aztec Elküldve November8, 2004 Elküldve November8, 2004 Ezt a MAKos cuccot ott olvastad a netrisken? Mert akkor éjn is belépek, hátha csökken :idea:
mélykék76 Elküldve November8, 2004 Elküldve November8, 2004 Ezt a MAKos cuccot ott olvastad a netrisken? Mert akkor éjn is belépek, hátha csökken :idea: Tán ha a kalkulációnál egyszer bejelölnéd, majd utánna nem :wink:
Laci4 Elküldve November8, 2004 Elküldve November8, 2004 Pl. vagy ha elnéze az autóklub honlapjára... http://www.autoklub.hu/ én meg ha lesz ma idöm az irodájukba is lemegyek, biztos ami biztosítás :)
aztec Elküldve November8, 2004 Elküldve November8, 2004 Tán ha a kalkulációnál egyszer bejelölnéd, majd utánna nem ThanX cartárs :) Csak már akkor nextelgettem jó microsoftos userhez híven mikor láttam mennyi baromságot kérdez. Idáig 2x kötöttem szerződést onda netrisk és pl rendszámot egyszersem kért a kalkulációhoz :shock:
Laci4 Elküldve November8, 2004 Elküldve November8, 2004 Rendszámot én se tom mért kérdezi...hisz az évjáratot is kérdezi külön.. nah mindegy...
aztec Elküldve November8, 2004 Elküldve November8, 2004 Rendszámot én se tom mért kérdezi...hisz az évjáratot is kérdezi külön.. nah mindegy... érdekes így meg 20,4Khuf/3 hónap :)
tgabika76 Elküldve November8, 2004 Elküldve November8, 2004 Szerintem igen, úgy tudom az a személyre és nem az autóra vonatkozik. Ja és ha valakinek két éven át nincs a nevén kocsi (mármint nem üzembentartó) akkor A0-ról indul. http://www.auto2.hu/cikk.php?id=174&pg=1 Meg a második autó is A0-ról indul. Én is így jártam: mikor megvettem a Calit, még a nevemen volt a Kadett, ezért az már második autónak számított (pedig másnap már eladtam), úgyhogy kezdhettem A0-ból :)
uhuhu Elküldve November8, 2004 Elküldve November8, 2004 Meg a második autó is A0-ról indul. Én is így jártam: mikor megvettem a Calit, még a nevemen volt a Kadett, ezért az már második autónak számított (pedig másnap már eladtam), úgyhogy kezdhettem A0-ból :) de a kadtt eladás után átviheted a a bónuszt!!!
Atommanó Elküldve November8, 2004 Elküldve November8, 2004 Csak kell kérni egy bizonylatot...vagy igazolást, hogy B mennyiben voltál, és hogy eladtad... :wink: Üdv.: Atommanó
mélykék76 Elküldve November8, 2004 Elküldve November8, 2004 Alakul 8) http://index.hu/politika/bulvar/1108neige/
Gepard Elküldve November8, 2004 Elküldve November8, 2004 Meg a második autó is A0-ról indul. Én is így jártam: mikor megvettem a Calit, még a nevemen volt a Kadett, ezért az már második autónak számított (pedig másnap már eladtam), úgyhogy kezdhettem A0-ból :) Én is így voltam a wartburggal, de aztán leadtam a rendszámot (ha eladod az is jó), papírral menni a bizt-hoz és átrakatni a bónuszt.
Atommanó Elküldve November8, 2004 Elküldve November8, 2004 Alakul 8)http://index.hu/politika/bulvar/1108neige/ Lassan rakhatom fel hátulra a slick-ket... :) :) Üdv.: Atommanó
warwolf Elküldve November8, 2004 Elküldve November8, 2004 Anti nem sílécet akartál írni véletlenül? :) :) :D
Atommanó Elküldve November8, 2004 Elküldve November8, 2004 Jó kis vágott slick.... :) :) :D Üdv.: Atommanó
warwolf Elküldve November8, 2004 Elküldve November8, 2004 Jó kis vágott slick.... :) :) :D Üdv.: Atommanó Ami kísértetiesen hasonlít egy téligumi mintázatára!Már szinte az is! :D :P
mélykék76 Elküldve November9, 2004 Elküldve November9, 2004 "BRRRRRRR psszzz, brrrrrrrrrr psszzzz...."???? Anti te is Subarura gyűjtesz, mint Renzso ? :) :)
Atommanó Elküldve November9, 2004 Elküldve November9, 2004 Tudod te mire gyűjtök.... :) Turbós moci + lakás.... :wink: :) :D :D A lakás arra az esetre ha az asszony kitesz otthonról, ha meglátja a motort... :P :lol: :lol: Üdv.: Atommanó
mélykék76 Elküldve November9, 2004 Elküldve November9, 2004 ....A lakás arra az esetre ha az asszony kitesz otthonról, ha meglátja a motort... :) :) :D.... Már egy kétkerekű gépsárkányra is vágysz, motorozni is szeretnél ? Pont ídőben, itt a tél :D :P
opel16v Elküldve November9, 2004 Elküldve November9, 2004 Anti! Gondold át még1x azt a turbós tervezetet szerintem... :) Ez már valszeg elég nyomós válóok Szandinak! :) Egyébként meg régen ütköztünk, lassan jó lenne valami Lurdyt megejteni, nem? :D
Gyurka Elküldve November9, 2004 Elküldve November9, 2004 Idôjárás-lekérés: BPesten is esik a hó 800-zal? Itt Pécsen bepánikolt a város, bár nem marad meg az aszfalton, de esett egész reggel... Még a nyári gumik vannak az autón, holnap Pestre kell mennem, nemtom mekkora a rizikója... A meteopatáknak már nem hiszek... Thx az infót elôre is...!
opel16v Elküldve November9, 2004 Elküldve November9, 2004 Budaörsön az eső esik, de qrva hideg van. Egyébként már vasárnap estétől mondta folyamatosan a hó lehetőségét egész hétre. :)
Gepard Elküldve November9, 2004 Elküldve November9, 2004 Kecskeméten délelőtt esett, most meg hideg van.
Gyurka Elküldve November9, 2004 Elküldve November9, 2004 Köszönöm szépen! Hallottam a fenyegetést, de esôvel is fenyegetôztek, az sem jött be...
mélykék76 Elküldve November9, 2004 Elküldve November9, 2004 Gondold át még1x azt a turbós tervezetet szerintem... :) Ez már valszeg elég nyomós válóok Szandinak! :) Felesleges ezért stresszelned magad :wink:
Recommended Posts