opel16v Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Ja, mellesleg az összes képen a 2002-es alapdekor (fehér-sárga) van, amit Én is használok az autómon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Sziasztok. Tudom késön szólok biztositás témába de aki még nem döntötte el hogy hova menjen annak tudok 1 elég jó ajánlatot ha felhivtok vagy irtok 1 emilt.Példának okáért én tavaly 25-öt fizetem jövöre 9-et 8) Nem mindegy azt gondolom, persze csak opel hivöknek :) ehhh.. igen.. kéésööön :) esetleg jövöre? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Persze bármikor,sajnálom hogy késön szólok olvastam ,hogy sokat fizettek gondoltam segitek mert hát mo.n csak igy lehet boldogulni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Chevy Astra G: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November27, 2004 Megoszt Elküldve November27, 2004 , most inkább plázacica, de elég jól néz ki,:) A plázacicák, ezek szerint nem jól néznek ki? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 éjn meg tegnap tudtam meg, hogy az 1ik srác b corsába cali mocit pakol be :) Abba még OK, de most ott tart, hogy meg kell hosszabítani a mocitetőt, hogy ne logjon ki a moci :) Milyen Cali motort ? Meg kell hosszabítani a morháztetőt ? Szóljál neki, hogy nem hosszába rakja be a motort :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 az a baj, h nincsenek pontos adataim, hogy c20ne vagy xe az 100, hogy nem let :arrow: de hiteles emberke mondta. Megismertem, nagyon nagy fazon ő építgette azokat a pugokat, amiket MI 16V harcosok alig tudtunk lenyomni.... emléxel Anti bácsi????? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 ....az a baj, h nincsenek pontos adataim, hogy c20ne vagy xe az 100, hogy nem let.... Az A Corsa motorterébe, a C20XE csak némi doblemez farigcsálás után megy bele, mert enélkül a generátor erősen ellenáll :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 Az A Corsa motorterébe, a C20XE csak némi doblemez farigcsálás után megy bele, mert enélkül a generátor erősen ellenáll ahogy hallottam erre már a kollega is ráérzett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 Láttunk sztem mi már c20xe corsát az infónál... épp versengtem vkivel, amikor átsuhant köztünk... épphogy ugyan... és úgy meglepödtem,h még a gázról is levettem a lábam... nem veled nyomúltam akkor Anti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 persze te kaminyon fan :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 Abba a nari Corsában C20NE van (8 szelepes) De még így is nem semmi ahogy megy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 Ha már Corsa meg Cali motor: Ezt a szörnyeteget ugye ismeritek? 2db C20LET Phase 3 1/2, 660LE, 346km/h, 0-100km/h: 2.9sec Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December1, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December1, 2004 Sőt élőben is láttam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 Abba a nari Corsában C20NE van (8 szelepes) De még így is nem semmi ahogy megy :) Nem erre gondoltam. Amiről írtam, az világoszöld volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Az A Corsa motorterébe, a C20XE csak némi doblemez farigcsálás után megy bele, mert enélkül a generátor erősen ellenáll Elég megrázó élmény volt amikor a csabi éppen belefarigcsált egy ilyet a corsaba.... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Láttunk sztem mi már c20xe corsát az infónál... épp versengtem vkivel, amikor átsuhant köztünk... épphogy ugyan... és úgy meglepödtem,h még a gázról is levettem a lábam... nem veled nyomúltam akkor Anti? Ja amikor kullogtál utánam.... :) :) :D Az is "csak"c20ne.... :wink: Együtt koriztam több évig a sráccal... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 nHa jah.. elösször nyomtam, aztán amikor elsuhant csak néztem mint Rozi a moziban, hogy ez meg mi voooolt :) Még a pedálokat is elfelejtettem kezelni.. hirtelen a semmiböl kettön között lévö kis "hézagon" átsurran valami kis szörnyeteg.. :twisted: :shock: :oops: 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Azon gondolkodtam veszek egy corsa-t és belepattintok egy C20XE-t :) Német ó. teli van vele........... Nem lehet rossz :) Csak gondolom sok money........... Bár az Astra GSI árából neccesen de kiférne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Peti! Akkor már c20let legyen, ha mocicsere ígyis úgyis.... :wink: :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Egyébként egyetlen hátulütQje van a dolognak, hogy nem véletlenql van akkora súlykülönbség a két kocsi között... Szóval ne feledkezzünk meg a biztonságról... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 háááát igen. Suly az kell különben repülés van.........le az útról :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Sziasztok. Igy jár aki a stefánián akar megfordulni.Egyébként keresek balos fényszórót http://imgfrm.index.hu/imgfrm/2/9/9/8/BIG_..._0000212998.jpg http://imgfrm.index.hu/imgfrm/3/0/0/0/BIG_..._0000213000.jpg http://imgfrm.index.hu/imgfrm/2/9/9/9/BIG_..._0000212999.jpg te nem a borároson laksz? mintha ott láttam volna tegnap estefelé ezt az autót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 háááát igen. Suly az kell különben repülés van.........le az útról :wink: Mondjuk ezért furcsállottam azt az ex videot az oldaladon ami 0-285 asszem... A médiaplayer vmi corsáról beszél.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Pedig az.....C20LET-el :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts