blaupunkt Elküldve Január14, 2004 Elküldve Január14, 2004 Anyám szerint sem vezetek jól... :) Nem lehet hogy kissé konzervatív vagy? :lol: Na ja de neki nincs is jogsija:) Bár szerintem sem vezetsz jól, parkolóban:))) :D
opel16v Elküldve Január14, 2004 Elküldve Január14, 2004 Blau! Ne kötözködj! :) Kess! Igen, éppen egyeztetés alatt áll, hogy mit kellene hoznod. Majd hívlak holnap este, addigra letisztázódik.
Lacee Elküldve Január14, 2004 Elküldve Január14, 2004 Kiderült hogy nem kaptam ien biz baz csavarok szerü lényeket a belsö müanyag kerék dobhoz szal azt is kell szereznem bár most a kocsi már a lakatosnál van szal mehetnék 14 kerböl gyalog 16 kerbe 5 szaors csavar izé ért..vazeg még a nevét sem tudom :PPP mind 1...más is ennyit szaraxik ha lezuzza verdát vagy csak én ugrálok 1000 felé? költöi kérdés :) na megyek leugrom a legközelebbi hidrol...:lol:
opel16v Elküldve Január14, 2004 Elküldve Január14, 2004 Nem kell megijedni, más is szokott a rossz oldalán állni a kubai kékeresnek... :)
Lacee Elküldve Január14, 2004 Elküldve Január14, 2004 Nah akkor visszamászom az ablak párkánybol :D Te Gabi bá ...egyszer kérdeztem hogy mit "dolgozol" :lol: és vlmi számtechnikai chip fejlesztö mérnök biz baz mittom én vagy te :lol: a lényeg hogy milyen melo az ha napközben is nethez férsz ? :) azt gyanitom hogy te nem dolgozol jo munkásemberhez méltoan :DDDD Igaz ez? :lol: Hali Lacee
renzso Elküldve Január14, 2004 Elküldve Január14, 2004 Nah akkor visszamászom az ablak párkánybol :lol: Te Gabi bá ...egyszer kérdeztem hogy mit "dolgozol" :lol: és vlmi számtechnikai chip fejlesztö mérnök biz baz mittom én vagy te :lol: a lényeg hogy milyen melo az ha napközben is nethez férsz ? :lol: azt gyanitom hogy te nem dolgozol jo munkásemberhez méltoan :DDDD Igaz ez? :D Hali Lacee igazad van, Gabi egy szélhámos :)
Lacee Elküldve Január14, 2004 Elküldve Január14, 2004 Hmmm! Nah akkor jol sejtettem :) tudtam h van vlmi kis sunyiság a fején....csak nem jötttem rá...de most már tudom hogy nem dolgozik és felveszi a pénzt...hát igen.ien melo kéne nekem is.... :lol: Várjuk a mentegetözésed Gabi bá ..tudom hogy ott lapulsz a gép elött...irjál vissza szépen :D Haliho....
opel16v Elküldve Január14, 2004 Elküldve Január14, 2004 Lacee! Ha már így feszegeted, elárulom, fontos ember vagyok. :) Persze ezt köszönhetem a szerénységemnek, ami csak azért nem nagyobb az IQ-nál, mert az maximális. :lol: Egyébként jó helyen tapogatózol, chipkártyás rendszerek a területem jelenleg. Ha pedig részletekbe is belemegyünk, akkor azt is tudnod kell, hogy legfőképpen intelligens kártyaolvasó terminálokat fejlesztek ki, amelyek bármely ma használatos kommunikációs platformot ismernek. Kielégítő a válaszom? :lol: Renzso! Ide vág egy régi közmondás: mindenki magából indul ki... :D
ViSoR Elküldve Január14, 2004 Elküldve Január14, 2004 Erről eszembe jut egy "egyéb csevegés" történet, lehet meséltem anno. Egy ismerősömet azért rúgták ki az ELMÜ-től, mert összetörte az egyik új Transit-jukat. Jönnek belefelé az Üllőin, fordulna át a villamos sinen, azt mondja a kollegájának: "te, nézd már meg jön-e az 50-es tuja!" Semmi válasz, fordul erre durr belemegy a villamos. Elkezd üvölteni: "Miért nem szóltál!??" Mire a válasz: "Ez a 42-es..." Még az egyben való végsebességhez: 110-et ment a motoros haverom 400-asa is, mint az S2000. Egy kölcsön Suzukival egyszer 109km/h-val elmentem a Nagyváradtértől a Klinikákig, mert ideges voltam. Na annak az a vége, de 2-esben. De nem minden Honda olyan ám, a VTi-knek 64km/h 1-esben, és még 100-ig sem mennek el kettesben, ez engem eléggé meglepett. Rövid a gyári váltó, az egy dolog, hogy leforog 8000ig :)
