Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Bakker remélem nem szériahibásak a termosztátok (Csergő), merthogy nekem is csak kicsit javult a helyzet... én a vízhőfokjeladóra, vagy a műszerre vetek, de remélem nem tévesen.

Elküldve
Bízom benne...

Mondottam Anti küzdj és bízva bízzál :wink:

Amúgy meg vmelyik pénteken nem túl nagy nyilvánosság előtt mérjük már össze, hogy -100kg vagy a tuning programod bizonyul jobbnak! Mostmár kuplungra 1ikönk sem rinyál6 :)

Elküldve

bizzál, mivel ez nem csergős cucc. bár ha gyárit kérsz az ugyanonnan van ahonnan ez vót..

én is gyárit vettem, de mondjuk szerintem ez is jó, meg a régi is az vót... :roll:

Elküldve
Aggggyak kőcsön???

:) :) :D :D

Üdv.: Atommanó

inkább keresd meg az elveszt pacikat.

és írj róla könyvet

Atom Manó Anti: Az elveszett Lóerő Nyomában :P

Elküldve

Tényleg Anti láttad ezexerint Te is Futi hozzászólását... pedig ő nem az a tipus aki bármit le is fikázna ok nélkül... vagy én értettem félre?

Elküldve

"tegnap cseréltük ki."

Az még nem jelent semmit. :)

De ha állásban felmelegszik üzemi hőfokra, menet közben pedig

látványosan visszahül üzemi alá, akkor az kizárólag termosztát hiba

lehet szerintem :arrow: nyitva van állandóan.

Elküldve

Ha az a hiba amit írtam, akkor igen. Nem hallottál még gyári hibás

alkatrészről? :) Vagy az is lehet, hogy aki berakta, véletlenül rákent

egy kis tömítőpasztát, amitől megragadt az egész. :)

Elküldve
....Ha az a hiba amit írtam, akkor igen. Nem hallottál még gyári hibás alkatrészről? :)....

Óóóóóóóóóóó dehogynem hallot. Benned is van elég sok :) Ennek hatására gondolod azt, hogy autóversenyző vagy :D

Elküldve
Mélykék!

Igen, volt valami ilyen szocproblémája Andrisnak, de Én sem értem

igazából hogy mi volt az.

Éjn is erről az 1ről hallottam, ne már, hogy emiatt van ennyire kifordulva :shock:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.