Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember28, 2004 Elküldve Szeptember28, 2004 SXP! Biztos még régi raktárkészlet van. Nekem Patyi mondta, hogy már nem gyártják a 2000-es szériát, tavaly sem gyártották már. De szinte ugyanaz a 2500, árban is. végül is tök mind1 2000 vagy 2500 mind2 jö csak igy 2 hét utan elkezdett csikorogni az elsö betétem de nagyon nem lessz ez igy jo .. lehet ki kéne lyuggatn a tarcsát és nem nyikorogna ?!?! vagy venni kéne elöre brembo max tarcsat
opel16v Elküldve Szeptember28, 2004 Elküldve Szeptember28, 2004 Mindenképpen nyikorog! Ez a sportbetétek velejárója. :D Hallgass meg egy A-s mitsubishi féket, azon a 330-as tárcsán a legkeményebb sportbetétek vannak, azok aztán sírnak rendesen! :)
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2004 Elküldve Szeptember28, 2004 ....csak igy 2 hét utan elkezdett csikorogni az elsö betétem de nagyon nem lessz ez igy jo .. lehet ki kéne lyuggatn a tarcsát és nem nyikorogna ?!?! vagy venni kéne elöre brembo max tarcsat.... Nos Ferodo FDB584 + meg nem mondom milyen Brembo tárcsa van a gépsárkányunkban. 2 alkalommal lett becsiszolva, de nyikorog ezt követően is. De már nem érdekel, mert roppant kellemetes fékhatás eredményez a párosítás :wink: :) ui: ha zavar a nyikorgás, akkor talán tudok adni olyan, alig használt fékbetétet, amely ugyan nem nyikorog, de elég gyorsan megeszi az új tárcsát, mert a "kemény" jelző igen enyhe kifejezésnek tűnhet, ha valaki tisztába van az állagával :D
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember28, 2004 Elküldve Szeptember28, 2004 na jo a nyikorgas marad és a fék hatás is ami igazan meggyöző igazan leirni nem tudom de ha nem lenne ABS akkor elég sürün csikorgo gumival álnék meg és sürün lefejelném a kormányt :))) magyarul olyan ~30% al nagyobb hatásfokkal dolgozhat mint ami idáig benne volt nem csalodtam benne csak hat nyikorog De ugyis megszokom ! FDB az csak sima utcai betét nem ? és az is nyikorog!!
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2004 Elküldve Szeptember28, 2004 .... ami igazan meggyöző igazan leirni nem tudom de ha nem lenne ABS akkor elég sürün csikorgo gumival álnék meg és sürün lefejelném a kormányt :))) magyarul olyan ~30% al nagyobb hatásfokkal dolgozhat mint ami idáig benne volt....Amikor Redline mellettem ült a kocsiban, akkor neki is nagyon elnyerte a tesztését a fékhatás 8) ..FDB az csak sima utcai betét nem ? és az is nyikorog!! Őőőő azt hiszen, hogy ez a legpuritánabb, tehát utcai, Ferodo betét.
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2004 Elküldve Szeptember28, 2004 Ja azt elfelejtettem írni, hogy eszméletlen módon "hányja magából" a fékport.
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember29, 2004 Elküldve Szeptember29, 2004 m akkor legközelebb ülj be hozzám is :) kivancsi lennék ez neked hogy teccik
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2004 Elküldve Szeptember29, 2004 m Király :D :D :D :P De vigyázz ! Egy hasonló akciót követően erősödött meg - végleg -hitetlen barátunkban, hogy nem vagyok normális : http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=3...r=asc&start=120 Mondjuk nem is tévedett nagyot 8) Majd behuppanok, te még nem is vittél a kocsiddal egy karikát :D Pénteken gyűsssssz ? Anti kocsijában már a rövid áttétel lesz elvileg + Gergő is remélhetőleg összelapátolja a kocsiját, a többiekről már nem is beszélve :wink:
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember29, 2004 Elküldve Szeptember29, 2004 m oké vigyázok :) lehet megyek pénteken de most 2 hétig minden nap melozok :D
aztec Elküldve Szeptember29, 2004 Elküldve Szeptember29, 2004 Anti kocsijában már a rövid áttétel lesz elvileg + Gergő is remélhetőleg összelapátolja a kocsiját, a többiekről már nem is beszélve :wink: Á ezt buktam, legkorábban 7főn kezdik el :) Viszont most volt alkalmam tesztelni az új ATE powerdisc II-t és valami hihetetlen jól fog esőben :!: 16V kollega! Az a kép mindent visz, mint Tibi az Argoban :D :D :D
blaupunkt Elküldve Szeptember29, 2004 Elküldve Szeptember29, 2004 Opel16v Eddig csodáltalak, de ezután a kép után ne lepődj meg ha mindenki röhögében tör ki és fetrengeni fog ha meg lát élőben :smt082 Bakker a gyerek visszafejlődött :binky:
opel16v Elküldve Szeptember29, 2004 Elküldve Szeptember29, 2004 Nemtom mi a bajotok a képpel. Pedig tök komoly... :) A sima Ferodo betétek is 1,5* jobb tapadási együtthatójúak, mint a gyári betétek, valamint a hőtűrésük is messze meghaladja a gyáriét. A DS sorozat együtthatója egyébként 2,5* jobb mint a gyárié... :D
bazs Elküldve Szeptember29, 2004 Elküldve Szeptember29, 2004 Király :D :D :D :P De vigyázz ! Egy hasonló akciót követően erősödött meg - végleg -hitetlen barátunkban, hogy nem vagyok normális : http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=3...r=asc&start=120 Mondjuk nem is tévedett nagyot 8) Köszönöm, hogy megemlékeztél rólam :)
manta Elküldve Szeptember29, 2004 Elküldve Szeptember29, 2004 Bakker :shock: ezt a képet :shock: akko jötté pörlhaborból? :)
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2004 Elküldve Szeptember29, 2004 ....Most mondd hogy teccik! De rendesen! ... Sokkot kaptál, vazze'?! :) :D :D.... Báró Úr ! Sokkot akkor kapott volna, ha Pakson laknál és ott éríntett volna meg a hely szelleme 8)
opel16v Elküldve Szeptember29, 2004 Elküldve Szeptember29, 2004 Píísta! Pihenj kicsit, mert ez most nagyon pojénszegény volt... Nem méltó hozzád. 8) Manta! Tetszem? :shock: :) :D
Lacee Elküldve Szeptember29, 2004 Elküldve Szeptember29, 2004 ááááá :D Gabi mivan vled?:D:D:D:D:D kegyetlen ez a kép :D Überelhetetlen :)
Gepard Elküldve Szeptember29, 2004 Elküldve Szeptember29, 2004 Apám, ezt a fotót!!! Nagyon király!! Belémfagyott a szó! :) :D
opel16v Elküldve Szeptember29, 2004 Elküldve Szeptember29, 2004 Örülök hogy ennyi embernek örömet tudtam szerezni... :)
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2004 Elküldve Szeptember30, 2004 Hát Gabi! Én már Pécsen jókat röhögtem, amikor megláttam nálad a dossziét evvel a képpel, de azért nagy bátorságra vall, hogy felteszed ide is...! :wink: :) :D :D :D Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Szeptember30, 2004 Elküldve Szeptember30, 2004 Gyors kérdés mágusok! c20neről levetett toronymerev jó-e c20xe moci fölé :?: instant RE plz, aki on! thx
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2004 Elküldve Szeptember30, 2004 Amennyiben rajta van az SFI doboz a tieden akkor biztos nem, ha kupak van, akkor igen! Ha jól tudom! :wink: Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Szeptember30, 2004 Elküldve Szeptember30, 2004 Thx Anti közben már Mélykék kollegával folytattam 1 diszkurzust :wink: Mostmár tudom a választ, nyugodtan töröld a hozzászólásom :)
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2004 Elküldve Szeptember30, 2004 Na majd így segítek neked legközelebb! :) Amúgy jó választ adtam??? :roll: Üdv.. Atommanó
Recommended Posts