Lacee Elküldve Január14, 2004 Elküldve Január14, 2004 Opel16v! Igen kielégítö a válaszod köszi szépen én is erre tippeltem volna :) na szal ha számtekkel foglalkozol akkor tuti vlmi ütös géped van otthon...más...a verda péntekre lesz meg vagy hétföre...és a belsö müanyag izé....nah mondjad má....na szal eza kerék dob biz baz(kihagy az agyam...kezdek elbutulni :lol: ) utángyártott elég nagy trutyi ...hülye voltam mert nem néztem meg csak elhoztam Patacsitol...de ugy néz ki mint egy darab müanyag...nem pedig egy öntött forma...na mind1 remélem tud vlmit kezdeni vele a lakatos......megint más...ringen mikor lesz nyitás szted? ien szabad futamokra gondolok.....csá
gsi.tamás Elküldve Január14, 2004 Szerző Elküldve Január14, 2004 Gabi csinálsz nekem egy olyan végtelenített mágneskártyát amihez nem kell kód és sok sok pézet lehet felvenni! :)
opel16v Elküldve Január14, 2004 Elküldve Január14, 2004 Lacee! Meg fogsz lepődni, de itthon egy PIII van, Win98-al. :) Akkor valszeg jobb lett volna a bontott kerékdob. A ringen szokott lenni nyílt nap, szerintem a ring weblapján lesz majd róla hír. Én majd nyáron megyek, a gyorsasági OB keretén belül, igaz Suzukival. :lol: GSi Tomi! Én a chipkártyákkal foglalkozom, nem a mágneskártyákkal. Az már jópár éve elavult technika...
redline Elküldve Január14, 2004 Elküldve Január14, 2004 na szal ha számtekkel foglalkozol akkor tuti vlmi ütös géped van otthon ebben énsem értem az összefüggést :shock: :shock: :shock:
opel16v Elküldve Január14, 2004 Elküldve Január14, 2004 A nőgyógyász a feleségét, a rendszergazda a gépét hanyagolja otthon... :)
renzso Elküldve Január15, 2004 Elküldve Január15, 2004 A nőgyógyász a feleségét, a rendszergazda a gépét hanyagolja otthon... :lol: A Redline, meg mind a 2-őt :)
gsi.tamás Elküldve Január15, 2004 Szerző Elküldve Január15, 2004 Mindegy csak jó legyen a bank autómatákhoz! :)
renzso Elküldve Január15, 2004 Elküldve Január15, 2004 Gabi! Nekem a kocsimhoz csinálj egy chipkártyás beléptetőt :) Nézne a sok bamba, hogy egy kártya lehúzásával nyílnának az ajtók :lol: :D :lol: :lol:
gsi.tamás Elküldve Január15, 2004 Szerző Elküldve Január15, 2004 Gabi ha egy üzlet egyszer beindul...... Renzso nyomtam neked egy tizest csak hogy felzárkózz mögém, elém úgysem tudsz! :) (minden nap kapsz majd egy tizest)
opel16v Elküldve Január15, 2004 Elküldve Január15, 2004 Örülök hogy itt is ilyen fontos ember lettem... :) Chipkártyás azonosító rendszert tudok csinálni az autódba, csak fizesd meg! :lol: Egyébként nekem is lesz majd valami hasonló... :D
gsi.tamás Elküldve Január15, 2004 Szerző Elküldve Január15, 2004 Ozt mi píz tessék mondani? Tó - ig határok között! Csak azé, hogy hova soroljalak az 50 leg gazdagabb emberek listáján! :)
Kess Elküldve Január15, 2004 Elküldve Január15, 2004 Gabi! Nekem a kocsimhoz csinálj egy chipkártyás beléptetőt :) Nézne a sok bamba, hogy egy kártya lehúzásával nyílnának az ajtók :lol: :D :lol: :lol: Már megint hülyeségeket beszélsz!!! :twisted:
renzso Elküldve Január15, 2004 Elküldve Január15, 2004 Gabi ha egy üzlet egyszer beindul...... Renzso nyomtam neked egy tizest csak hogy felzárkózz mögém, elém úgysem tudsz! :lol: (minden nap kapsz majd egy tizest) Köszi a 10-est. Az a baj, hogy sok a dilettáns, mint azt olvashattad is, nem gsi :oops: stb.. nem is nagyon akarok velük vitázni és győzködni őket, belefáradtam már. Viszont, hogy utolérjelek akkor nekem most 1-est kellene adnom nem :?: persze nem fogok, csak ha mán matekozunk :)
renzso Elküldve Január15, 2004 Elküldve Január15, 2004 Örülök hogy itt is ilyen fontos ember lettem... :lol: Chipkártyás azonosító rendszert tudok csinálni az autódba, csak fizesd meg! :lol: Egyébként nekem is lesz majd valami hasonló... :lol: Megfizetni??? Majd kilopjuk :) :lol: :D
Recommended Posts