mélykék76 Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Igen, volt valami ilyen szocproblémája Andrisnak, de Én sem értem igazából hogy mi volt az. Annyi volt, hogy odajöttek a parkolóba és szinte csak én beszélgettem velük. Szerintem sem ő, sem Raptor nem olyan srác, aki ne tudnának ismeretlen személyekkel elbeszélgetni, ha akarnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Ákos tette be, és nem kent rá semmit... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Mélykék! Ne kötözködj mán' annyit! :) Egyébként meg szerintem az a normális, ha egy meglévő társasághoz akar csatlakozni pár ember, akkor odamegy hozzájuk, bemutatkozik, majd szépen bekapcsolódik a témákba... Mint pl. Anti is tette, Ő is teljesen idegenként jött oda, azt' most meg nézd meg mi lett belőle! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 "Ákos tette be, és nem kent rá semmit... " Nem fájt nagyon? :) :) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Nem vettem észre hogy fájdalmat okozott volna... :) :) Biztos jól bekente... :D :D :P Na nézd meg mi lett belőlem... :lol: :lol: :lol: Üdv.:Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 és ez csak 1re rosszabb lesz Anti komám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Ki mondta, hogy rossz volt... Mondtam hogy nem fájt... :wink: Amúgy check carstyling... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 :smt018 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Mér Ákos neked fájt, amíg azt a 3 db csavart ki illetve becsavartad, majd a hiányzó hűtővizet pótoltad??? :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 igenis vannak emberek, kiknek ez gondot okzo6. Tolmácsolni kellene Heminek, hogy mostantól legyen színes és kevésbé nehéz a reglap, mert itt már sokan megbuknak :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Annyi volt, hogy odajöttek a parkolóba és szinte csak én beszélgettem velük. Szerintem sem ő, sem Raptor nem olyan srác, aki ne tudnának ismeretlen személyekkel elbeszélgetni, ha akarnak. anno egyszer amikor kijöttek én próbáltam kommunikálni velük....de nemsok sikerrel eléggé szótlanok voltak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 "Ákos tette be, és nem kent rá semmit... " Nem fájt nagyon? :) :) :D :D :P Legújabb kép Gabiról :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Nem Ákosról???? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Nem Ákosról???? Üdv.: Atommanó nana! :axe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Nem Ákosról???? Nem-nem. Gondolkozz kicsit :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Miért is rólam? Talán mert olyan bölcs vagyok? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Nem vágom!!! Ismertesd velünk légyszíves oly magasan hatoló, és mégis isteni szintű gondolataidat a bagolyról, mert nekem Gabi itt sehogy sem jön képbe... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Miért is rólam? Talán mert olyan bölcs vagyok? :) Diplomáid száma mennyi is ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 ....oly magasan hatoló.... Te már csak ebben tudsz gondolkodni ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Na erről meg az Isti jutott eszembe, bár nem tudom hogy ennek a majomnak hány diplomája van... :wink: :) :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Na erről meg az Isti jutott eszembe, bár nem tudom hogy ennek a majomnak hány diplomája van... :wink: :) :) :D :D :P :lol: :lol: Majd fél év múlva visszatérünk a képes feladatok megoldására, mert egyelőre még soknak tűnik számodra, a helyes válasz meglelése 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Ha esetelg lehetne xelni... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Ha esetelg lehetne xelni... :wink: Nem kell semmit aláírnod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts