mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2004 Hüm-hüm http://totalcar.hu/rhirek/?main:2004.09.01&191996 :roll: Pedig nagyon pofás kis autó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2004 Hát ilyen embernek nem is kell félnie, hogy anyósa lesz egyszer... :twisted: :) :D Érdekes, hogy egy leendő anyós kapcsán neked, a félelem jut eszedbe :D Jó mondjuk nem én voltam az, akit a kedves mama serpenyővel üldüzött, 16 éves lányával megejetett, mélyreható barátkozás miatt :D :P Így mondjuk nem kérdéses, hogy miért vannak negatív előfeltételezéseid :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember1, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2004 Andersen él!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2004 Andersen él!!!! :) Ha a te történeteidet hallgatom, akkor elgondolkodom rajta, hogy talán létezik reinkarnáció :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember1, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2004 Persze, belém jött hálni Indiana Jones, Casanova és Ranga lelke... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember2, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2004 Nem is tudtam mi hiányzik... :wink: :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember2, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2004 Most hogy Pííísta megint nem nőzik annyit, visszakaptam a játszópajtásom... :D Fórum moderátorok reszkessetek!!!!!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember2, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2004 Redlányt előléptették Admin-ná!!! Ez most rossz nekünk???? :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember2, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2004 Redlányt előléptették Admin-ná!!! Ez most rossz nekünk???? :) :D :D Üdv.: Atommanó Rettegjetek! :albino: pH3ar mY M0D M0d3R4Tor 5k1llz Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember2, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2004 :) 8) :roll: :twisted: :D :shock: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2004 Ööööööööööö aki délután hívott, azt tegye meg ismét, mert kicsit szétszort vagyok és nem emlékszem kivel beszéltem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember3, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2004 Pííísta! Mennyé pihenni, mert holnap hosszú lesz az iccaka! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember3, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2004 Engem felhívtál, ebben biztos vahyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember7, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2004 A profilon belül, a stílusnál lehet változtatni dolgokat, van ezeknek valami eredménye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember7, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2004 A profilon belül, a stílusnál lehet változtatni dolgokat, van ezeknek valami eredménye? Én még sose próbáltam. nem tóm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember7, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2004 "nem tóm. " Én akkó aluttam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember8, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2004 Ki a király???? :king: Sanyííííííííííííííí Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember8, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2004 A profilon belül, a stílusnál lehet változtatni dolgokat, van ezeknek valami eredménye? A weblap kinézetét lehet buherálnmi:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Szeptember20, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2004 Képzeljétek pénteken valami kis fasszopó feltörte a kocsimat és kivette a melós gatyámat :D meg a rádiómat :) :evil: :evil: .Mikor megláttam hogy be van törve az üveg nem hittem a szememnek aztán kurvára pipa lettem. Mind ez a 14.ker rend őreitől kb 20m-történt.Aztán még este a benzinem is kifogyott. Ma egy hete hogy visszakaptam a rádiómat jó kis pár nap volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember20, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2004 Ma egy hete hogy visszakaptam a rádiómat jó kis pár nap volt Mivan csávó! a Na csá topik után még visszamerészkedsz ide :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 Hali Megjelent a Tuning & Stereo legfrisseb száma a Blitz Hits-es képeim első felével! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 Ki a király???? :king: Sanyííííííííííííííí Üdv.: Atommanó Azóta már van másssss :arrow: Tibi a király :) (by Árpa: Argo) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 Aki esetleg még nem nézte volna: Hétvégén Pécsen Opel baráti találkozó lesz, nagyon jó programokkal, kevés költséggel. Ha érdekel még valakit, iratkozzon a listára! Innen a fórumról egyenlőre kevesen vagyunk, de eddig legalább 20-an vagyunk akik megyünk le innen Pestről, főként Manta klubosok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 gsitamás ohh.. akkor holnap este meg is sassolom öket :wink: de hogy érted h a képeiddel? A te kocsidról, vagy az általad készített képekkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 de hogy érted h a képeiddel? A te kocsidról, vagy az általad készített képekkel? Eladja a kint lőtt képeket a kis élelmes... :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts