opel16v Elküldve Október27, 2004 Elküldve Október27, 2004 "Diplomáid száma mennyi is ?" Éppen elég lesz, ha márciusban megkapom az újabbat. :)
Balázs Elküldve Október28, 2004 Elküldve Október28, 2004 HAI!! Sikerült beszerelnem az elekt.ablakot 3 délután mega szivás után :twisted: Kicsit nehezen huzza fel mivel nehezebb az ablak mint az 5ajtósé de még birja... Köszi a cuccot és az infokat OPEL 16V :) Balazs
Gepard Elküldve Október28, 2004 Elküldve Október28, 2004 HAI!! Sikerült beszerelnem az elekt.ablakot 3 délután mega szivás után :twisted: Kicsit nehezen huzza fel mivel nehezebb az ablak mint az 5ajtósé de még birja... Köszi a cuccot és az infokat OPEL 16V :) Balazs Dokumentáció?
opel16v Elküldve Október29, 2004 Elküldve Október29, 2004 Balázs! Örülök hogy sikerült. :) Az utángyártottak jellemzője az, hogy lassabban és "erőlködősebben" húzzák az ablakot mint a gyáriak, mivel azok szerkezettel együtt vannak. Szal nem kell félni, jó lesz az még pár évig! :)
opel16v Elküldve Október29, 2004 Elküldve Október29, 2004 Valaki esetleg nem foglalkozik DVD filmekkel? Privátban írjon legyenszíves... :)
Atommanó Elküldve Október30, 2004 Elküldve Október30, 2004 ha nem lesznek jók az adatok a teljesítménymérésen, akkor lecserélem a gépet egy ilyenre :) Üdv.: Atommanó
Zorro_16V Elküldve Október30, 2004 Elküldve Október30, 2004 Szerintem olcsóbb lesz a csere helyett rendbehozni a mocit ! :)
Balázs Elküldve Október30, 2004 Elküldve Október30, 2004 Gepard!! szivesen dokumentálom annak akit érdekel de tartok töle ez nem a legkorrektebb megoldása a beszerelésnek 8) Opel16v! Késöbb majd ha összeszedtem 1 kis pénz érdekelne a tid-es comp. remélem még gyártod egy ideig :) Üdv mindenkinek: Balázs
Tápiószecső Elküldve Október31, 2004 Elküldve Október31, 2004 Opel16v! Késöbb majd ha összeszedtem 1 kis pénz érdekelne a tid-es comp. remélem még gyártod egy ideig :) Hol tart a dolog? Én még le vagyok ragadva a tesztelésnél. :)
Atommanó Elküldve Október31, 2004 Elküldve Október31, 2004 Pista! Na mit szólsz hozzá??? És még kék is... :wink: Üdv.: Atommanó
Gepard Elküldve Október31, 2004 Elküldve Október31, 2004 Gepard!! szivesen dokumentálom annak akit érdekel de tartok töle ez nem a legkorrektebb megoldása a beszerelésnek 8) Légyszi, engem nagyon érdekelne, ha képek is lennének az még jobb volna, persze ez nem kötelező. Az ajtókárpitot kell cserélni? Neked be volt-e vezetékezve előre?
mélykék76 Elküldve Október31, 2004 Elküldve Október31, 2004 http://www.opelclub.at/modules/My_eGallery...an(by_tomo).jpg Na mit szólsz hozzá??? És még kék is... :wink: Nem rossz 8)
Balázs Elküldve Október31, 2004 Elküldve Október31, 2004 Gepard!! Ajtókárpitot nem kell cserélni mivel a jobbodalon meg van a helye,baloldalt tehát a vezetönél pedig nekem volt hozzá gyári konzol(asszem gyári ,de erröl opel16v többet tud mondani)A problémát az ajtóból való behozatal jelenti a kaszniba na ezzel lehet szivni nem tudom a profik hogyan csinálják én a kimenö köteg mellett kimartam 1 lukat és a gyári ilyen harmonika gumi mellett hozztam át.A kocsi kaszninál pedig egyszerüen a gumi mellett befeszitettem :) Az elktromos bekötést pedig a bizti táblába tettem persze külön biztositékkal.Igy utólag azt mondom nem akkora gáz ha az ember csinált már ilyet ,de legközelebb kifizetem a 8e forintott amiért beszerelik :) Üdv: Balázs
opel16v Elküldve November1, 2004 Elküldve November1, 2004 Tápiószecső! Lehet jelentkezni egy példányért. :) Írj pü-t, megbeszéljük! Balázs! Látom tanultál a beszerelésből... :) Kompu lesz még egy darabig, szeretném már az opciókat is megcsinálni a télen hozzá.
Gepard Elküldve November3, 2004 Elküldve November3, 2004 Tápiószecső! Lehet jelentkezni egy példányért. :) Írj pü-t, megbeszéljük! Gábor! Mi pénzbe kerül egy ilyen összeállítás?
Lacee Elküldve November5, 2004 Elküldve November5, 2004 Haho a nagyérdemünek... elgyütt a november...ami annyit jelent hogy itt az ideje a biztosito váltásnak:) szoval tanácsokat kérnék hogy allianztól hova menjek?! uniont szemeltem ki de ez még csak nagyon elméleti sikon mozog...szoval lécci győzzetek meg h mi kell nkem :) köszi elöre is!
Balázs Elküldve November5, 2004 Elküldve November5, 2004 győzzetek meg h mi kell nekem köszi elöre is! Hát 1 ismerös aki berak valami jó kategóriába és már is nem kell sokat fizetned bármelyiknél is vagy... :wink: B.
Laci4 Elküldve November5, 2004 Elküldve November5, 2004 Nah igen.. csak ahoz kell az a Jó ismerös.. de akinek nincs.... :) Vhogy én se komálom ezt a 22rongyot negyedévente... :x :evil:
ivannorbi Elküldve November5, 2004 Elküldve November5, 2004 Szerintem kukkancsatok be a Magyar Autóklub weboldalára! Én tegnap nézegettem, egész jónak tűnik! Kétféle tagságijuk van, különböző kedvezményeket kaphattok érte, és elég kedvező a biztosítási díj is. SZERINTEM! (Ha találtok jobbat akkor írjátok meg!)
ivannorbi Elküldve November5, 2004 Elküldve November5, 2004 Én az Unionnál vagyok jelenleg. Ha az autóklubnál kötök kötelezőt, akkor is az Unionnál leszek, de majdnem egy 20-asssal kevesebbet fizetek. Mindjárt megnézem pontosan! Ti is megnézhetitek: www.autoklub.hu
knight Elküldve November5, 2004 Elküldve November5, 2004 Aki vidéki és nem tool fiatal annak szerintem a Posta a legolcsóbb... jah és a netes alkuszcégek ajánlataiban nincs benne, viszont innen le lehet tölteni: http://www.posta-biztosito.com/ungarisch/c..._posta-auto.pdf
Recommended Posts