtt is ilyen astrám volt, igaz benzines. Ezzel semmi gondom nincs, hidegen melegen simán indul, egyáltalán nem füstöl. Még ha lepadlózom akkor sem. A fogyi ovatosan < 6 liter. Ha nyomom neki, akkor majdnem 7, de akkor megy is.:lol: Kellemesen csalodtam benne, azt hittem sokkal lomhább lesz, mivel épp fele a teljesitménye az Ominak. Ez életem első dizel autója, előre rettegek mikor nyomom tele benzinnel.:lol: 22 év benzin után. :lol: Megrendeltem egy fordszámmérős kmorát bele, remélem nem kell kábelezni. Ha mégis, akkor honnan kapja a fordszám jelet? Üdv. Tiv. Ui. Lesz még nekem Omegám. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Mondjuk azt Szeliden is mondta, hogy nem tudja levinni a fogyiját 10L alá.............Meg hogy valszeg menni fog a háztól, aztán lesz helyette egy 1.7D v. TD...... 12 liter alá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 ...Megrendeltem egy fordszámmérős kmorát bele, remélem nem kell kábelezni. Ha mégis, akkor honnan kapja a fordszám jelet? Üdv. Tiv. Ui. Lesz még nekem Omegám. :lol: Elvileg nem kell, a generátorról kapja. Már persze ha eredeti dieseles generátor van benne. Ez esetben két vékony vezeték jön ki a generátorból, az egyik a gerjesztésé (töltésjelző lámpa, kék-fehér), a másik a fordulatszámjel (zöld). Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Sziasztok! Ma az egyik ismerősömnek cseréltük a fagyállót, (c16se) lehúztuk a csövet a hűtőről, és alig folyt ki 2,5-3 liter folyadék. Tudja valaki, hogyan lehet leengedni a rendszert teljesen? Mert holnap az enyém következik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Sziasztok! Ma az egyik ismerősömnek cseréltük a fagyállót, (c16se) lehúztuk a csövet a hűtőről, és alig folyt ki 2,5-3 liter folyadék. Tudja valaki, hogyan lehet leengedni a rendszert teljesen? Mert holnap az enyém következik. Hűtőt ki, szivattyút is. De még így is maradhat benne egy kicsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 én is gondolkodtam cserében, de tudom hogy nem lehet leengedni teljesen. Mivel biztosan nem a rozsaszín opel fagyálló van benne így nem tudom keverhetőek-e. Érdemes próbát csinálnom a keveréssel? Lehet egyáltalán gubanc a fagyállók keveredéséből? Nem tudom mi lehet benne ezt még az előző tulaj rakhatta vagy rakathatta bele. Színtelen a lötty. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts